אני לא יודע למה..

עמיתוש

New member
אני לא יודע למה..

אני מרגיש הרגשה מוזרה כשאני בא לכתוב הודעה כאן.. ניסיתי ביום וחצי האחרון ופשוט לא הצלחתי. זה מוזר?
...

שלומצי

New member
גם אני מרגישה משונה. ../images/Emo4.gif

לכתוב על כל מה ש"לא קשור". אני מתארת לעצמי שזה טבעי, לא? אז הנה משהו שכן קשור: לפני שעה דיברתי עם מישהי שהולכת לכתוב עלינו במעריב. מהקהילה הכי אזוטרית ברשת (זוכרים שקיבלנו את התואר המפוקפק הזה?) אנחנו הולכים להכות את השיטה ולהפוך לסלבס

מה? מתי קיבלנו את התואר הזה?

אף פעם לא שמעתי על זה... מישהו מוכן לפרט? ו.. וואי? כתבה? עלינו?! כבר כתבתי כמה שאני גאה?

עמיתוש

New member
חיפשתי לך המון המון המון...

אבל לא מצאתי
. במקום זה מצאתי (כרגיל) הרבה הסטוריה, ומצאתי את יומולדת ה13 שלי כאן.. קשה להאמין כמה זמן אני כאן.
בכל מקרה, היה שאלון אז בנענע (שהיה יחסית אתר חדשדש
) שנקרא "השאלון הגדול של נענע" שבין השאלות הרבות שהיו לו כלל את השאלה "מה הפורום הכי ביזארי באינטרנט?" ואנחנו היינו בין התשובות האפשריות. לא ראיתי את התשובות, ביי ד'ה וויי..
.. בכל מקרה - אין לי זמן, אבל את יכולה לחפש בסוף של איזו שנה.. או 2000 או 2001, בכל מקרה ההתחלה של הפורום. הלכתי לראות "סקס והעיר", "העיר הגדולה", "סקס", "סקס הגדולה". צריך לעשות קטלוג שלם על כל סוג שאומר משהו אחר שמתאר את שם הסדרה
.. דקלה.. את אוהבת את הקטלוגים שלי גם בתור דקלה, נכון?
וכמו אתי למטה, אני ממהר ולכן לא בדקתי ת'הודעה אז מצטער אם יצא מטומטם. נ.ב- ס'תכלו מה גיליתי
... "אטומוטיקינטינונים"
.. נוסטלגיה..

שלומצי

New member
ידעתי שהדור הצעיר יתקן אותי ../images/Emo8.gif

טוב די, אני לא מתכוונת לעשות מהזיקנה שלי בדיחה יותר!!
אכן פורום ביזארי, ולא אזוטרי... ויללא קטלוגים. לפי דעתי יש לך נושא חדש: קטלוגי התגובות לפרק האחרון!!

דיתוּש

New member
באמת?

חחח בטח אני אתחיל ללכת ברחוב "יאאא הנה זאתי!! הנה דיתוש מהפורום הזה באינטרנט!!!"

שלומצי

New member
מחר אני מצטלמת לכתבה! ../images/Emo12.gif

זה יהיה בשבוע הבא במוסף אונליין של מעריב. מכינים את משקפי השמש כבר? את העטים למעריצים? ליאונרדו דה קפריו, מאחוריך!

עעע1

New member
אולי בינתיים תקשרי את ההיא מהקפטן?

שיהנו מיופייך, חמוצי

לא מוזר...

ואצלי זה עוד יותר מוזר... כי עכשיו זה חזר להיות הפורום הראשון שאני נכנסת אליו, במקום מה שהיה בזמן האחרון- שהייתי מדי פעם נכנסת לבדוק מה קורה כאן... אבל עדיין לא נעים לי לכתוב. גם כי אין לי מה.. וגם כי אני מריגשה כבר חצי בחוץ. אז אני קוראת בנתיים...:)

דיתוּש

New member
יאפ...

גם אני הרגשתי ככה. אבל זה כמו אחרי הטיול השנתי הייתי במין דיכאון, כי הוא נגמר. אז שבוע אחריו לא תפקדתי כמו שצריך בביצפר, והייתי כזה "יו איך היה כיף בטיול, הטיול הטיול הטיול". אבל זה עבר... וזה יעבור גם עכשיו. אבל עכשיו אני מרגישה גם יותר "נקייה", כי הפורום שלנו עכשיו לגמרי בלי סודות!

שלומצי, יש לי שאלה אלייך....

אם מצלמים אותך לכתבה, אז את תיחשפי!
איך זה יסתדר?? אה, ותגידי לנו כשתדעי מתי הכתבה תפורסם, כן?

למעלה