אני לא יודע זה רק אני.....

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
אני לא יודע זה רק אני.....

או שזה ככה אצל כולם? ממש שאלה אה? כלומר לא מתחבר לתאריכים של הלוח העברי, יש לי תאריכים משלי,כלומר לועזיים. כלומר הנה עבר חלף לו החודש האחד עשרה ומחר זה החודש ה-12 לפי התאריך העברי כלומר היום ואני החלטתי יותר נכון אני מרגיש שרק התאריך הלועזי ידבר אליי ויש עוד איזה שבועיים עד שהוא יגיע. אז עד אז אני במשחק אבל לא שותף מלא אני כמו צופה מין הצד הרי החלטתי שעד שנה אני יעשה הכל כדי להיות כרגיל כלומר עסקים כרגיל ומה יהיה באמת? לא יודע ,בעצם מי כן יודע ? אבל מעניין שאני עדיין לא יושן אז .....מה זה אומר? או שזה לא אומר ,טוב אז אני יקשקש לי ככה עד שאתעייף הרי עם אסתובב במיטה אני יוכל רק לגנוב לעצמי את השמיכה ואז מה ? אני אתן לי מכות? טוב נו אני ילך לריב עם עצמי קצת נראה מי יכנע קודם מצחיק מה שקוביה שנקראת מחשב עושה לי ח אבל החתיכת קופסא הזאת מה זה טובה טוב יאללה ביי

shani שני

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo39.gif

אוי, ניפ, אתה וההודעות המוזרות שלך...כבר מזמן לא כתבת וחשבתי "מעניין מה קורה איתו..." אז אני רואה שאתה מבולבל כמו תמיד...
אמ...מצטערת, אני לא יודעת כ"כ איך להגיב הפעם, אשאיר את זה לגדולים ממני (גדולים בהכל) פה.. רק שולחת
והמון
============= לפעמים קשה כשצריך לשים
(אוי, איך האייקון הזה בא לי בול בזמן...)

BooBee

New member
כל פעם מחדש אני קוראת אותך

ומקבלת זוית חדשה. וכמה שזה מכאיב, אני לא יכולה שלא לחייך מול המשפטים שלך. בלילה חלמתי על אחותי, חלום ארוך ארוך, אני בקושי זוכרת משהו, אבל בילינו ביחד המון וצחקנו. בבוקר(או יותר נכון בצהריים)התעוררתי ושתי השמיכות היו על הרצפה. התעוררתי וחייכתי. כשצחצחתי שיניים נזכרתי למה. עכשיו כשאני קוראת את ההודעה שלך, אני מחייכת שוב. תודה לך, איש יקר. שבת שלום

liat1953

New member
אתה הוא הקובע

מתי לעשות, איך לעשות, כמה ולמה. אין חוקים. לפי תחושתך הפנימית. אמנם יש תכתיבי מסורת ודת, אך אינני חושבת שבכאב הגדול צריך לפעול על פי תכתיבים כל שהם. גם אני אינני מתחברת אל התאריך העברי, יודעת שחיי השתנו ב---לא יודעת כלל מה התאריך העברי. אמנם על המצבה צוין אך לא אומר לי כלום. ניפ יקר, אל תקבע מועדים,כללים וחוקים. תעשה רק מה שטוב לך איתו.
========================= כרגיל קוראת כל מילה שלך בשקיקה. ======================== שבת שקטה ורגועה ליאת

למעלה