אני לא יודעת מה לעשות..

אני לא יודעת מה לעשות..

אתמול הלכתי ודיברתי איתו. היא ממש ממש כיף. דיברנו שעתיים על כל מיני דברים.אני אוהבת אותו אבל אין לו זמן עכשיו לחברה. הוא באמת בנאדם מאוד עסוק. אז הוא אמר לי שהוא מאוד ישמח אם נהיה ידידים. אני לא יודעת מה לעשות עכשיו. אני לא מפסיקה לחשוב עליו וכל הזמן בא לי לבכות. בבקשה תעזרו לי, מה לעשות?

sunset3

New member
../images/Emo128.gifתשכחי ממנו

יש עוד הרבה דגים בים. אל תחשבי עליו תעשי פעילויות אחרות למה לבכות מבנים. מי שגורם לך סבל לא מגיע לו שתבכי עליו. מה זה אין לו זמן לחברה עכשיו. ? אז תשארו ידידים? לדעתי את רק תסבלי מזה אם תשארי ידידה שלו. כי את אוהבת אותו. תגידי לו שאם הוא יהיה פנוי לחברה אז שיתקשר אליך וכשהוא יתקשר בטח כבר תהיה עם מישהו אחר שכן יעריך אותך ויאהב אותך ויהיה לו זמן לחברה. את נותנת לו תירוץ שבאמת הוא בן אדם עסוק. מאוד ישמח שתהיו ידידים.. נראה לי שהוא אמר את זה כדי להרגיע אותך. הייתי במקומך פעם. תצאי מזה תבכי עוד כמה ימים אבל אסור לך להשאר בקשר איתו זה יכאב לך יותר.

תותי-בת

New member
גם אני חושבת ככה... וחבר שלי (הנוכחי) לא מבין למה אני מתנתקת קשרים אחרי שאני והאקס נפרדנו... (והוא גם אומר שאפשר להיות ידידים בלי שום קשר וזה כאילו את מתעלמת מהעבר שלך....) אז הנה התשובה שלי לעניין: כי תמיד יהיו רגשות - והוא יספר לך שהוא יוצא עם זו או אחרת והרגשות יתחילו לבעבע שוב ו"אויש אני אוהבת אותו למה נפרדנו?" ואז תחזרו ותגלי שוב את כל הסיבות שגרמו לך להיפרד ממנו ותגידי לעצמך "מה אני עושה איתו? אנחנו לא מתאימים בשיט!" ותגידי לבחור יאללה ביי... מה שכן זה יכול להיות הפוך באותה המידה. בקיצור אם הוא לא מוכן למרות כל הלחץ ולמרות כל מה שיש לו לעשות בחיים, לפנות לך קצת זמן ושתהי האחת שלו, שהוא אוהב, מעריך ומטורף אחריה תגידי לו "ביי בייבי!" ../images/Emo9.gif עם חיוך כזה ענקי ומדהים שהוא עוד יצטער על זה ובגדול, חוצמזה אחותי - שתינו יודעות שזה תירוץ מצוץ! שלא יעבדו עלייך ושלא יסובבו אותך! כי מי שמשחק בך לא שווה אותך! שלך תמיד, ליאת.

תמו

New member
קישקשתא יקרה...../images/Emo39.gif

אין מה לעשות... זה כואב עכשיו, נכון... מכירה את ההרגשה... אבל, את חייבת להמשיך קדימה. הוא לא הבחור האחרון עלי אדמות!! זה יקח קצת זמן ויהיה קצת קשה, אבל תנסי לשכוח ממנו, לפחות בתחום הרומנטי... אם זה גם קשה לך להישאר ידידה שלו, בגלל הקירבה, עדיף שגם את זה תפסיקי! תעזרי במחברות וחברים ותשכחי ממנו, אין מה לעשות!!!

rain1

New member
עברי הלאה...

אני בהחלט מצטרפת למה שהחברים אומרים. אני מאמינה שאם מישהו רוצה בקשר , אין דבר כזה לא מתאים עכשיו כי אני עובד או משהו כזה. אולי הוא רוצה לשמור אותך על אש קטנה ואולי הוא לא רוצה לפגוע, כך או כך תעברי הלאה. עדיף, לפני שהרגשות יהיו חזקים ממך.

ritarita

New member
עסוק או לא..תירוץ או לא...

הוא אמר במפורש שמה שהוא יכול זה ידידות לא משנה הסיבה הוא לא מוליך אותך שולל אז אם קשה לך עם ידידות אז עדיף באמת לנתק את הקשר עד שיעבור לך.. זה נשמע קצת קר..אבל זה לא.. והרגשות אכן יעברו לך עם הזמן.. ויותר מהר אם תנתקי..

תאמר

New member
אם ידידות או כלום אז...

אני בוחר בידידות. אני מודה שגם לי יש נטייה להתאהב עד אובדן פרופורציות ובגיל שלך זה היה עוד יותר גרוע. אבל עם השנים למדתי שיש הבדל גדול בין אהבה להתאהבות. אהבה באה אחרי ההתאהבות. כשמתאהבים המוח מוצף בהורמונים ויש נטייה להתעלם מהפגמים ולחשוב שהאדם שבו התאהבנו מושלם. אהבה אמיתית לוקחת זמן ותכליתה היא קבלת בן הזוג כשלם עם מגרעותיו ולא רק כיצור האלוהי שבו התאהבנו. קשר אמיתי נבנה לאט מידידות שמתפתחת וזה דורש השקעה הדדית וזמן. אמנם הבחור הנ"ל אדם עסוק אך בכל זאת אם הוא ירצה הוא ישקיע. אם הוא לא ישקיע אז תעזבי אותו ותמשיכי הלאה. אבל חייבים לתת לקשר הזדמנות. ידידות יכולה להתפתח ולצור מוטיבציה להשקיע וגם אם לא חשוב שיהיו גם ידידים. אני בדיעה שאסור לשרוף גשרים ולנתק קשרים כי הוא רק ידיד.

sweete

New member
תלכי עם הרגשות שלך

היי חמודה מכירה מקרוב את ההתלבטויות הללו, את מוצאת חן בעיניו, כייף לכם ביחד אבל עכשיו הוא לא בתקופה של קשר זוגי ואת יושבת לך מכרסמת את ציפורנייך וחושבת וחושבת איך להשיג אותו, איך לגרום לו להיות שלך. את באמת רוצה שהוא יהיה שלך? או בגלל שהוא קשה להשגה? תחשבי עם עצמך, תצאי , תבלי, תנסי פחות לחשוב עליו, תזרמי. אחרת חבל- סתם תהרסי את עצמך ממחשבות וכאבי לב מיותרים. תאמיני לו שהוא אומר שהוא לא רוצה חברה עכשיו. תחשבי על עצמך בלבד. תיפתחי את עצמך להכירויות נוספות כלל ברזל- לא להינעל ולא להילחם על מישהו " נורא עסוק" על מישהו "שאומר בפירוש אין לי זמן לחברה". יקירתי צאי החוצה לחיים. נשיקות

זרקי אותו לפח למה מי הוא? עוד אחד

שמשחק אותה אין לי זמן ואין לו כוח? עטפי את כל הרגשות ותזרקי אותן עמוק עמוק בפח זבל אף גבר לא שווה שישחק בך מתי תבינו את זה???????????????????????????.

למעלה