אני לא בתול

B666ME

New member
אני לא בתול

ל"ג בעומר 2007 היום בו בתולי הלכו לאיבוד... מגיל 14 נראה לי היתה לי מחשבה שאני הומו... בשנה האחרונה זה כל כך גבר והתחיל ללחוץ ,"אני בן 18 ואפילו לא היתנשקתי" איך אני אמור להיות בטוח במה שאני... אז לאחרונה היתכתבתי עם מישו בצ'אט שביקש את הטלפון שלי... ואני נלחצתי... לתת?! אני ישמע את קולו והוא את קולי... זה יהיה הרבה יותר אמיתי... והוא שראה שאני לא שולח לא כן ולא לא שלח לי מה אני חושב על הכל?! ואז אז הפסקתי!!! לחשוב על כל מילה לפני שהיא יוצאת לי מהפה.... וזהו... פתאום דברים התחילו לזוז... ואתמול פגשתי בצ'אט מישהו שהוא שאל אל פגישה... ואני בגישתי החדשה אמרתי FUCK IT ALL ופשוט אמרתי בכיף... וזהו ניפגשנו... היתנשקנו היתפשטנו ואני מאמין שההמשך דיי ברור וזהו שנים רבות של תיסכול סגנון מי אני הגיעו לקיצם אני בן ההומו עכשיו אני בטוח שאני בארון שזה לא המקום הכי נהדר בעולם אבל סוף סוף אני יודע איפה אני... ובקשר למה שהיה היה ממש טוב ואני לא מדבר בקטע המיני... תמיד חשבתי שהפעם הראשונה תהיה מביחה זה היה כל כך טבעי כל כך קל!!! לא היה מצב שלא ידעתי מה לעשות עם עצמי.... וכל החששות שלי... (שיש לי קטן שאני שמנמן שאני יגמור מהר) לא היו!!! (אגב אני לא שמנמן ולא שמן אני רזה לובש SMALL ) והכל היה סתם שטויות היה פשוט כיף (ואני כותב את זה כי אני יודע שאני חיפשתי מישהו שיגיד את זה...) אגב אני לא מרגיש שום שינוי (שאני פתאום גבר) כמו שרואים בכל הסרטים והסדרות אני עדיין אני. זהו... (אחלה פורום)

נראה לי שאפשר לומר מזל טוב...

אני שמח בשבילך שהפעם הראשונה שלך היתה משהו שאתה תזכור לטובה ושבאמת היה טוב והרגשת טוב עם עצמך. זה באמת חשוב... לא נראה לי שצריך להרגיש שינוי זה לא איזה טקס חניכה או משהו. העיקר שאתה מרגיש טוב עם זה וסגור עם מה שעשיתה ועם מה שאתה בוחר. זהו עכשיו נשאר לך לצאת ולשגע את גברברי הארץ... בהצלחה

probably

New member
מומלץ שלא להסחף! ../images/Emo8.gif

סתם קטן! אתה מאד משעשע.

probably

New member
חחחחחחחחחחחחח.

הצלחת לעלות בי חיוך, ואני ממש ממש מרגיש חרא עכשיו. תודה. אתה מקסים.

white star

New member
../images/Emo54.gif תתחדש ../images/Emo140.gif

עזוב אותך מסדרות, אני בספק אם האקט עצמו גורם להרגיש יותר כ"גבר". אטני חושב שההרגשה הבאמת מיוחדת זה המערכת יחסים הראשונה שאתה אוהב אדם והוא אוהב אותך. בכל מקרה, ברוך הבא

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ממש ממש שמחה בשבילך :] לא מכירה אותך אבל זה לא משנה, עצם זה שאתה גיי כבר עושה אותך מושלם לדעתי :] יוו אני ממש שמחה בשבילך :] איך היה? מ 1-10 חחחחחחחחחחח

l e g o

New member
אכן, בהחלט, לפי כל הסימנים: אתה הומו.

אם פגשת מישהו בצ'אט ובאותו יום או יום אחרי זה כבר עשיתם סקס
רוב הסיכויים שאתה הומו. מזל טוב

probably

New member
נחמד.

תקווה שהפעם הבאה שלך תביא אספקט נוסף חוץ מהנאה מינית. זה יכול להוסיף המון. ובכל מקרה, אני שמח שנהנת, וברוכבא לעולם הגייז. עולם נוראי, אבל מסתדרים.
סתם לא! תהנה חמדמד. מיאו.

מזל"ט על השינוי וההתחדשות

שמח שהחוויה הייתה נעימה והכל עבר חלק (
... סתם משתעשע מהמילה ומשמעות מסוימת שיכולה להיות לה... לא משנה!) בהצלחה בהמשך, ואנחנו פה... don't be a stranger!

למעלה