אני לא חברה טובה

התמימה

New member
אני לא חברה טובה

אני פשוט אוהבת אותה, אהבה עזה... לא יכולה לראות אותה מבינה עד כמה החשיבה שהיא אימצה לעצמה הורסת אותה אך ממשיכה עם זה בכל זאת, אני יודעת שזה מעגל הרסני, יודעת טוב מדי איך הראש שלה פועל ויודעת שהיא זקוקה לעזרה. היא בת 17 שגרה בצפון אך לומדת במרכז. לא מוצאת את האתר של מרכז נופית באינטרנט- אם אכן קיים כזה. ואני יודעת שכדי להשיג לה עזרה אני צריכה לדבר עם ההורים שלה שהם אטומים ולא מבינים כלל... אפילו הפסיכולוג שלה לא מבין עד כמה המצב הוא חמור. תודה על ההיענות נותן תחושה שאני לא לבד

אז מה את כן?

כתבת כי את אוהבת אותה כל כך...זו היא בהחלט חברה טובה. קשה לראות מישהו שאנו אוהבים נכנס ונלכד בתוך המחלה המכשילה הזו... קשה עוד יותר לחוש כי אין אנו יכולים לעזור או לעשות משהו למענו. הדבר הכי חשוב לדעתי באותן נסיבות היא להיות שם בשבילה...לתת לה תחושה שהיא לא לבד. להראות לה כי את אוהבת אותה והיא יקרה לך. ולנסות שלא לאפשר לה להסגר ולהתכנס בעצמה עוד יותר. אולי אפשר לנסות גם לשכנע אותה לדבר אם מישהו על כך. אהני מבינה שהיא מטופלת אצל פסיכולוג. אולי היא תצליח לדבר איתו על כך. לומר לו שהיא צריכה את העזרה. בתקווה שהוא יוכל לדבר עם הוריה. בהצלחה ואם יורשה לי לומר... טוב שיש חברות כמוך. שלך מאיה.

למעלה