אני לא יודעת אם...

shirany

New member
אני לא יודעת אם...

אתם זוכרים שהייתי נכנסת לכאן הרבה ואמרתי שאני נורא אוהבת ילדים וכו.... עכשיו סיימתי יב' ואני מתחילה להדריך בקייטנה ביום ראשון. אני מדריכה לכיתות א' ורציתי קצת עזרה... איזה פעילויות אפשריות ניתן לעשות לבני ובנות כיתה א'? (גם ביום הראשון וגם בשאר ימי השבוע?) איך אני אמורה להתנהג עם ילדים בני כיתה א' בצורה שהם יהנו וגם יראו אותי כמדריכה? תודה מראש
שירן

shirany

New member
לידע כללי....

הקייטנה מתבססת על איכות סביבה ואגדות וסיפורים שם קבוצתי הוא "שלגייה ושבעת הגמדים" אני שלגיה והם הגמדים....

מאיגל

New member
שירני,

בימים האחרונים נתנו כאן הרבה רעיונות למדריכות לקייטנה אני מציעה שתדפדפי קצת לאחור. בהצלחה עיצה, תעשי לילדים אוירה כיפית, אבל תזכרי שאת המדריכה ואת מחליטה, ואת חייבת להיות תקיפה בעניין. כשאת אומרת לא זה לא. את מחליטה מתי זה הזמן לכל דבר. ואת חייבת להבהיר לילדים, שאת קובעת ורק לך מותר. והדברים מאד חשובים בימים הראשונים כשהם בודקים אותך ומחפשים איפה אפשר לעבוד עלייך. תהיי מאד ברורה לגבי החוקים, ותקבעי לך חוקים שאסור לעבור עליהם מבחינתך.

shirany

New member
תודה....אבל על איזה

תקייה דיברתן... תקיית קייטנות היכן היא?

אירית י

New member
בוקר טוב שירני../images/Emo42.gif

שימי לב לשורה הכחולה ש"נוסעת" בחלקו העליון של הדף. שם תראי שכתוב תיקיית קיץ. תלחצי על הכתוב, והמשיכי הלאה. בהצלחה בקייטנה

למעלה