אני לא יודע אם סוליד מוכרת פה

אני לא יודע אם סוליד מוכרת פה

בפורום ואם לא אשמח להפניה לפורום כזה, בכל אופן, הבעיה שלי היא כזאת, נאמר ויצרתי כדור ועכשיו אני רוצה לעשות extrute boss , כלומר, "להצמיח" לו ציר כלפי מעלה אבל לא בצורת גליל(פרופיל עיגול) אלא עם בפרופיל בצורת "פאקמן" שאני יוצר במישור משיק לכדור, השאלה היא איך אני "מפיל" את היטל הפרופיל-"פאקמן" על מעטפת הכדור כדי שאוכל לעשות את ה-extrute boss ללא חפיפה בין הכדור לציר??? מקווה שהסברתי את הבעיה אני משתמש ב- solid works 2001

LeonardoDV

New member
תשובה

זה אמנם לא הפורום המתאים, אבל אני אענה בכל זאת. אתה יוצר את ה Scetch Plan במקום בו אמור להיגמר פרופיל הפאק-מן כלומר בקצה השני שלו. ואז תעשהBoss Extrude לכיוון הכדור כאשר האופציה Up to Surface מסומנת בזמן ביצוע הפעולה צריך לסמן את המישטח עליו אתה מעוניין להגיע.

תודה, יש פורום סוליד בעברית? יש

לי עוד שאלה, יצרתי שני גלגלי שיניים אני רוצה שסיבוב של האחד יפעיל את השני מה שמות הנושאים בתפריטים שנוגעים לעניין?

לא הצלחתי למצוא את הפורום אחרי

חיפוש ארוך... לגבי ה-Collision detection זה רק מוצא איזורי חפיפה, אני לא מצליח להשתמש בזה כדי ליצור תנאי שיאסור על חפיפה בין האובייקטים בתנועה בהרכבה(גלגלי השיניים) וככה לאלץ אחד לסובב את השני. אני לא מצליח לחשוב על שום אילוץ אחר שיאפשר פעולה כזאת, אולי יש לך רעיון?

למעלה