אני לא יודעת מה קורה לי

אני לא יודעת מה קורה לי

הפכתי להיות מאוד רגישה או שהייתן נעלבות כמוני. אתמול אחותי אמרה לי למה לא הודעתי להורים שאני מגיעה לארוחת הערב כי היא היתה מביאה את המתנה שלי לשם. היא שאלה אם אני רוצה ללכת איתה הביתה להביא את המתנה. עכשיו אני אסביר משהו לכם. יש לה שלושה ילדים שמקבלים ממני כל שנה ליום הולדת שלהם את המתנות הכי יפות הכי יקרות ומה שהם מבקשים הקטנה בת שנה לא מבקשת אז אני שואלת את אחותי מה צריך לקנות לה כדי שיהיה במתנה צורך ולא ישאר סתם בארון. אני שואלת אותה זה מה שאני רוצה כי היא יודעת שאני רציתי חולצות לקיץ היא אומרת לי לא. טוב אתם חושבים שהיא הביאה לי עדיין את המתנה אז יש לכם טעות. האיש אומר להפסיק לכעוס אבל אני ממש פגועה לא בשביל המתנה אגב ליום הולדת של אחותי אפיתי עוגה אני הזמנתי את כולם אלי פתחנו מתנות למה לי זה לא מגיע ? יש לי עוד כמה אנשים שנפגעתי מהם ליום ההולדת שלי אבל אני לא רוצה להציק אם הרגשות שלי . אבל עוד דבר אחד, חברה טובה שלי לא הגיעה לחגוג איתי ביום חמישי היא התקשרה אלי אתמול לפאלפון אמא שלי ענתה וכששמעתי שזו היא אמרתי שאני לא יכולה לענות. היום היא שלחה אס.אמ.אס ואמרה שהיא רוצה להזמין אותי לקפה אמרתי שעבר זמנו בטל קורבנו אז היא שלחה עוד אס.אמ.אס שנעשה מה שאני רוצה ושאני צודקת אבל עדיין לא עניתי לה . אני נוהגת בסדר או סתם רגישה?

maybesure

New member
../images/Emo23.gif

מתוקה! קצת רוצה פינוקים ותשומי, ואין מי שיחוש אותך.. אז ככה: לאנשים שונים יש גישות שונות לחיים, ודרכים שונות להעניק תשומת לב. שלך-כנראה מפאת הזמן והיכולת, הדרך היא מיידית ולדעתך הכי הכי מעניקה שאפשר לצפות. ואכן נשמע שזה כך. אבל השאלה היא אם זה נעשה מתוך הנאת הנתינה או מתוך התקווה לזכות ביחס זהה מהמקבל.. בואי נכניס פרטים לפרופורציות: יום הולדת הוא יום מיוחד לך עצמך. לא כל אחד חווה ביום הולדתך את מה שאת חווה, ולכן לא מפריע לחברה להזמינך לקפה ביום אחר.. בעיניה זה שיא הנתינה לאור העובדה שלא התאפשר לה לפני כן-ובכ"ז החליטה שלא לפסוח על ההזמנה.. אז על כך נאמר: מוטב מאוחר מאשר בכלל לא.. (במקום "עבר זמנו בטל קרבנו") עדיף לפתח ראיה חיובית. ולגבי אחותך-זה לא שהיא לא רצתה להעניק, אלא שהמשהו בעיתוי לא התחבר לכן, וזו לא רק אשמתה.. אז לא להסתער עליה בציפיות יתר. ואחרון חביב: מתנות צריך לדעת לקבל באהבה, ולא משנה מה מתי ומהיכן.. אז בלי לחץ, ובלי השוואות למה שאת משקיעה-פשוט להנות ממה שיש ולא לקטר על מה שאין
אוהבת מייבי.

לא מייבי זה לא שאני

נפגעת מכל דבר עובדה שהחברה כתבה באס אמ אס שיש לי זכות לכעוס על זה שהיא לא הגיעה ורוצה לפצות אותי לגבי אחותי אני לא מבקשת מתנות ולא חצופה לגביהם בכלל אני רוצה ריספקט כמו שאני נותנת. אני יודעת שגדולתו של האדם לתת ולא לרצות לקבל אבל במקרה הזה אני כל הזמן מתאכזת ואפילו מאכזבת אותי.

Miss פטל

New member
לא יודעת..

התכוונת שהיא עדיין לא הביאה לך מתנה? ולא הבנתי, את כועסת גם שהיא לא קנתה לך מה שביקשת ממנה, ז"א חולצות לקיץ? לדעתי את באמת קצת רגישה עכשיו, אני בטוחה שהיא גם חשבה עליך והשקיעה מחשבה במתנה כמו שאת עושה בשבילה. ועל החברה, נכון שהיא לא יכלה להגיע. היה לי יומולדת לפני חודשיים ועדיין חברה אחת לא הגיעה אלי להביא מתנה, אבל אני לא כועסת עליה. אנשים לפעמים עסוקים או מוטרדים בגלל דברים אחרים, אין מה לכעוס על זה. עצם העובדה שהיא התקשרה וכותבת לך עכשיו ורוצה להיפגש איתך, מראה שאכפת לה ממך ואת לא צריכה להיתעלם ממנה.

g u r a

New member
../images/Emo45.gif מלי מתוקה

מאוד מסכימה עם מה שכתבו. אתמול כתבת שיש לך איחור....אולי בגלל ההורמונים את OVER רגישה! עוד כמה ימים תביני למה הגבת ככה. (או שלא
). בכל אופן- דבר אחד למדתי לגבי ימי הולדת של חברות/ משפחה,"גודל הציפייה- כגודלה של האכזבה".. אני הייתי (ועדיין) טיפוס מאוד משקיע בכל מה שקשור לאירועים כאלו..וכל כך הרבה פעמים התאכזבתי. ולמדתי לא לצפות למתנה, או טלפון..ואז כל מתנה או טלפון שאני מקבלת- מאוד משמחים אותי.
אז תנסי להסתכל על הטוב שקרה לך ביום ההולדת, ולא על הלא נעים...

הלוואי שזה בגלל זה

אני הולכת עוד מעט לקנות ערכה ואז נדע אם אני רגישה בגלל זה או בגלל שאני לפני מחזור.

ShirShir

New member
הריון או מחזור - ההורמונים משתוללים

וככה גם לגבי ימי הולדת. אנחנו תמיד נהיים רגישים יותר בימי ההולדת שלנו, ככה זה. זה יום טעון ברגשות מעורבים. כדי להקל על עצמך הייתי ממליצה לך לנסות פחות לקחת ללב כרגע ומצד שני גם ללמוד להשקיע באחרים, אבל מבלי לתת את נשמתך עד הסוף. אני מכירה את זה מניסיוני המר, ככל שנתתי יותר (באופן חופשי ואוהב, בלי הרבה דרישות) ככה גם התאכזבתי יותר. צריך ללמוד להגיע לאיזון הבריא שבין נתינה וקבלה. ואם אחרי שתרגעי מסערת הרגשות ויעברו יום-יומיים ועדיין תחושי שיש משהו שהיה באמת פוגע ולא במקום - תוכלי לדבר בכנות ובפתיחות עם אחותך/חברתך. אבל תני לזמן להראות לך את הדברים בפרופורציה קצת אחרת.
בעניין הבדיקה - בהצלחה עם התוצאה

לא רוצה מתנות

לא כל החברות שלי קנו לי מתנות וגם לא החברה המדוברת הזו אני גם לא מצפה ממנה למתנה רק לתשומת לב אפילו מזל טוב היא לא אמרה היא שכחה יש לה מעלות אין שום ספק היא היתה איתי ברגעים שהכי הייתי צריכה ולא מדובר בזה רק שדיברתי איתה שעה לפני והיא אמרה שהיא הולכת הביתה להתארגן ובאה ורק אתמול התקשרה להתנצל בערב. עזבי באמת מה אני מתרגשת מי שאהב אותי בא.

Miss פטל

New member
אבל יש אנשים שונים

יש אנשים שלא חושבים שזה חשוב להיתקשר באותו היום, ויכולים להיפגש איתך אח"כ. זה לא אומר שהיא לא אוהבת אותך, פשוט זה אופי שונה. יש לי חברה שתמיד שוכחת מהכל ומכולם, למדתי לא להיעלב כי זה האופי שלה ואני יודעת שהיא אוהבת אותי מאוד. את לא צריכה לעשות החלטות כאלה עכשיו ולריב איתה כי בגלל האיחור ההורמונים משתוללים ואולי ביום אחר היית מגיבה אחרת. תהיי עם עצמך, תנוחי ואל תחשבי על הדברים האלו עכשיו.

lilaaa1

New member
זה באמת מעליב

היא לא הסבירה למה היא עשתה את זה?

תשמעו קטע בנושא

אחותי התקשרה אלי ורצתה לבוא אלי כשאמרתי שאני אצל אמא אז אמרה בואי את. הלכתי וקיבלתי מתנה יפיהפיה היא עשתה לי תמונה עם הילדים שלה מתוך החתונה שלי על גבי מסגרת של מלאכים. תמונה ששמים במזנון. מ ד ה י מ ה אני כל כך מתביישת על מה שכתבתי שחשבתי שלא חושבים עלי ולא משקיעים בי כמו שאני משקיעה. אני מרגישה כל כך קטנונית. בואו נשכח מה שקרה פה בצהריים.

g u r a

New member
את רואה...

לא למהר להסיק מסקנות גם בעתיד. לקחת כל דבר בפרופורציה.(לא להפוך זבוב לפיל...) והעיקר- לא לצפות בכדי לא להתאכזב

maybesure

New member
שוב ../images/Emo23.gif

הכי חשוב שאוהבים אותך, גם ממרחק וגם ממרחק בזמן. שכחנו!

ענתי 10

New member
את רואה, בסוף הכל לטובה ../images/Emo13.gif

רק שתדעי שגם אני מאוד רגישה לנושא של יומולדת, ככה שאני יודעת בדיוק איך את מרגישה. לא נורא, מותר לנו לכעוס לפעמים, במיוחד כשמדובר ביומולדת

תודה ענתי

אני מרגישה יותר טוב עכשיו אף על פי שלא עשיתי כלום היום כל היום ריחמתי על עצמי בבית עד שיצאתי קצת את אמא שלי ואל אחותי. אסור לי בשבתות לשבת בבית אני מתנבנת (כתבתי טוב?). אגב ענתי את יפיהפיה ראיתי אותך בתמונות ואת ממש יפה.

למעלה