אני לא יודעת מה איתכם...

שלגיה 14

New member
אני לא יודעת מה איתכם...

אבל לי היה ערב מדהים ומאוד מאוד מרגש. חוויה מאוד מיוחדת :) איזה כיף שבאתם!

../images/Emo207.gif מישהי מחיפה נוסעת היום להופעה?

פשוט אם לא יהיה לי עם מי לנסוע אני כנראה לא אגיע... אני גם מנסה למצוא מישהו שיבוא איתי אבל עד עכשיו לא מצאתי...

שלגיה 14

New member
רינת!! איך התאכזבתי שלא הגעת!

היתי בטוחה שתפתיעי ותבואי... אבל בסוף לא :( ממש חבל שלא הגעת. היית מאוד נהנית. איך היה בסטטיסטיקה??

ranch22

New member
אממ...

אני שמחה לפחות שאתן נהינתן, ועשיתי חרישה של לפחות 7 שעות בזמן שאתם הייתם שם שבסופו של דבר בלי החרישה הזאת אני בטוחה שלא הייתי מצליחה בכלל[למרות שאני בכלל לא יודעת אם הצלחתי כי מקסימום הניקוד הוא 15 ואח"כ מעגלים את זה למאה, ז"א שרק אם קבלתי 11 נקודות מתוך ה15 זה כבר כאילו קבלתי 70 :( ) חבל לי שלא הגעתי, באמת שממש רציתי לבוא אבל אני מאוד שמחה שנהינתן אתן ושהיה שמח, באמת :)

שיר m

Well-known member
לא נורא

כל עוד את מרגישה שעזר לך ללמוד בזמן הזה אז זה שווה:)

שיר m

Well-known member
רינת! איך הלך המבחן?

oranitoosh

New member
שמחה שנהניתם ../images/Emo13.gif

ממש רציתי לבוא, אבל יכולתי לצאת מהבסיס רק בסביבות 7... תספרו חוויות.. מה היה?! ומה הייתה ההפתעה?

בשלוש מילים: "חעיטמן אתה 10"

היה ממש ממש ענק! הפסדת... אני ממש מקווה שתבואי פעם הבאה.... ההפתעה הייתה עדי כהן המהממת!

oranitoosh

New member
:-\

ממש רציתי לבוא, ועוד עדי כהן!? אני מאוד מאוד אובהת אותה... (אגב- יש לה דיסק מדהים, מומלץ!! )
והכל היה תלוי באיזה שעה אני חוזרת עם החיילים שלי מסיור, הגענו ממש מאוחר, ועד שהייתי מגיעה כבר הייתם מסיימים. מקווה שיהיה מפגש בקרוב. בעז"ה מה6 בינואר לא תיהיה שום בעיה, אני אהיה כבר אזרחית
תעלו סרטונים ותמונות..

למעלה