אני לא בעונש...

אני לא בעונש...

אחרי חצי שנה, נכנעתי לדחפים,ליצרים,לתשוקות. הורדתי את המסיכות בפניו, והיתה בזה הקלה, לדעת שאני לא צריכה לשחק אותה. שאכפת לו ממני כאדם, קודם כל, לפני הזיון. וכשהוא בא הייתי בסוף המחזור, ומבחינתי לא היה מצב לעשות לי שום דבר. אבל ממש רציתי להרגיש אותו. וישבנו קרובים צמודים. התלטפנו, מכורבלת בחיקו כמו חתולה. הוא מלטף אותי בגב, מרגישה את המגע הנעים של האצבעות שלו, על העורף, בגב. מתחרמנת בטירוף. ידעתי שאני מסוגלת לגמור ככה. רק מליטופים. (כן,כן,תורידו את הגבות וסגרו ת'פה...) הליטופים נעשו חזקים יותר, ואני מכווצת את שרירי הכוס חזק חזק, מרגישה את הידיים שלו בכל מקום, על הגב, מעל הישבנים, במפשעות. גמרתי...הוא היה בהלם, אומר לי מה זה היה ?אמרתי לו גמרתי... נותנת לנשימה להסתדר, לדופק הלב לחזור למצב הטבעי שלו. ממשיכה ללטף אותו, לא נוגעת עדיין בזין. משחקים עם קצות האצבעות, הכל עדין ונעים. הראש שלי שקוע בשכמה שלו. מרטיבה את השפתיים ומתקרבת לשפתיים שלו. זה היה פשוט מדהים, החיבור המושלם הזה בין הלשונות, בין השפתיים שלי לשלו. אני חושבת שזו באמת היתה בין הנשיקות הכי טובות שהיו לי בימי חיי. יש לפעמים שיש את החיבור הבאמת מושלם, שאתה מסוגל להתנשק במשך שעות, שהלשון שלו רטובה בדיוק במידה המספיקה, מעסה את הלשון שלי בדיוק כמו שאני אוהבת, שהטעם שלו טעים. העיניים שלי עצומות, מרגישה כמה אני מחורמנת, מכווצת שוב את הכוס חזק, תוך כדי ליטופים ונשיקה שלא מפסיקה, וגומרת שוב. גונחת לו בפה תוך כדי הנשיקה. שמה מוזיקה....עומדים, מתחבקים, הולכים לחדר שלי. הוא שוכב על המיטה, אני באה מעליו, הברך שלו בדיוק בין הרגליים שלי, הידיים שלו מחבקות אותי, מתחילה לאונן על הברך, לזוז בקצב איטי, להנות מהמגע שלו, כורכת את הידיים שלי סביב הכתפיים שלו ומגבירה את הקצב, שוב מכווצת את שרירי הכוס חזק חזק וגומרת....מתפוצצת....זה מעולה. כל כך התגעגעתי לזה. נחה קצת על הבטן שלו, מקופלת, מרגישה אותו מלטף אותי. מתחילה להעביר את היד לכיוון הזין, מרגישה אותו קשה. מתכופפת לעבר התחתונים שלו,מפשיטה אותו מהם, ומתקרבת לכיוון הזין. רוצה אותו. בפה. לטעום אותו. להרגיש. לענג אותו. ריח נעים...מקרבת את השפתיים לכיפה, מעבירה עיגולים עיגולים מסביבה, יורדת למטה עם הלשון והשפתיים, משאירה אותו בפה ומתחילה לשחק עם הלשון מבפנים. הוא נאנח...גונח....נזכרת בו ומתחרמנת עכשיו. מחזיקה את הזין, ומוצצת אותו, טוב....כמו שאני אוהבת. ללקק ולמצוץ כל ס"מ וס"מ. אחרי שהוא גומר נשארת באותה תנוחה, כשהזין שלו בתוך הפה שלי. מתרגלת לטעם שלו בפה, אוהבת גם את הטעם, לא דומיננטי מדי, לא מרקם של קוטג', מנשקת אותו נשיקות קטנות לכל אורך הזין, כשהשפיך שלו עדיין בפה שלי, מנשקת את הביצים, בולעת את הזרע החם וממשיכה לנשק וללקק אותו. שוכבים אחד ליד השניה, הידיים שלו משחקות לי בשיער, מרגישה כל כך טוב. הרבה זמן לא נהניתי ככה מלענג מישהו. "וואוווו את באמת עושה את זה טוב" "שיט....בבקשה, רק אל תגיד לי את זה"

לבטים

New member
את כל כך מגרה

אוהבת את התאורים שלך נראה לי בזבוז לגברים וגם לנשים (אם את נמשכת) שאת מענישה את עצמך

למעלה