אני לא יודעת אם זה קטע BPD או רק אוטיסטי, אבל...

אני לא יודעת אם זה קטע BPD או רק אוטיסטי, אבל...

פאק איט, מצאתי מישהו לנגן איתו, ומאותו הרגע פשוט לא הייתי מסוגלת ללכת ולנגן איתו. כל פעם מצאתי תירוץ אחר. פשוט החרדה של לפגוש מישהו חדש ולהיות איתו לפחות שעה שיתקה אותי. עברו מאז כמה שבועות.
ועכשיו הוא החליט שהוא לא מעוניין יותר לנסות לקבוע איתי לנגן. אני ממש לא מאשימה אותו.
אני כועסת על עצמי אבל בעיקר תוהה אם זה יותר אספי (יודעת בבירור שזה קטע אספי בעיקר אצל נשים) או יותר BPD.
אז גם באתי לקטר וגם לשאול לדעתכם >.>

לא אוטיזמן ולא נעליים.

היי קטנית

לי אישית זה נשמע כמו חרדה חברתית, אני גם סובלת מזה...

הפרעת אישיות גבולית מגיעה עם עוד "מתנות" לצערנו, ככתוב בויקיפדיה: "לא קיימות הפרעות אישיות גבוליות טהורות. הן מתקיימות תמיד עם מחלות אחרות. הפרעת אישיות גבולית עשויה להתקיים ביחד עם..."
(בין השאר - הפרעות חרדה...)

בכל אופן - לא ידעתי שאת מנגנת!! על מה את מנגנת? ומה התכניות? (נשמע שיש לך כאלה
)
מאיפה מצאת את הבחור?
אני מקווה שתמצאי מישהו אחר שינגן איתך ושיהיה יותר סבלני

פיכס הפרעות

אני בעיקר שרה...
בעבר ניגנתי בכינור ועכשיו אני מנסה לחזור לזה...
אבל יש לי גם חרדה מהכינור שלי מאז הפעם האחת שהופעתי על במה

(אל תעשו את זה עם חרדת קהל. אל. זה יהרוס לכם.)
עקרונית התוכנית היא לעשות משהו עם זה, אבל כנראה אני עדיין לא מוכנה

כן, הפרעות זה מבאס...

לגבי השירה והכינור: נשמע מגניב!! (אני לא טובה בדברים האלה...
) זה שיש לך תכנית זה כבר משהו!! אני מאמינה בך!! יש לך הקלטות שלך? תוכלי להעלות לפינת היצירתיות

תודה ^^

יש לי הקלטה שלי, אבל השירה שלי שם לא הכי טובה שלי כי הייתי עסוקה בעיקר בזכירה של המילים ובהכנסה שלהן למלודיה. (הכנסתי את Let It Go לגוגל טרנסלייט
). רוצים?

אני הכנסתי את השירים שלכם לגוגל טרנסלייט...

כשתהיה לך הקלטה טובה אני אשמח מאוד שתעלי אותה פה (כמובן אם תרגישי בנוח)

רציתי לשתף עכשיו, אבל

ההקלטה נמצאת בSoundCloud וזה הדביק לה את השם שלי ואת הפרופיל בפייסבוק

ואני לא בטוחה איך להעלות ואיפה ככה שזה לא יעשה את זה...

apocalipto

New member
אולי זה בגלל שהחשבון מחובר עם פייסבוק.. ככה נרשמת?

צריך להירשם מחדש לאתר הזה או לאתר אחר בלי פייסבוק ואז זה יהיה אנונימי.

golan2072

New member
נשמע כמו חרדה

יותר מאשר אספרגר. למשל לאקסית שלי יש אספרגר והיא ממש לא חששה מאנשים, רק מביורוקרטים. היא לא הייתה חוששת מאנשים ולפעמים ההפך - הייתה בוטה מאוד איתם. כך שנראה לי שכאן יש עניין של חרדה ולא של אספרגר...

אני נוטה להיות מאוד בוטה עם אנשים...

אבל אני גם חוששת מאנשים

אני מניחה שכשאני יודעת שיש ציפיה ממני להשתתפות אקטיבית וזה לא יהיה דווקא בהתאם ליכולותיי באותו הרגע, החרדה צצה לה.
כשסתם מדובר בהליכה למקומות אני בסדר (חוץ מהעומס החושי כמובן
)

the lowkey

New member
אספים

נוטים לא להבין ניואנסים בין אישים, דברים שבין השורות ,מה שיכול להראות מהצד כמו אגרסיביות ,זה בעצם חוסר ההבנה התקשורתית. זה דבר שמתאים לאספים לדוגמא. אחי כזה. אני לעומת זאת עלול להיות לא נעים ,כי רמת המתח והחרדה שלי עולות ,ובמקביל משהו לוחץ אותי לפינה. זה שני דברים שונים ,שבאים לביטוי באותה צורה רק מסיבות שונות. מה שאת מתארת יותר מתיישב על חרדה או המנעות ,והדרך הכי טובה להלחם בזה ,היא להגיע להחלטה ,ולפעול לא כי רוצים ,ולא כי צריך ,אלא פשוט כי קבענו החלטה והולכים עליה בכל מקרה שלא יהיה.
בקשר לברנש אם את עוד רוצה לנגן איתו תמשיכי לנסות יעבור לו. הכל עובר חא ביבי

למעלה