אני לא יודעת מה לעשות?!?!?!!

אני לא יודעת מה לעשות?!?!?!!

מחר הפגישה האחרונה שלי של סיום הטיפול עם המטפלת שלי ולצערי הרב סבא שלי נפטר היום מן העולם בגיל 96, ומחר ההלוויה ברמת העיקרון קבעתי עם המטפלת שלי בשעה 14:00 אבל הלוויה ב13:00 ואני בטוח לא אספיק להגיע מבית הברות בחולון אז היא אמרה שאולי נפגש בערב, כי היא מסיימת לעבוד בקיניקה ומחר כידוע סוף החודש... ואני לא יודעת מה לעשות כי אני גם אמרוה לעבוד מחר בערב בין 18:00-22:00, והיא רוצה שנפגש ב21:00... מה אני עושה? אני צריכה את הכסף של העבודה מצד אחד מצד שני אין לי כח לזה ואני בטוח אצטרך אותה כדי לפרוק מחר מה גם שלא נעים לי ממנה. לא לפגוש אותה בסיום טיפול זה נראה לי מגעיל... מה לעשות?

ושכחתי לציין שאבי יוצא מהכלא מחר

בליווי משטרתי ללוייה, שזה בכלל סיפור בפני עצמו... אוף
לינוי

דהאמא

New member
נשמע ש...

שאין ברירה אלא להזיז את מפגש הטיפול האחרון לזמן אחר. אין מה לעשות. הלוויה אי אפשר להזיז, וגם עבודה כנראה שלא. תתקשרי למטפלת, תסבירי לה את הנסיבות המיוחדות שנוצרו להיום, אך שמאד חשוב לקים מפגש פרידה ממנה, ותשאלי אותה מתי הוא יוכל לצאת לפועל, חוץ מהיום. בהצלחה

gmaya

New member
אי אפשר לדחות את הפגישה בשבוע ?

כלומר באותו היום הקבוע רק דחייה של שבוע.

הייתי אמורה ללכת לעבודה אבל ויתרתי

הרעיון בשביל לסיים טיפול כמו שצריך- כסף זה לא הכל.... איך היה? סה'כ היה בסדר גמור אפילו אני כבר עשיתי לי תסריטי זוועה בראש... אז חוץ מהעובדה שאבא שלי היה עם אזיקים כפולים היה סביר

היתה פגישה מעולה אני אפרט מחר

ביתר פירוט... אני פשוט סחוטה מהיום הזה ועפה למיטה... סיימתי טיפול בהצלחה.. אני גאה עצמי...ולגבי המשך טיפול ... אני אשאיר אתכם סקרנים עד מחר...
לינוי

למעלה