אני לא יודעת למי....

גליה1110

New member
אני לא יודעת למי....

אני לא יודעת למי להודות, אבל התלונות שלי על העדר תחנות אוטובוס עבור קו 4 שנוסע דרך עקיבא שברץ ואחוזה, התלונות פשוט עבדו הוסיפו תחנות. אז תודה אל אלה שהתייחסו ברצינות גליה

../images/Emo45.gif

אני שולחת בקביעות לעירייה לינקים לתלונות שעולות כאן, מלבד העובדה שרבים מהעירייה גולשים כאן גם ככה, ואכן יפה שהתייחסו.

MajiMagic

New member
שאלה , מצפה לתשובה כנה :) לא מתקיף .

(מפי אחד שהוא לא מרעננה אך מבקר שם לא מעט :) ) אשמח לקבל הסבר הגיוני, שאיך - בעיר כל כך נחשבת מבחינת רמת החיים שלה , ובאחוזיה הרבים גם נחשבת יוקרתית, איך זה שהתחנה המרכזית שלה בצומת (פעם של אגד..עכשיו של ...תערובת של חברות) באיכות כל כך נמוכה?? אין שם אפילו גג רחב להסתתר שם מהגשם (למרות שעכשיו זה לא הכי רלוונטי).. אנשים מעשנים בכל פינה , אפילו שזה פתוח..עשן לא ממהר לעלות למעלה.... וללא כוונה לפגוע באלה שמנתניה > אפילו את התחנה שלהם שיפצו למשהו הרבה יותר מפואר ממה שהיה! אני מבין שנתניה יותר 'מרכזית' מבחינת נסיעות לרחבי הארץ.. אבל בכל זאת :\.. רעננה... כנראה זה לא קשור לעירייה, אחרת בטח ממזמן היו משנים את העניינים שם, אבל למען השם... אין לה יכולת לנסות ולהשפיע?? -ראש עיר- אין לו קול חזק מספיק מול האנשים בממשלה? תודה לעונים :) , ותודה לך חנה על ההזמנה לשאלות פתוחות.

ארזS

New member
זאת לא תחנה מרכזית במובן של תחנה מרכזית

כפי שמכירים תחנות מרכזיות [שרובן אגב במצב ובצורה יותר גרועים לטעמי האישי] אלא מדובר במסוף עם תערובת של חברות תחבורה שונות ומשונות, והכל על פי הגחמות של משרד התחבורע [והטעות מכוונת מאוד]. כמו כן המקום משותף לרעננה ולכפר סבא מה שמקשה על יצירת מקום יותר נאה.

32103210

New member
תחנה מרכזית ?

רוב רובם של האוטובוסים שמגיעים למסוף צומת רעננה ,בסך הכל משתמשים בתחנה לעצירה רגילה בדיוק כמו התחנה לפני-ואחרי ,בשבילם היא תחנה ככל התחנות,,,, רק הקווים ,2,5 501 502 (אולי עוד קווים ,,, ) מתחילים שם .כל שאר עשרות הקווים פשוט עוברים שם ,ובגלל ריכוז תחנות האיסוף-הורדה נוצר רושם כי מדובר "בתחנה מרכזית ,,, בלב הפארק - אזור התעשיה ,יש יותר תחנות התחלה-סיום מאשר "תחנה מרכזית" בצומת רעננה ,,,, באשר למה שחנה אמרה ,כי התחנה אמורה להיסגר ,פורסם כי יש צו סגירה מנהלתי למסוף מהמשטרה ,החל מ,,,,,3.2011 . למה המשטרה בדיוק הוציאה צו סגירה מנהלתי ,לתחנות אוטובוס ?,,,,

ארזS

New member
ודומני שזה בוטל.

כמו כן לאחרונה בוצעו שם שינויים כשהחזירו חלק מהקווים לתוך המסוף אחרי שהוצאו החוצה ממנו בעקבות דרישת המשטרה [היו בעיות בטיחות יותר מאשר בעיות בטחון למי שתמה]. כעת נראה שלי שהמצב הוטב קמעה אם כי עדיין לא אופטימלי למקום שכזה.

MajiMagic

New member
נקווה ששתי העיריות יחשבו יותר בהיגיון

ויעשהו משהו עם הדבר הזה... אגב, אם המסוף ייסגר? מה הולך להיות שם? ולאן יעבירו את התחנות של האוטובוסים מ"רחבי" הארץ? תודה שוב על התשובות!

תיקון חשוב - זה לא של כפר סבא.

מתחם התחנה המרכזית / המסוף שייך לרעננה בלבד! הן בהיבט הטריטוריאלי והן בהיבט המוניציפאלי. עיריית רעננה פונה מידי פעם לאגד ואלה האחרונים כל הזמן אומרים שאין להם תקציב אז העיריה שולחת טנדר עם פועל מסכן שאוסף את הניילונים שנצמדו לגדרות מהרוח. האם פעם שמעת מישהו (בארץ) קורא למסוף הזה "תחנה מרכזית כפר סבא"? או "צומת כפר סבא"? כנראה שהתשובה היא לא, ולא בכדי. תחנה מרכזית כפר סבא נמצאת עמוק בתוך רחוב ויצמן (של כפ"ס כמובן..), סגירה כן / לא - כבר שנים מדברים על זה, אגד אומרים לא רווחי - אבל ממשיכים המשטרה אומרת לא בטחוני - אגד מוסיפים שער המטרה טוענים לא בטיחותי - אגד מתקינים מעקות וצובעים בצבע זוהר. עכשיו בטח יבואו ויגידו גם ככה הולך לקום מחלף במקום אז חבל להשקיע...(המחלף לא היה אמור להיות שם לפני שנתיים כבר?), אבל להשקיע ברחוב הפנינה (של אמדוקס ומייקרוסופט) זה בסדר...

זה...

"מנכ"ל החברה הלאומית לדרכים, אלכס ויז'ניצר, אמר השבוע, כי המחלף החדש מהווה את תחילתו של מחלוף צמתי רעננה. "מיחלוף צומת רעננה דרום עם כביש 531 כבר בביצוע, ובעתיד ייעשה מיחלוף צומת רעננה מרכז עם כביש מספר 402", אומר ויז'ניצר." כביש 402 זה כביש כפר מל"ל. משפטים אלה נאמרו לפני כשנה וחצי כנפח מחלף רעננה צפון. http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3754261,00.html

32103210

New member
מה שאתה מדבר לא נמצא כלל ,על מסוף האוטובוסים

המדובר,,,. שני המחלפים שאתה מדבר עליהם ,הם המפגש של כביש 4 עם אחוזה וכביש 402 ,כאשר המנהרה- הגשר תעבור מ-יעבור צפון לדרום ,והמחלף השני הוא כביש 4 עם כביש 531 ,כך שאין לזה קשר למסוף המדובר .

מעולם זו לא הייתה תחנה מאכזית

שטח 5 הדונם מהכביש לכיוון דרום שייכים לאגד ונקנו מאוניברסיטת ירושלים לאפשר כחניון לילה לאוטובוסים לימים בעקבות דרישות , תחבורה . ממשלות ישראל לדורותיהם . החלו שם להיות תחנות מעבר ועמודי תחנות יציאה לקווים שונים. לימים הוקמו תחנות וסככות על ידי משרד התחבורה המשרד שילם ,ואגד הקים ותחזק השטח הנוסף מעבר ל5 הדונם שייך לאוניברסיטת ים והעירייה אמורה להפקיע בתמורה לשטח חילופי כיום לאחר הוצאה למכרזים של אשכולות קווים לחברות אחרות . יש דרישה לאפשר לגופים נוספים להשתמש בתחנות . מעבר לגדרות. הצד החיצוני אמור להיות מטופל על ידי הרשות . מע"ץ וגופים אחרים אין לאגד שום אחריות מעבר לגדרות. לא על הגזלנים. לא על הפרסומות , ולא על שום דבר שאינו שייך לאגד. וגם מה שהיה שייך ברובו כבר נמכר. ( תחנת הרצליה , מתחם שרונה בחלקו , מרכז רעננה ) שאגב פעם זו הייתה תחנה מרכזית רעננה . ומסעף רעננה היה הכין שכיון הבודקה של המשטרה שמשם מכוונים את הרמזור ממש מתחת לעמוג החשמל מתח גבוה שם היה עץ אקליפטוס ענק ולידו היו כמה תחנות לקווים שמדרום לצפון ולהפך עם מוכר ביגלה על מקל. וארטיק למון בקיץ (משה התימני )

למעלה