אני לא יודע איך מי,

אני לא יודע איך מי,

אני בראש השנה אצל הרבי. מעניין, כמה אחזיק השנה? בשנה שעברה החזקתי עד לפני תפילת שחרית של יום ב´ דרה"ש, אז מישהו תפס אותי ללמוד א שטיקל גמרא פארן דאווענען, וכשהרבי נכנס וכולם התחילו להתכונן לתפילה- אני לקחתי את המיטלטלים שלי, הלכתי וקניתי ברח´ יפו חבילת וופלים, שתיה וסיגריות ורבצתי כל היום על הדשא בגן סאקר (איי, איזה שם...) כשאני מעביר את זמני בשיחות טלפוניות עם ידידות. השנה אני גם נוסע לרבי, אולי אתפוס איתו אפילו איזו שיחונת ב"לחיים". צריך, צריך פעם בשנה. לפחות. ואיך שלא ייה, אם מישהו יהיה בראש השנה בירושלים וירצה לראות אותי- שירים טלפון או שיוריד מסר. אחלה יום, אחים שלי. יינע מהטאבון

אצלי זה הולך להיות ארוך

במסגרת תורנות החגים הקבועה בראש השנה אנו אצל הורי מה שאומר בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת ועוד בית כנסת וגם אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל ועוד אוכל זה בערך מה שאעשה כל ראש השנה הבא עלינו ועל כל ישראל בשעטו"מ.

מה זה,

אתה, אני רואה, אשף בתחום הגיוון
. אם הפעילות עוצרת הנשימה הזו הולכת להתרחש במקרה בעיר הקׂדש והמקדש- אני במסרים. אחלה יום

למעלה