ולעצלים שבנינו ../images/Emo26.gif
שלום, זוהי פעם ראשונה שאני כותב בפורום. יצא קצת מבולגן אבל אני מקווה שתסלחו לי... אני בן 18 מהגליל עליון. אני כותב כאן בגלל אממ, שאני לא יודע מה עוד לעשות עם כל זה: אף פעם לא הייתה לי חברה, אף פעם לא התנשקתי, אף פעם לא קיימתי יחסי מין.(או כמו שאתם מעדיפים להם כאן - סקס). יש מן תהליך כזה שרב הנוער עובר אותו בד"כ, בכתה ו מבקשים ממישהיא "חברות" ומחזיקים ידיים בביה"ס גיל 14 כבר מתחילים להתמזמז עם כל מיני ילדות חולמניות וכו... אני לא עברתי את ה"תהליך" הזה. לא יודע למה, תמיד היו לי ידידות ועשיתי את הדברים האופיינים לגילאים האלה, פשוט אני מניח שהחשבתי את העניין של הבקשה הרשמית להיות חברים כמגוכחת, כבר בכתה ו'. בכל מקרה, זה לא העניין. כנראה שיש לי בעיה עם בטחון עצמי, ואולי אם היה לי יותר ממנו אולי הייתי מצליח להתחיל עם מישהיא. או שאולי אם הייתי מנסה ומצליח עם מישהיא זה היה מעלה לי את הבטחון העצמי. העניין הוא שאני מתעניין בסקס (בצורה טבעית אני מניח) למרות שאני רוצה מערכת יחסים אוהבת עם מישהיא ומאמין שאין מה למהר עם מין במערכת יחסים אני חש את הצורך העז להתנסות בו(גם כתרופה אפשרית לחוסר הבטחון). קראתי שמעתי חקרתי וראיתי איך לעשות, מה לעשות, משחק מקדים,אמצעי מניעה, מין אוראלי חדירות והכל(כמובן שאני מבין שזה לא מדע מדוייק וכל אשה שונה מחברתה וצריך לדעת איך לנווט). אני מרגיש מוכן, אני מרגיש צורך ורצון בוערים לגרום לאשה להגיע לשיא. כרגע אני מרגיש שכולי נוצרתי בכדי לתת, לה. טוב, אז בטח עכשיו אתם מתחילים לחשוב "איפה השאלה פה". ובכן, רציתי לשאול אותכם מה אתם חושבים על הרעיון של ללכת לאחת מהסטודנטיות האלה שמספר הטלפון שלהן רשום בעמודים האחרונים של העיתונים המקומיים, לשלם קצת שכר טרחה וללמוד. למרות שיש לי הסתייגויות מהרעין הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. אה, ועוד משהו.(יורה לאפלה) אני מוכן להקדיש את כל קיומי בשביל לתת לך, אני רוצה ללמוד. פעם ניהלתי שיחה עם אחת הידידות וסיפרתי לה שבינתיים אני חושב על הרעיון שאשה יורדת לגבר כלא מכובד ואילו על הרעיון שגבר יורד לבחורה כגן עדן. היא אמרה לי שאם אני רק אומר את זה למישהיא היא ישר תתן לי לרדת לה. ובכן לא היה לי את הבוטות לספר זאת למישיא בחיים אבל אני מספר את זה עכשיו. ואם מישהיא מעוניינת לא משנה מה ואיך, היא מוזמנת להשאיר לי מסר. המוכן - שבחיים לא חשב שיכתוב הודעה כזאת (אולי זאת השעה)