אני לא הבנתי איך

אורקוש

New member
ניסתי גם להבין ואפילו הגעתי

לשלב די מתקדם אבל לא הצלחתי להבין מה הלאה המדריך לא הכי ברור וכאלה שרק מתחילים בנושא קצת יותר קשה להם. ועוד משהו אני חושבת שמכיוון שזה פורום לעזרה במירק אז אפשר מידי פעם קצת להסביר מעט יותר משלוח למדריך. וסליחה אם אשמע לא בסדר מבחינתך אבל בתור מנהל הפורום אתה יכול לפעמים לתת תשובה קצת יותר ברורה או לנסות לראות היכן אפשר לעזור גם אם זה השאלה בסיסית שבטח נשאלה מי יודע כמה פעמים תודה

havlaz

New member
לפני שאתה תוקף את מנהל הפורום

מדוע אתה חושב יש את המדריך? אם נשב כל היום לעלות תמונות ולהסביר לכל אחד (וכל שבוע יש 10 כאלה ששואלים את השאלה הזאת) נוכל לשנות את הפורום ל"כאן תלמדו איך להוריד קבצים". בשביל זה הכנו מדריך, כדי להוריד את רוב השאלות האלה מהפורום, במקום להציף אותו בכאלה. מזה שלב מתקדם? אם תפרט את השלב אליו הגעת, נוכל לדעת מה הבעיה. אנחנו מסבירים תמיד, נותנים קודים, ודוגמאות, אך אנחנו לא עבדים של אף אחד בפורום, לא קיבלו אף עונש שנשב 10 פעמים בשבוע לכתוב אותה הודעה, במשך חודש, ובמשך שנה. לתקוף זה קל, לומר דברים נכונים זה קשה. פתגם עתיק.

אורקוש

New member
קודם כל זאת אני - בת ולא אתה

דבר שני לא תקפתי אני האחרונה שאעשה זאת. אני תמיד מעריכה את האנשים שמטריחים את עצמם לענות לשאלות של אנשים שהם לא מכירים. דבר שני לא הבנת אותי נכון לא התכוונתי שתבוא ותסביר לכל אחד אבל אולי יש אפשרות שפעם אחת תענה בצורה מעט יותר מפורטת ותשים את זה בטאג ליין . זה הכל וסליחה אם פגעתי . אורקוש

havlaz

New member
אני שוב יפנה אותך למדריך

(למרות שאת לא אוהבת זאת) ואני מזמין אותך לנסות, ולהגיד איפה נתקעת כי בלי זה אני ממש לא יכול לדעת איכן הבעיה, ואיך לעזור לך, איזה שלבים את יודעת לעשות, מה לא? את יודעת להשתמש במירק? להכנס לחדרים? לכתוב list!? האם את מצליחה בכלל להכנס לפיל סרבר? לא מבינה את הפקודות בתוכו? איך אני ידע איכן לעזור? זה נושא ענק

אורקוש

New member
אז הנה השאלות הרבות שלי - תודה

להכנס אני יודעת לכתוב /list יודעת אבל מופיעה לי רשימה של משהו כמו 10 חדרים בלבד עכשיו לפני כמה ימים שאלתי ואמרתם לי לרשום מה שמופיע אחרי הטריגר אבל עכשיו אני לא יודעת להיכן להכינס איזה חדר כל מה שיש שם זה לובי עזרה קאונטר סטרייק צ´ט שום דבר כמו שציינתם רשום היה שווארז זון סגור (תחת wz hlpe) הנה השאלות שלי איזה עוד פקודות יש כדי לעזור לי ואיך נכנסים לפיל סרבר - מצרפת שוב תמונה בבקשה אימרו לי האם אני הצלחתי להכנס תודה ועוד שאלה כל הזמן רושם לי ping pong מה זה אומר ?

moonch

New member
אני הצלחתי להתחבר

למירק (סוף-סוף). הצלחתי לעשות עוד דברים שהיה כתוב אבל לא הצלחתי להוריד.

f10

New member
הבנתי איך להכנס לטריגר

ושאני אני נכנס אני עושה GET לקובץ שאני רוצה והמירק כותב לי משהו כמו: it has been placed in slot #X and will send you when sends are avalible אבל אחרי דקה זה מתנתק לי..ולא היה מוזכר במדריך שההורדה (או הנסיון) יתנתקו כל דקה

havlaz

New member
אתה בהמתנה

תחכה.. הפיל סרבר מלא כרגע, כאשר יגיע תורך בתור, הוא ישלח לך אוטומטית

f10

New member
../images/Emo51.gif

אבל עדיין לא הבנתי איך אני בודק מה התור שלי בפיל סרבר (זה טריגר נכון?) אעריך מאוד אם תענה לי

f10

New member
יש לי בעיות..

אמרתם שגם אם המירק רושם לי DCC CLOSED (ואין לי מושג למה זה עושה את זה כל דקה אחרי שאני מנסה להוריד) אז הוא עדיין יוריד אבל השארתי את המירק כל הלילה והוא לא הוריד כלום..

למעלה