אני לא חזקה מספיק

אני לא חזקה מספיק

מתביישת לאמר שאני לא מרגישה חזקה מספיק.. לעמוד בפני השנאה הזאת.. הרדיפה אחרנו.. רק לאחרונה בדרך החוצה מהארון.. ועכשיו מתכווצת פנימה חזרה בכאב.. מוודאת כי הדלת סגורה הייטב.. שאף אחד לא יוכל לפגוע בי.. מרגישה כמו ילדה קטנה.. ולמרות זאת, חצי אישה.. אבל עדין ילדה.. חסרת אונים, עיני עגל, קטנה ומכונסת מפוחדת כולה.

פאמקי

New member
אשה קרועה...

זו בדיוק המטרה ברצח שנאה. להראות שהדרך שגויה, לדכא ולרמוס את דרך חיינו, את בחירותנו. אל תתני לזה לכווץ אותך, לבטל ולהעלים את בחירתך, חיי את חייך כמו שאת ראויה לו- בחופש בחירה! אל תתני לאף אחד לגרום לך להתחבא, ולדכא את דרכך. את ראויה לאהבה חופשית, נראית, משוחררת וממצא. היי חזקה על אף הקושי והכאב הנורא.

פאמקי

New member
ועדיין זכרי...

זה בסדר להיות חלשה ולכאוב, זה בסדר לשאול ולתהות "מה קורה בעולמנו??" זה בסדר להתפרק ולחפש הגנה, זה בסדר לפגוש את הילדה שבך, המפוחדת והאבודה- הרי נרצחו שני אנשים ויותר מעשרה נפגעו (פיזית). זה כואב, מחליש, מעלה שאלות, מפרק ומפחיד. ועדיין, לא ניתן לזה לשבור אותנו! מחבקת מכאן
ותודה על השיתוף.

magicgirl

New member
אל תכנסי בחזרה

אולי אני חיה בבואה....אבל אני מחוץ לארון כבר שנים, אני לא מסתירה את זה וגם לא הולכת עם שלט של לסבית (כמו שאף אחד לא הולך עם שלט "סטרייט") מהמבט שלי...מעולם לא נתקלתי בהומופוביה ואפילו להפך: בכל מקום עבודה תמכו ואפילו נתנו לנו הטבות של זוגות... בקאנטרי בחולון קיבלנו מנוי זוגי על סמך תעודת זוגיות שהוצאנו..וגם משכנתא של זוגות וגם בביתי חולים קיבלו את התעודה ואז מגיע משהו מזוויע כזה....גם אני בחרדה ..מחשבות של מה יהיה עם ילדים שיבואו לנו... מה יהיה איתנו אבל אסור לנו להתחבא....זה כמו פיגוע...שלפני הכל שקט..ואז מגיע הבום וכולם מפחדים לצאת מהבית ..ולאט לאט חוזרת השגרה.... אל לנו להפוך את עורנו בגלל מיעוט צר מוח חסר אהבת אדם וערך חיים! (מוזר להגיד בימים כאלו אבל) החיים יותר יפים וקלים לנפש מחוץ לארון

למעלה