אני לא בתולה...

אני לא בתולה...

עניי מלאות בדמעות אני נמצאת בין כמה שבילים ואני נמסה הלב שלי שבור ורצוץ אני כמו ילדה עזובה איך אשקר ואתם לא מבינים שמה שעשיתי הוא טעות של אורוים

too addictive

New member
אל תדאגי

ממילא אין לך שימוש בו (בקרום) ואת הנעשה אין להשיב.

עייפתי כבר מהדאגות

אני מודאגת כי אני באה ממסגרת חרדית אני עייפה מרוב שזה מטריד אותי אין לי עם מי לדבר ..

לרנה

New member
מעיין היקרה,

לא פירטת מה במה שקרה מדאיג אותך. אם זה החלק הפיזי - דעי שאצל כל רופאת נשים תוכלי לשאול איך אפשר לשחזר את קרום הבתולים. זה פרוצדורה רפואית שבהחלט ניתן לעשותה, ויש בהחלט נשים שעושות זאת בשל נסיבות דומות לשלך (דת, מסורת). אם זו החוויה שעברת שהיתה חוויה קשה או שלא מרצונך המלא -בחיוג מהיר 4 ספרות - 1202 קו סיוע לנפגעות תקיפה מינית אם זו סוגיה אחרת - את מוזמנת בחום לפרט כאן או במסרים ואשמח לסייע במה שניתן. כל טוב!

תודה אני יודעת-

אוקי אני אשפוך את ליבי כאן כי ממילא אין לי למי כרגע.. הרקע שלי הוא חרדי מאוד והאיסור שיהיה קשר ללא ידיעת ההורים לפני החתונה אסורה בהחלט.. יום אחד טיילתי באיזור ציבורי והכרתי אדם שבנסיבות כאלו ואחרות הייתי בקשר איתו..[לא חברות] יום אחד לאחר שנה הוא פשוט נגע בי וואי קשה לי להזכר בזהולכתוב על זה [אני מנסה לשכוח את זה ולשכנע את עצמי שזה לא קרה] הוא פשוט נגע בי והשכיב אותי מאותו היום התחלתי לראות את הימים שלי אפורים ורצוצי דאגות ,אני מרגישה שהחולשה שלי נובעת מזה והשינה ללא הפסקה גם כן מזה.. איש אחדד שהוא לא שלי לקח לי את מה שהיה צריך להיות למיועד בשבילי!!! זה אסון בשבילי ממש אסון ,כן ראיתי באינטרנט טיפולים לשחזור כזה אבל במחשבה שלי זה לא ימחק על הגבר שלי אני ישקר במצח נחושה איך אפשר לאהוב משהו כאשר משקרים עליו והסוד הכ"כ טמון בפנים ישאר שם וימשיך לעייף אותי..אומרים שמישחוזר בתשובה מוחלין לו על הכול אבל האם האהבה שלי ימחל לי על השקרר הזה [אין לי קשר עם משהו כרגע אך בקרוב אתחיל תהליכי שידוכים..] תודה על ההקשבה הזמנית

The Lonely Lion

New member
שמעי...

הייתי רוצה לכתוב משהו כמו: "אם הגבר שאיתו תתחתני כל כך חשוך שזה חשוב לו שיכאב לך בפעם הראשונה שלכם"... דעי לך שלא לכל הבחורות יש קרום בכלל. לא לכולן מאלו שיש זה נקרע בפעם הראשונה. מכיוון שהאירוע פגע בך כל כך, אולי מוטב לו תפני לשירות ייעוץ פסיכולוגי.

אני לא רוצה לפנות ליועץ אוו לפסיכולוג

קודם כל אין באפשרותי להשיג דבר כזה במגזר החרדי לא ידוע לי על פסיכולוגים ואסור שמשהו ידע מזה אין לי שום יכולות כספיות בשביל לממן דבר כזה ז"א לא מקובל כ"כ שבת עובדת אצלינו במגזר אלה רק אחרי הנישואין אני לא הבנתי כ"כ מה אמרת בנושא..אם זה חשוב אז זה יכאב מעט? ומזאת אומרת לבנות אין קרום? ואם הוןא ישאל אותי וואי אני כ"כ מיואשת!!!

לא אמרתי "לא" כי הייתי בשוק אחרי הכול לא

ידעתי אפילו מזה תחושה של יעד מונחת עלליי ושזה עוד גבר

The Lonely Lion

New member
יש דרכים מוזלות

את יכולה לפנות לער"ן: http://www.eran.org.il/ בהחלט לא מומלץ לדון במקרה כזה על גבי הפורום. עדיף מישהו מקצועי. עדיף לטפל בזה עכשיו מאשר אחר כך, זה כמו פצע שיכול להזדהם... יש בנות ללא קרום, כפי שיש כאלו שתנוך האוזן מחובר לראש וכאלו שזה מופרד אצלם. אל יאוש! הדבר הכי נורא שיכול להתרחש הוא שינדו אותך מהחברה החשוכה ותוכלי לצאת אל האור. בקרב החילונים יש כאלו שלא היו מעוניינים להיות עם בתולה... לפעמים זה כאב ראש.

--

חחחחח דותה על העזרה.. אבל אני לא רוצה נידוי בקרב החרדים .. אבל הבנתי שערן זה רק לדבר איתם במה הם יכולים לעזור לי? וחוצמיזה אני רוצה לטפל בזה עכשיו בעניין הקרום

The Lonely Lion

New member
לפעמים כל מה שצריך זה לדבר...

כפי שנאמר, כמדומני, אפשר לטפל בקרום ע"י ניתוח... הדבר עולה די הרבה כסף. לא יודע לגבי העלות הממוצעת... שמעתי שזו פרקטיקה מקובלת בקרב המגזר. לא שיש כל כך הרבה...

too addictive

New member
תיראי..

אני לא יודעת אם את רוצה לנקוט באמצעים משפטיים כנגד אותו בחור, אבל מה שבטוח הוא שאת חייבת לפתור את זה בינך לבין עצמך. ולכן ערן, או המוקד לנפגעות תקיפה מינית שלרנה דיברה עליו יכולים לעזור לך בזה גם מבלי לחשוף את זהותך בקרב בני משפחתך. לגבי הקרום בתולין- יש קומץ נשים שנולדות בלעדיו, רוב הקרומים לא ניקרעים לגמרי מהפעם הראשונה ולמעה הם ניקרעים לחלוטין רק לאחר הלידה והאופציה האחרונה היא כמובן ניתוח לשחזור קרום בתולין. בכל אופן, אני לא חושבת שעליך לחיות בשקר עם בן זוגך אבל קטונתי מלדעת את טיב היחסים שיהיו לך עם בעלך כשיבוא. בכל אופן, לגבי אותו קרום, אין לו כל שימוש עבור גופך ולכן ניתוח היא אופציה מיותרת מבחינה רפואית ודי כואבת (חוץ מזה אמרת שאין לך כסף) . אני בטוחה שגם לזה החברה החרדתי מצאה פתרון, וגם אם לא, זכרי, לא לכולן יש ואפילו אלה שיש להן לא תמיד מדממות בפעם הראשונה.

מפתחSoul

New member
אני מציעה לך לפנות

למוקד נפגעות תקיפה מינית או לפורום. שתקבלי תמיכה מתאימה.אנא ממך.

לרנה

New member
מעין היקרה,

מה שעברת הוא אכן חוויה קשה, חוויה שלמרבה הצער משותפת לרבות מאד, גם חרדיות, גם דתיות וגם חילוניות. את הנושא הפיזיולוגי ניתן לשחזר, ואני מציעה שתשקלי בחיוב להתייעץ עם אישה שאת סומכת עליה מהמגזר שלך בנוגע לאפשרויות הטיפול והתארגנות לפני שידוך. אם את לא מכירה, אני יודעת שזה לא בדיוק המגזר שלך אבל אני מצרפת קישור לאתר קולך פורום נשים דתיות, אני מניחה ששם תהיינה נשים שתדענה טוב ממני. יש בהחלט טיפול גם עבור חרדים, יש תוכניות להכשרת עובדות סוציאליות חרדיות בירושלים ובבני ברק (מכללת מבח"ר), וגם יש קליניקות לטיפול עבור חרדים, מצרפת קישור למכון שילה. תוכלי גם לחפש בגוגל לפי אזור מגורייך מטפלת חרדית. בנוסף, אם את מעוניינת, תאמרי את האזור בארץ, אני יכולה לנסות לברר עבורך מידע על מטפלת חרדית באזורך. לחלופין, אם את מוכנה ללכת למטפלת חילונית ואת זמינה לתל אביב או הרצליה, אני יכולה לנסות להשיג עבורך טיפול במחיר סמלי שגם את תוכלי לעמוד בו. כל טוב

מפתחSoul

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif

איך ריגשת אותי

וואי אתם פשוט בני אדם מקסימים כ"כ תודה לכם על ההבנה והשיתוף והעזרה לזולת שה' יגמול לכם מכול טוב! לרנה-אני גרה בירושלים ואני יישם את מה שאת אומרת לי תודה רבה ואין באפשרותי להגיע לת"א . תודה רבה!!

למעלה