אני לא בטוח

akakor

New member
אני לא בטוח

שזה קשור לפורום הזה אבל אתם קרוב לוודאי תדעו לעזור לי... אני מעוניין ליצור קובץ (נראה לי autorun) שכאשר אני אצרוב אותו על דיסק ואפעיל את הדיסק , שהוא יפתח לי על המסך קובץ JPG... האם זה אפשרי? אם כן תסבירו לי בבקשה... תודה מראש

odstudio

New member
אפשרי בערך...

תלוי במערכת עליה מורץ הדיסק. אם קובץ ה-jpg רשום כקובץ תמונה המשוייך לתוכנה מסויימת (למשל אינטרנט-אקספלורר), אז בעת ריצת ה- autorun ייפתח קובץ התמונה ע"י האינטרנט-אקספלורר. הבעייה היא שאתה לא יכול להיות בטוח באם אכן במערכת בה מורץ הדיסק קובץ ה- jpg אכן משוייך לתוכנה כלשהי. (למרות שהסיכויים לכך גבוהים יחסית). הדרך השנייה היא להתקין על הדיסק עצמו תוכנה היודעת להציג תמונות jpg, ולקבל כפרמטר שם של קובץ תמונה להצגה. כך שב- autorun אתה תכתוב autorun=program.exe filename.jpg אולי תוכל למצוא תוכנה כזאת דרך האינטרנט. תוכל לנסות את http://www.webattack.com/get/fineview.shtml

akakor

New member
חשבתי שזה זה יהיה

יותר קל. משהו סגנון
[autorun] run=picture.jpg​
או משהו בסגנון כזה... אין משהו כזה?

nirdagan

New member
מה שכתבת מסתמך על שיוך

תמונות jpg במחשב של המשתמש, והעונה הקודם הציע לך לא להסתמך על זה.

gilad_no

New member
עוד רעיון...

תצרוב גם יישום פשוט שיודע להציג תמונות (יש הרבה כאלה ואתה גם יכול לכתוב אחד פשוט בעצמך), ותציג את התמונה בעזרת היישום. ככה אתה מבטיח לא להסתמך על ההגדרות אצל המשתמש. דרך אגב, מה קרה לפורום? מה זה הצבעים המכוערים האלה? איפה הכחול המרגיע של פעם???

ihovav

New member
מה רע בצבעים האלו ?

אל תגיד לי שאתה מתמחה גם בעיצוב אתרים...

למעלה