אני לא חושבת

אני לא חושבת

שיש מישהו שיכול להבין אותי יותר טוב מהבנות שפה. אני יודעת שאתן לא מכירות אותי, אני לא מכירה אתכן. אני פשוט חייבת לפרוק את זה. אני רוקדת כל החיים שלי, אין לי שומדבר אחר חוץ מזה אני רוקדת מודרני וגם אני בלהקה של מחול ישראלי לפני חודש התחילו לי כאבי גב ומסתבר שיש לי בעיה כלשהי ואני צריכה להפסיק עכשיו לרקוד לחודשיים+ עוד שבועיים וחצי ההופעה במודרני, שכלכך חיכיתי לה, ואני פשוט לא מוכנה להפסיק..אני הולכת לחזרות ואומרת לאמא שלי שאני לא עושה כלום וסתם מסתכלת. וזה לא נכון אני פשוט לאיכולה. ובלהקה, גם ככה חרא שם. אבל אני רוצה שיהיה לי צ'אנס להיכנס לעוד ריקודים, אבל ברגע שאני לא רוקדת זה לא יקרה, ואני לא יודעת אם שווה לי לאמץ את עצמי כלכך בשביל 2 ריקודים מסריחים.

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifאל תתעללי בגוף שלך

זה נזק מצטבר.. כל פעם שאת עושה משהו את פוגעת עוד ועוד בעצמך, ואת הרי רוצה להמשיך לרקוד גם אחרי ההופעה הזאתי.. אני חושבת שכדאי לך לתת לגוף הפסקה, וגם אם לא הפסקה מלאה, רק חלקית, זה עדיף מאשר לקרוע את עצמך.. זה לא שווה את הסיכון שתצטרכי להספיק לרקוד לגמרי וגם את הסיכון של הנזק העתידי לגוף [כשתהיי מבוגרת..]

אוגם

New member
תשמעי...

יש לי מקרה דומה. לפני בערך חודשיים עשיתי שפאגט בנים וקמתי לא נכון, קרעתי לעצמי שם את השרירים. הלכתי לפיזיוטראפיסטית (אם בכלל ככה כותבים את זה...) ממש נחמדה והיא אמרה לי שרוב הסיכויים שאני יוכל להמשיך לעשות שפאגטים אבל אני חייבת לנוח ולא לעבוד עם השריר הזה. הבעיה היא שהייתה אמורה להיות לנו הופעה בעוד שבועיים והיה לי קטע סולו ממש יפה שביצעתי אותו ממש טוב אבל הוא דרש כל מיני תנועות שהפעילו את השריר ההוא. התלבטתי כמה זמן וקיבלתי החלטה טיפשית ביותר....אמרתי למורה שזה לא כזה חמור ושאני אוכל לרקוד את זה אבל למזלי היא אמרה שליתר ביטחון הם יכינו מחליפה. עבדתי עם השריר ובאחד מהשיעורים פשוט קרעתי אותו עוד ונפלתי מכאבים. לא רקדתי במשך חודש ובטח שלא הופעתי. עכשיו לא בטוח אם אני בכלל יוכל לעשות שפאגט בנים. את שואלת אם שווה לך לדפוק לעצמך את הגב בשביל שני ריקודים? התשובה שלי לפחות היא חד משמעית- לא. ממש לא שווה לך.

Amitush222

New member
מכירה כל כך. אל תעשי פרנציפ.

אני מבינה את הכאב, קרעתי שריר לפני חודשיים, פציעה רצינית שעד עכשיו לא החלימה. היא לא החלימה עד עכשיו כי לא נחתי כמו שצריך ונוצרה רקמת צלקת עניינים, אבל עזבי, לא חשוב. תקשיבי טוב, את רקדנית, את יוצרת, את מתבטאת. אם את יודעת לגלות במחול כל כך הרבה בגרות, גלי את הבגרות הזאת גם כאן. תיהי מספיק בוגרת כדי להבין שזה מצב נתון, הגוף שלך מתחנן שתתני לו לנוח וככה את נענית לו? "צ'אנס להיכנס לעוד ריקודים"? גם ברור לך שאת לא במיטבך- אני מתערבת שאת גם לא רוקדת בסט כמו שצריך. חמודה, המאמץ הזה לא שווה. תשקיעי אותו בהחלמה, תשקיעי אותו בפיזיותרפיה, במנוחה... לא במחול. את פשוט מזיקה לעצמך וזה לא שווה את זה בכלל, בכלל בכלל. בעוד כמה חודשים תוכלי להיות שמחה שחזרת לרקוד במיטבך ושלא היית כזאת מטומטמת והמשכת לרקוד, את תסתכלי אחורה ותיהי גאה בעצמך ותוכלי להוות דוגמא לרקדניות פצועות מתוסכלות אחרות. לא עדיף
שיהיה בהצלחה:)

סדר עדיפויות:../images/Emo54.gif

יש לי שאלה אלייך. מה את מעדיפה: 1. שתרקדי במשך חודשיים עם כאבים בגב אבל בכל זאת תהני 2. או שלא תרקדי ותתני לזמן לעשות את שלו ותוכלי לחזור לרקוד? מה שאת עושה עכשיו זה נזק. שאם לא תפסיקי עכשיו יכול להרוס לך את הגב ולא תוכלי לרוקד יותר בגלל שהתעקשת לרקוד. גב זה דבר מאוד מורכב ואני חושבת שאם את עכשיו אומרת "טוב, נו.. לא יקרה נזק כזה גדול לגב.." - טעות! כל שיעור שאת באה ועוד הפעם באה את שוחקת לך את הגב. אני מציעה להפסיק למרות שאני יודעת שזה נראה עכשיו כמשהו בלתי הגיוני. אחרי זה את תודי על כך, שהפסקת לרקוד ונתת לגב להרפא.

..

קודם כל תודה לכולכן.. האמת שבקטע של הלהקה לא אכפת לי מה זה כלכך, גם ככה יש לי שם באלגנים עם הכראוגרף שקצת קשה לו לקבל צורת ריקוד שונה. אני חושבת שאני אלך לדבר איתו ואני אציג לו את המצב כמו שהוא. כרגע אני לא רוקדת בלהקה בכלל אבל למודרני יש עוד שבועיים עד להופעה, וסבלתי כלכך הרבה בשביל להיכנס לשם ולהתחיל את כל התהליך הזה, אין לנו עוד הופעה השנה ואני פשוט חייבת חייבת להופיע. אז בינתיים אנחנו לא עושות הרבה בחזרות כי הריקוד גמור, ויצאתי מהריקודי פתיחה וסיום כי זה סתם עוד מעמסה. אני די מסמנת, לא עושה את מה שכואב לי.

yarden28

New member
מכירה,תאמיני לי

לי התגלו בעיות ברכים,שוקים,גב עליו ותחתון וכפות רגליים. לא עליתי על נעלי פויינט כבר חודש + [נעלי פוינט זאת אהבת חיי..] ולא רקדתי שעור קלאסי כמו שצריך חודש וחצי.. אל תתעללי בגוף שלך,אז לא תופיעי בשני ריקודים לא בגיד דיל. ברגע שאת תחלימי וכבר לא יכאב לך ותחזרי לרקוד את תכפי על זה ויהיה לך יותר טוב לרקוד..

דנית666

New member
הייתי בסרט הזה..

תאמיני לי שההופעה החד פעמית הזאת לא שווה את זה, אני אישית עברתי תאונת דרכים והייתי עוד באמצע לימודי הדרכת ג'אז שלי ועשיתי הכל כדי לסיים את הקורס- לא הלכתי לפיזיותרפיה, התאמנתי כדי להיות מצטיינת והשקעתי המון, אז סיימתי בהצלחה את הקורס, אבל עם כאבי גב חמורים, עד כדי כך שאיבדתי את כל שרירי הגב שלי! תחשבי שהייתי מתעמלת בהתעמלות קרקע וגם רקדנית שרגילה להתאמן מספר שעות כל יום ופתאום לאבד את כל הגמישות בגב ולהיות כמו בן אדם מנוון שלא זז כל חייו זה קשה, היום אני נאבקת מחדש לחזק את שרירי הגב שלי וזה לוקח לי פוול זמן, מה שבטוח גמישה over אני כבר לא אהיה... אז תחשבי על עצמך טוב טוב בשביל עצמך, את תראי ששווה להמתין את הזמן הזה : )

למעלה