אני לא יודע מה אתכם,

aa100000

New member
אני לא יודע מה אתכם,

עוד שלושה ימים שיבוצים... אז השרשור הזה מופנה לכולם-איך ההרגשה? חוששים? עצובים להפרד מהגרעין הקודם? מחכים בציפייה לגרעין החדש? כי אני כבר לא כל כך יכול לחכות

אביחי...

אני מתגעגעת!!! ברור לך שאתה שומר על קשר!!! אוף אני לא רוצה שג'ופר יעזוב אבל אני גם רוצה כבר לפגוש את הגרעין החדש! אני כלכך אתגעגע לג'ופר!!!!

Oukami Kun

New member
לא מדברים על זה ../images/Emo7.gif

סתאאאם, בטח שמדברים על זה. היה לנו כיף צוות, כנראה אחרון, בבית של עינת והיה ממש ממש מצחיק. עוד יומיים!!! ^%$)&(^$EUH*^%U כנראה שנלווה את שחק להסעה שאוספת אותו לפני הלילה לבן, כי זאת בכל זאת הפעם האחרונה שנראה אותו לפני שהוא גרעינר. הגרעין עוזב. געמ"א 5. זהו, לא יהיה יותר. זה כ"כ עצוב. פשוט גרעין אדיר. אחד אחד תותחים.

וואוו. מחר!

לא חושבת שאיי פעם התרגשתי ככה לפני שיבוצים של יב'ניקים! בהצלחה!11

תגידו...

אתם מביאים מזרון? אני ממש בהתלבטות אם להיסחב עם זה או לא... יש כאלה שאמרו לי שכדאי להביא ויש כאלה שאמרו שממש לא צריך...

aa100000

New member
דיברתי עם הגרעינרית שלי,

היא המליצה להביא שק שינה (כי היא סיפרה שבחפיפה שלהם הם ישנו בחוץ כי היה חם מדי בפנים) ושמזרון זה הגזמה כי אפשר למצוא מזרונים בכל גרעין.

spraizler

New member
לא מזרן שטח כזה..

מזרן שאנשים מביאים לטיולים כמו אלו שהיו בכיף פעילים בזולה וכדומה.. כמו מזרנים רגילים אבל דקים יותר שקל להביא אותם לטיולים

Oukami Kun

New member
אביחי

החפיפה הראשונה של געמ"א 5 הייתה איפושהו בעמק חפר, כי כאן הייתה מלחמה, אז אל תצפה לכלום. הם סיפרו לי שהם היו ממש קרובים לגרעין של עמק חפר ורצו לזרוק את נוי אליהם ושהיא תתחיל לעשות כזה "מה? איפה אני? איבדתי את הקומונה שלי, תעזרו לי!!" אבל בסוף הם לא עשו כי זה לא היה מתאים
למרות שזה היה יכול להיות משעשע מאוד.

foofi

New member
*מצטרפת לשאלה*../images/Emo12.gif

מזרון או לא מזרון! זאת השאלה! [מהותי משהו
]

אני החלטתי שאני לא מביאה...

גם ככה התיק שלי שוקל טון ולא בא לי למות ישר ביום של השיבוצים

למעלה