אני לא יודע מה להגיד...

shaiezra

New member
אני לא יודע מה להגיד...

אוקיי..הרגע שמעתי את הגרסה של TATU לשיר How Soon Is Now או בעצם שיר הפתיחה של מכושפות.. עכשיו הביצוע נוראי פשוט ממש היה לי קשה לשמוע את זה אבל... פתאום קלטתי את עצמי מזמזם את זה בגרסה שלהם!
(חח כעסתי על עצמי)
אבל זה לא אומר חח אני עדיין מעדיף את הרסה הקלאסית המקורית :) קיצר פתחתי את השרשור לדעת מה הדעה שלכם על הביצוע שלהן?

love1beyonce

New member
שזה באמת ביצוע מכוער... גמני

חושבת.. שמעתי אצל חברה שלי ואני כמוך מעדיפה תמקורי... אממ וסתם שתדעו שאני כבר פה הרבה זמן ומסתכלת אך לא מגיבה, וכן עשיתי אתכם היכרות. שלא תחשבו שפתאום צצתי משום מקום.. חח.. ;]

מה?!

אתה לא רציני נכון? הגרסה של טאטו היא הכי מדהימה שיש! נכון שהגרסה של לאב ספית לאב יותר מתאימה לשיר פתיחה של סדרה,אבל הגרסה עצמה של טאטו הרבה יותר יפה לדעתי!

shaiezra

New member
היא ככה...

כאילו יכול להיות שבגלל שהתרגלתי לביצוע של לאב ספיט לאב אז זה ממש נשמע לי כמו זיוף.. חחח אבל כמו שאמרתי הן הפכו אותו לשיר מדבק בטירוף... אני לא אוהב שירים כאלה במיוחד למרות שאני מוצא את עצמי יותר מפעם מזמזם אותם חיחי... :)

Death Punk

New member
אממ....

הגירסה של TATU בהחלט נוראית שהייתי מעדיפה כבר להיות חירשת אבל אתה מודע לכך שהגירסה של לאב ספיט לאב היא לא המקורית...הגירסה של דה סמית' היא המקורית. לאב ספיט לאב עשו גירסה מחודשת בשביל הסרט "הכישוף".

shaiezra

New member
לא באמת? יש מצב שיש לך את השיר?

אה וסורי ע הדיליי הגדול פשוט לא הייתי פה המון זמן...

למעלה