אני לא ידעתי

Mיקי_

New member
אני לא ידעתי

שיש פורום של אנג'לינה בתפוז... ותמיד אמרתי שכשיהיה לי מחשב(נא להגיד לי להתחדש) אני אפתח אחד כזה בהתחשב בגלריה העצומה שיש בידי שלה (250 תמונות וזה אחרי סלקציה...) והיום מצאתי שיש אחד כזה, מה שמלא אותי שמחה ואכזבה כאחד... שמחה שמישהו חשב על זה קודם, ואכזבה על זה ש... מישהו עשה את זה לפני. ובכן, אחרי כל מיני מבחנים שיש לי, ואחרי שאני אקבל את הגלריה שלי מהמחשב של ההורים... אני אעלה את חלק ממה שיש לי... ואצטרף רשמית. איזה יופי ואיזה כיף. אהה ותודה, מצאתי פה 4 תמונות שאין לי, וזה דבר נדיר.

ProZaC Baby

New member
ברוך הבא מיקי!!

התמכרות נעימה:) ותמונה בשבילך

ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אהבתי תתמונה נומי! קראתי לתמונה הזאת "יש כיסים!!!" אולי באמת נפתח משחק כזה לתת כותרת לתמונה? בהשראת לא"ה(לדובב את התמונה לאלה ששכחו)
זהו

¥EleVatioN¥

New member
ברוכה הבאה מיקי../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

התמכרות נעימה ונעים מאוד אני אורלי
ולי יש יותר מ1000 תמונות שלה
[פשוט הייתי חייבת להשוויץ
] ותמונה בשבילך

Mיקי_

New member
איזה חמודים אתם...

אם לא הייתי עושה סלקציות אני לא יודעת כמה תמונות היו לי שלה... אני הבטחתי לעצמי לא לעבור את ה100 וזה לא כל כך עבד לי... אבל אני משתדלת להשאר על פחות מ300 אני לא נהנת מזה כשיש כ"כ הרבה, אבל מה לעשות שהיא כל כך יפה... ולגבי הביס... המממ אני אוהבת שנושכים אותי... מזל שהחבר שלי בדרך לכאן
צוחקת כמובן... אחח איזה כיף.

pinoki

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני רואה שכבר קיבלת את קבלת הפנים החמה שאנחנו נותנים בפורום. אז ברוכה הבאה לפורום של האחת והיחידה שלנו , אנג'לינה ג'ולי.. תעשי סיור, ואם תרצי הדרכה, אל תהסיי לבקש.. אני חני, נעים מאוד

רגע רגע!!!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif

עוד לא קיבלו אותך יפםה עד שאני לא אמרתי: ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאב יו מיקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תהני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו תמיד שמחים לקבל עוד אנשים לפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shmez

New member
קצץ באיחור...אני יודעת...אבל...

ברוכה הבאה
גם אני די חדשה פה...אחלה קבלץ פנים אנג'לינות...

למעלה