אני לא בטוח...

gggrrr

New member
אני לא בטוח...

אם כבר דיברו על זה,אבל מה השיר של אלאניס שאתם הכי אוהבים? שלי:
perfect;uninvited;flinch

IRONIC

זה כל הזמן משתנה לפי מצב רוח אבל בסה"כ זה IRONIC. שיר ענק, הביצוע, הקול, הלחן, המילים... השיר הכי טוב ששמעתי אי פעם. אני אוהב את הביצוע של הבית ה-2 וה-3 כאילו היא מספרת סיפור עם טיפה קצב. אם לא הייתי מכיר את אלאניס והייתי שומע את IRONIC הייתי אומר שמדובר בזמרת ענקית, שובבה, מצחיקה, מתוקה, קול ענק... גדולה מהחיים. אבל בנוסף - STILL, HEAD OVER FEET, THAT I WOULD BE GOOD, HEART OF THE HOUSE הם בעיקרון ה- 5 שירים הכי טובים ששמעתי...

j u n k

New member
שלי כבר די הרבה זמן אני חייבת להודו

uninvited, that i would be good,i was hoping, u oughta know

Lotzifer

New member
אמממממממ, שלי....

Joining You הוא תמיד יהיה האחד והיחיד בשבילי! ויש עוד כמה שירים שכל הזמן מתחלפים...... עכשיו זה I was hoping בגירסה של האנפלאגד.... ואני חייבת להגיד משהו על would not come, לא מזמן עברה עלי תקופה דיי קשה והשיר הזה היה כ"כ מתאים! אני לא יודעת על מה אלאניס דיברה בדיוק בשיר (מה לא יבוא...) אבל זה כ"כ דיבר אלי! בעיקר השורה "if I take a break it would make me irresponsible", אני לא כ"כ יכולה להסביר למה.... אמממממ, פשוט רציתי לשתף. ואני גם לא כ"כ מבינה למה אנשים כ"כ לא אוהבים את השיר......

Rוית

New member
לעולם לא אוכל לבחור אחד

זה לרוב משתנה לפני מצבי רוח.. בזמן האחרון יש לי משהו עם JOINING YOU ועם NOT THE DOCTOR ששמיעה מחודשת של הופעות מחזירה לי את הקסם שלו.. כמו כן יש את הקבועים שתמיד יהיו אי שם, אבל שיר אחד קבוע? צ' צ' צ', לא יקרה...

מלכוש

New member
אווו... שאלה קשה

אין לי מושג...! אבל בין האלה שאני הכי הכי אוהבת נמצאים: I was hoping perfect not the doctor (אני אוהבת איך שהיא שרה את זה =)) thank u r u still mad UR (אני ממש ממש אוהבת את הביצוע של זה =)) the couch that i would be good u learn head over feet טוב אני שמה לב שאם אני לא אעצור פה זה פשוט לא ייגמר

למעלה