אני לא יודעת מה לעשות

אני לא יודעת מה לעשות

הי לכן, אני מתחילה ללכת עכשיו למרפאת פוריות, קבעו לי תור ל- 15/5/02, עוד שבועיים. בינתיים אני כבר בלי מחזור 55 ימים. אני בעלת שחלות פוליציסטיות, כבר שנה מנסה להיכנס להיריון, ואין לי מחזור טבעי, רק אחרי ארגסט. אף פעם לא חיכיתי כ"כ הרבה כי הרופא מיד נתן לי ארגסט. עכשיו כשהרופא שלי הפנה אותי למרפאה לפוריות, הוא אמר לי לנסות לסדר את המחזור עם הארגסט ביחד עם הטיפול שאקבל. אבל הוא לא ידע שהתור שנקבע לי הוא רק עוד שבועיים, וגם אז, זה רק לפתיחת תיק ושיחה עם הרופא. השאלה שלי - מה לעשות? האם כבר לקחת ארגסט? האם לחכות לתור? כי אני יודעת שזה לא טוב לא לקבל מחזור במשך כ"כ הרבה זמן, זה לא טוב לרירית הרחם. מצד שני - כאשר אהיה במרפאת הפוריות, אולי אז אפשר יהיה לתכנן את התור הבא לפי המחזור - כי הוא יהיה מתוכנן לפי הארגסט. מה לעשות?

עמית@

New member
אפשר לחכות עוד

השיא שלי : כמעט חמישה חודשים ללא וסת.. אני מציעה לחכות עד התור ולפי מה שאת והרופא תחליטו לתזמן את הארגסט ואת הווסת- באופן חד פעמי בהחלט לא ייגרם נזק לרירית (הבעייה היא לרוב מחשיפה לאסטרוגן ללא פרוגסטרון- אבל פעם אחת פעמיים לא יגרמו לנזק)

עמית - תודה רבה !!

עזרת לי מאוד.

לי חן

New member
הי שירי

גם אני, לא מקבלת מחזור באופן טבעי, אצלי זה גם הגיע (לפני הרבה שנים) לשנה וחצי(!!!!!!!) והרירית שלי בסדר גמור- הגיעה גם ל-12 מ"מ בזמן טיפול. עכשיו אני בהפסקה של כחודש וקצת-עד הטיפול הבא, והרופאה נתנה לי ארגסט, כדי שאקח לפני התחלת הטיפול, וזה בסדר. אז שיהיה בהצלחה... לי חן

למעלה