אני לא חטיף - חלק ג וסופי

אני לא חטיף - חלק ג וסופי

בערך בשעה 9 בערב צלצל הטלפון , יעלי זה אהוד, יצאתי לרגע מהשיחהרק להגיד לך שטוב היה איתך
אז מה עם חגיגת יום ההולדת לא תהיה היום ? שאלה יעלי באכזבה
לא מתוקה, היום אני אסיים פה מאוחר, אבל מחר יש חופש, אתץ פנויה מחר ?
עד איזה שעה ניתן לדבר איתך ? יעלי אישרה לו להתקשר עד שעה 2

יעלי שהתעייפה מההמתנה נכנסה לצט , אמרה עוד ערב בצט , מה יכול להיחות רע
והמוסיקה שם סחפה אותה לשיר עם הרמקול המנגן , עודדה את השדר לשיר לה את השיר
העירב חלף לו משיר לשיר, היא קמה הכינה שתיה ואוכל קל וחזרה למחשב
וברקע דלקה הTV , פריצת חדשות הסבירה לה למה אהוד מתעכב , הוא לא היה צריחך לומר במפורש
בטח מחר גם יום החופש יתבטל , ככה זה איש בשירות הממשלתי , היא הכירה את זה בעבר
כמה פעמים ביטלה דייטים כי השאירו אותה בבסיס לעבודה דחופה

בחצות נפרדה יעלי מהחדר בצט שלחה נשיקות ורטואליות ונכנסה לישון
לקחה את הטלפון לידה במיטה , שאם יתקשר אהוד היא תשמע את הצלצול מהר
ושקעה בשינה, אבל השינה שלה היתה קלה מאד
החדר היה חשוך , אבל האור שחדר מבחוץ האיר אותו , הטלפון צלצל ,
יעלי ענתה לטלפון מהר , הוא שמע אותה מנומנמת , אוי הערתי אותך ? היא שאלה מה השעה ?
הוא אמר לה עכשיו 4 ואני צריך לנסוע לצפון לישון ולחזור מחר, תגידי אפשר אולי לישון אצלך הלילה
היא שאלה אתה בכלל מסוגל לנהוג לצפון , לא יביאו אותי אליך ויבואו לאסוף אותי בבוקר בשעה 8
טוב בוא אני אמיע לך ספה בסלון הציעה יעלי , הוא הסכים בחוסר חשק , רצה לישון לצידה

יעלי קמה מהמיטה פתחה את ספת הספר בסלון , ושמה סדין נקי ושמיכת קיץ , היה חמים אצלה בסלון
והכינה שני כריות בסלון , היא שמה עליהןם ציפה נקיה ומבושמת , רק חסר השוקולד על הכרית
והוא עוד יחשוב שזה בית מלון אצלי , היא לבשה כותונת וארוכה , ושכבה לנוח עד שיבוא

דSMS הודיע בואי פתחי לי אתהדלת , לא רצה להרעיש , זה בית משותף , היא פתחה את הדלת
מהחשיכה הוא נכנס חיבק אותה ונשם אותה אליו , הרגישה שהוא עייף , ראה את הספה המוצעת בסלון
שאלה אותו התרצה להץתקלח כעת? , הוא הביט בה , אני רוצה אותך סביבי , לכמה שעות
הוא הוריד מכנסים וחולצה הניח על הכסא , ונשאר בתחתון בוקסר , זה בסדר כך ?

יעלי צחקה , אני כבר לא בת 16 , אולי זה מרגיש ככה שאני כותבת , אבל ראיתי משהו בחיי
היא הושיטה לו יד בוא תנוח , הרבה שעות לא נשארו לך לישון , הוא אחז בה הרים אותה בעדינות
והניח אותה על הספה , ושכב לצידה מלטף את גופה שבכותונת , מנסה לחוש את גופה
תמיד מביאים מתנה עטופה נכון , אז מותר לי להוריד את העטיפה?
לאט ענתה לו יעלי אני לא חטיף שזוללים במהירות , הוא הפשיט אותה בעדינות
זה בסדר הקצב הזה לחטיף שלי ? שאל וחייך , מזל שהאכלתאותי כי כל היום לא אכלתי ואני רעב
לקום לארגן לך אוכל? שאלה יעלי בחיוך היא ידעה שהוא רעב לה לא לאכול

שהיא היתה לבושה רק בתחתון ושוכבת לצידו עצמה את עיניה , חשה אתהליטוף שלו
ואז חשה את שפתיו יונקות את הפטמות שלה , בעדינות מעודדות אותן לגדול ולהתקשות
זו היתה נקודת התרופה שלה , והוא שלח יד בעדינות מתחת לתחתון , מגשש להגיע לשפתיים שלה
מנשק אותה וידו הגדולה מלטפת את גופה , אצת הקטעים שהיו מתחת לתחתון
אני דיפלומט לא ארכיאולוג , אמר והפשיט אותה מהתחתון , ואז גילתה יעלי שהוא כבר עירום
ליטוף של גופו גילה לה את אברו זקור , הוא רצה לישון כמו שאני רקדנית בטן צחקה יעלי

הוא התחפר בתוכה , אצבעותיו הארוכות חוקרות את גופה גורמות לה לגירוי
ושפתיו על השדיים גרמו לה להיות רטובה , היא לא עמדה בשילוב הזה
הוא ינק ממנה ברעבתנות , לאט אמרה לו , אני לא חטיף , רוצה אוכל אביא לך
רוצה לאכול אותך לחש לה יורד במורד בטנה , היא עצרה אותו, לא אהבה לערבב
רוצה לנשק את השפתיים רק אתאילו שעל הפנים , היא ליטפה את אברו שהזדקר
והיא ידעה הוא קטן לממדים שלה , היא תצטרך להסתפק באצבעות שלו הלילה

הוא קם לרגע פתח אתהתיק ושלף משם משהו , היא הרגישה אותו מחדיר אותו לתוכה
הוא היה חלק וחדר בלי בעיה , והתחיל לרטוט בתוכה , יעלי המשיכה ללטף את אברו הזקור
הוא בקש ממנה לקחת אותו לפה ככה תהיה מלאה בו , היא סרבה אל תדאג הידיים שלי טובות מהלשון
והמשיכה לענג אותו באצבעות שלה , היא הרגישה את המוט הרוטט התקוע בתוכה ולא נעם לה
היא בקשה ממנו ללטף אותה באצבעות שלו, הוא נבוך את לא מעדיפה מוט רוטט בפנים ?
אמרתי לך אני לא חטיף אוהבת את זה לאט, האצבעות שלו חזרו לחפור בה
הוא הרגיש את האצבעות שלה מעמידות לו כמו שלא עמד בחייו , היא אכן ידעה איך לענג

הוא חש את הרטיבות מתגברת בתוכה , יעלי השמיעה קולות של הנאה הרימה את האגן שלה
בידים שלה היא שיגעה את הזין שלו , הביצים שלחו את הזרע שבתוכו אל הזין הזקור
בוא תעשה משהו אחר בקשה ממנו , בוא מולי על הברכיים , מול הגן הנעלם
ותשחק בו עמי , כך שאתה תתפרץ עלי , אני ארגיש את הגמירה שלך ואת העוצמה החזקה שלך
הוא הביט בפתח שלה שהיה פעור מהמשחק שלו , הוא מיקם אותו מולה ונגיעה אחת שלה בו
והוא התפרץ חזק ישר אליה , הזרם פגע בה היא שכבר היתה מגורה מאד הרימה את האגן מולו
ההתפרצות הנוספת שלו פגעה ישר בפתח של הגן הקסום שלה היא חדרה מעט פנימה בעוצמה

רואה לזה אני קוראת טיפול הנסיכה , אתה תמיד תוכל לאמץ אותו , לא צריך צעצועים שתסחב איתך
{הוא הודה שהוא התקשה להתמודד עם נשים בגלל הגודל שלו , וטיפול הנסיכה בו ענג אותו מאד
יעלי את לימדת אותי משהו חשוב , אמר, נשק לה על פיה ,הוא ידע הוא קבל מתנה נפלאה ליום ההולדת
, לזכות להרגיש גבר בלי הצעצוע שסחב איתו בשנים האחרונות ,אחרימספר שנים שהתנזר מסקס

הוא שם את אברו בחום של גופה וככה שכבו קצת ,שהוא מלטף את גופה הנרגע מהמאמץ של של האורגזמה
הוא המשיך ללק את הפיטמה שלה, מנשק אותה בו זמנית , מדי פעם הוריד את היד ללטף את הדגדגן שטפח
מלטף אותו עם הרטיבות של הזרע שנותרה שם , מחדיר את הזרע לנן הנעלם שלה ומשמן את הפתח שלה
היא שלחה יד וליטפה את הזין שלו שנעמד מייד , הוא חשק בה מאד ,
רוצה לחדור לתוכי ? היא הציעה , אלמד אותך עוד משהו , עכשיו תשכב על הגב , היא התיישבה עליו
, אברו המגורה והזקור כעת היה בתוכה ,היא כווצה את השריר עליו , נעה בעדינות , הוא הופתע מהחום שלהט ממנה,
את אשה מיוחדת לחש , משך אותה אליו מנשק אותה ומלטף את השדיים הרכות שלה
מושך את הפיטמות הזקורות שהתקשו מאד ,הרגיש את הרטיבות יורדת עליו , הוא שלח יד ללטף את הדגדגן
והרגיש אותו מתנפח בין אצבעותיו , היא נעה עליו , הוא חש אותה , כי היא היתה צרה וזה טוב עבורו
הוא חש את הנוזלים העולים אל הזין שהתקשה בתוכה , הוא לא זכה לתחושה כזו עד עתה ,
את האשה עבורי , כמהנעים לי לעשות איתך אהבה , ואז פלט אוחחחחחחחחחח
יעלי חשה את המזרקה החזקה בתוכה , שהביאה גם אותה לגמור עליו , היא צנחה לצידו מלאה בנוזלים שלו שלה
בוא למקלחת משכה אותו , והוא רצה להשאר בספה צמוד אליה, בוא נתקלח ביחד , הם עשויים להתקשר כעת
נכנסו למקלחת הקטנה היא סידרה את המים הפושרים שטפה אותו וסיבנה אותו היטב ,אף פעם לא פינקו אותי ככה, ,
את המתנה הכי הכי שיכולתי לבקש ליום ההולדת, תגידי אפשר לארוז אותך בתיק , ולקחת אותך איתי לחו"ל,
כבר אמרתי לך אני לא חטיף אמורה, וסמתה לו את הפה בנשיקה ,
הוא נצמד לגופה הסקסי ומלא , אני מתאהב בך , היא סיבנה את גופה ,ושניהם שטפו את הגוף במים
היא הושיטה יד למסדרון והביאה שני מגבות גוף נקיות , עטפה אותו ואת עצמה
שחזרו לסלון , עטופים במגבת צלצל הטלפון , עוד 10 קטנות אני בא לקחת אותך, קום ותתארגן החוצה
הוא התלבש,, אני עוד אחזור יעלי כל עוד אני בארץ , תשאירי לי מיטה מוצעת מבטיח לחזור
חיבק אותה אמר : את אשה ימיוחדת יעלי , הייתי אבוד, את הצלת את הגבריות שלי
הוא נשק לה , פתח את הדלת בזהירות, חמק במורד המדרגות , הישר אל המכונית שחיכתה לו עם מנוע דולק

יו איזה מארחת אני הוא לא ישן כל הלילה ואפילו כוס קפה לא הצלחתי להכין לו , לחשה יעלי
והתחילה לארגן את הבית , להעלים הוכחות שמישהו היה שם הלילה אבל הריחות שהם השאירו העידו מה התרחש שם
היא אהבה את הריחות של האהבה , הם היו נדירים אצלה בבית הריח של סקס סוער עדיין נדף מגופה
היא נכנסה שוב למקלחת ארוכה וריחנית ,היא ידעה הלילה היא היתה החטיף שלו ,וידעה שיש לזה טעם של עוד

מדהים ולא דומה לחטיף

דומה למשהו שאת כמהה לו,
כתיבה יפה,

החטיף שלו

שלא ניתן לארוז ולשים בתיק הנסיעות
ולקחת איתו חזרה לתפקיד בחו"ל
אני בממלכה שלי חטיף שהוא התענג עליו

למעלה