אני לא יודעת..

אני לא יודעת..

לפני כמה ימים כתבתי פה על הבחור ההוא..שיש לנו נושאי שיחה משותפים..שכיף לנו לדבר..לצחוק..שאפילו יצאנו לטיול קטן רגלי וקישקשנו כל הדרך... שהוא אומר לי שכל פעם שצריכה עזרה-לא להסס להתקשר אליו...שהוא אומר תמיד מילה טובה..מנער...מחזק...באמת שהוא מקסים.. שהרגשתי שהוא מחפש לבלות איתי זמן..שאנחנו סתם נשארים אחרי הזמן לדבר..על כל נושא שבעולם... הוא אחד כזה שיעמוד לצידי ויעזור לי ושאכפת לו ממני... אני שוב אומרת-אין לי מושג מה הוא מרגיש כלפיי..אם בכלל..אבל עד לפני כמה ימים -אני אמרתי שאני פשוט לא רואה אותנו יחד..ויש בנינו חיבור טוב וכיף לי איתו! והיום,אני יושבת מולו...ואני עצובה..והוא מחזק אותי ומעודד..ואני מביטה עליו והוא נראה לי פתאום כזה מתוק..כזה סקסי עם הבעת הפנים הרצינית שלו... עם כל הביטחון שהוא משדר..יחד עם השלווה והנעם..עם איך שהוא מביט על דברים..וכמה בגרות שיש בו.. ואני מביטה עליו-וכל מה שאני רוצה באותו רגע זה לשים עליו ראש ושהוא יחבק אותי לליבו... נכון שאני מגזימה?? מה אני חושבת על זה בכלל..זה לא הגיוני וזה לא יכול להיות..הרי עד לפני כמה ימים לא ראיתי בו שום דבר מעבר לחבר טוב..והיום משהו בי זז..הבטתי עליו אחרת..בגישה שלו..במה שהוא..מה קורה פה???
ולמה אני חושבת עליו בכלל!

לפעמים

כשבודד לנו אנו עשויים לפרש יחס איכפתי וחם קצת יותר חם מה שהוא ולפעמים אנו מרגישים נכון. אם אתם ידידים, לרוב מערכת של ידידות לא תשאר אם תעברו להיות זוג וזה לא ילך ואז הכאב הוא גדול יותר..אני יודע כי הפעם היחידה שהסכמתי לנסות נכנסתי לאהבה של כשנתיים וחצי שנגמרה רע מאוד. מצד שני שמעתי סיפורים על כאלו שהתחילו ממקום של ידידות והתחתנו אבל הרוב לא מצליחים לשמר בזוגיות את החלקים הטובים שהיו בידידות. בסופו של דבר זו בחירה שלך וגם בחירה שלו. מקווה שתבחרו נכון עבורכם
http://www.youtube.com/watch?v=S3UwjpGWHmE

Megie

New member
מלאכית

לפעמים האדם שנראה לנו כהאופצייה האחרונה בעולם, מתגלה שמישהו מדהים, כשהאופי יוצא כלפי חוץ ופשוט מתאהבים באישיות..באותו הרגע, גם החיצוניות נראת שונה, אנחנו מסתכלים פתאום על הדברים הקטנים שקודם לא ראינו.. תתני לעצמך, אל תקבעי את הרגש תחת העובדה שבהתחלה הוא בכלל לא עיניין אותך.. אולי דווקא מאחורי הדמות שלו, מסתתר הגבר שאת מחפשת כ"כ הרבה זמן

זה טוב

טבעי לרצות קשר עם אדם שאוהבים ולחשוב עליו טובות. הוא וודאי נחמד מאד בעיניך באופיו, ונעים לך להיות אתו ולכן את אוהבת אותו וכך צריך ביחסי אנוש. השתדלי בכל מקרה לרצות קשרים בגלל אהבה לאופי האדם ולא בגלל דברים פשוטים כמו משיכה חיצונית והתלהבות.

קבלו תיקון...

הוא לא ממש מה שחשבתי או יותר נכון-רציתי לחשוב... סתם הפלגתי בדמיונות..כמו שבובה סטלה אמרה..הוא האופציה היחידה...אז לדעתי היא צודקת. קיצר..לא דובים ולא יער.. אני כבר מיואשת ..לא חושבת שהאהבה תראה את עצמה שוב..אי פעם..

nata86

New member
אל תדאגי מלאכיתוש, אחד שלך עוד יבוא:)

פשוט אצלך עכשיו יאוש אחרי אירוע זה:(, אבל אל תדאגי זה יעבור ותחזרי להיות עצמך בעוד כמה שעות:), אני בטוחה בזה. שמחת חיים יחזור עליך:)

אל תתיאשי

כל חיינו אנחנו אוהבים ונאהבים מכל עבר. כשתמצאי אנשים מתאימים לך, תאהבי אותם ויאהבו אותך. לא נורא אם טעית בקשר לאופיו, השתדלי בכל-זאת תמיד ליצור את קשריך בדרך רגשית ולא שכלית ולעשות מה שנעים וטוב לך בהם. נסי גם לפתח את קשריך לאט ובהדרגה, ואז יהיו יציבים יותר. השתדלי ליצור את קשריך מתוך אהבה ולא מתוך רגשות פשוטים כמו משיכה והתלהבות או סתם רצון להכיר.

זה לא הגיוני מבחינה סטטיסטית

מאחר ואת אדם שנמצא באינטראקציה תמידית עם האוכלוסיה הכללית, ושיש בה כמות כלשהי של גברים, ובהתחשב שהלב שלך ימשיך ויפעם עוד שנים ארוכות, ושיש ללבך הנטייה להחסיר פעימה ולהתרגש מדי פעם - קיימת סבירות גבוהה במיוחד שהאהבה תראה את עצמה שוב... ואם סטטיסטיקה מעצבנת אותך, ואת מתעקשת, והתגובה שתרצי לרשום תהיה 'די כבר, מספיק להגיד לי שאמצא את האהבה שלי, זה לא עוזר לי, זה רק מרגיז אותי' - אז אין לי בעיה שתתרגזי, שתכעסי, שתרצי לפרק אותי וכל אחד אחר שמאמין באופי שלך ובלב שלך, ושיודע שאין יותר ממך ראויה לאהבה אמיתית, ושכמעט תתייאשי ותתעצבי - כי אני יודע שבסופו של דבר, וסליחה על השחצנות, את תראי שצדקתי. לא יודע מתי, נבואה ניתנה לשוטים, אבל בעצם - מדוע לא להיות שוטה קצת? אני מאמין שבקרוב, הלב שלך ימצא את הלב התואם. יכול להיות שלא רק הנבואה ניתנה לשוטים, אולי גם האהבה. אז אולי הגיע הזמן להיות מעט שוטה?...

תעשה לי טובה....

אומנם יש סביבי אנטרקציה עם אנשים וחלקם גם גברים...ונכון שהלב שלי עוד פועם..אבל אני לא חושבת שיש בו את הכח לא להרים ידיים ולקוות שיש אי שם איזה בחור שיוכל לאהוב אותי..שיוכל להעניק ולהעריך את הנתינה..שהאהבה הזו תהיה הדדית..אני כבר בספקות. וכן,סטטיסטיקה יכולה ללכת קיבינימאט..ודי כבר להגיד לי שזה יבוא--כי זה לא בא!!!!!!!!!!!!!!!! הצלחת לעצבן אותי כנראה..ולא,אני לא חושבת שאתה צודק..כי אני כבר מפקפקת בזה..האמנתי יותר מדיי..וגם רציתי להאמין אבל אני רק נוכחת לדעת שפשוט אין מישהו כזה עבורי..ושכל הטובים כבר אינם... אתה יכול להמשיך להאמין שבקרוב אמצא אותו..אני כבר לא מאמינה בזה..סורי.

נסיה 5

New member
מלאכיתוש....

קשה לך להאמין? בואי קחי דוגמא הכי מיוחדת ואת רואה אותה כל הזמן רק שאת מסרבת לראות את זה, ובמקרה הזה לך יש את המזל לי אין אפילו את המזל לראות את זה. סביבתך ובמיוחד הורייך. כל יום ולילה את עדה למחוות מעשים ומילים שהורייך מעניקים אחד לשניה כל יום ולילה את עדה למחוות מעשים ומילים חברות וחברים נשואים, חלק מבני משפחתך ועוד.... מעניקים אחד לשניה. כל יום ולילה את יכולה להיות עדה לסיפורים ומעשיות שובי לב על איך הכירו ולא הכירו בעולם הווירטואלי ומחוצה לו. אהבה יש בכל מקום, ובכל זמן, בכל צורה ובכל מצב. את חייבתלפתוח את הלב וגם כשאת אומרת את זה תתכווני לזה ואם קשה לך תכניסי לך משפטים כל הזמן זה נכנס לראש
ומשם ללב
. יש בך אמונה מלאכיתוש, יש בך את זה כי האמונה היא בדיוק כמו אהבה אם אין את זה את לא נושמת, חיה, והולכת.

למעלה