אני לא בטוח

sleepyslop

New member
אני לא בטוח

שזהו הפורום הנכון לשאלה זו, או שזו השאלה הנכונה לפורום זה אודה לכם על כל פיסה של אינפורמציה יעילה. העניין הוא כזה: עבדתי תקופה מסויימת וחסכתי סכום לא כביר. ברצוני לתייר באחת מבירות אירופה למשך חודש וחצי-חודשיים אך באופן סטטי, כלומר - לשכור חדר לתקופה זו. נזכרתי מעט מאוחר (זה חוק טבע אצלי, קבוע ומוחלט לא פחות מהגרוויטציה ) העדיפות היא לסטוקהולם - לא חובה (גם שאר ערי סקנדינביה באות בחשבון, או מדינות השפלה, בקיצור אירופה). האם מישהו\י כאן תייר בצורה דומה? זה דמיוני מצידי? אשמח אם תעטירו עלי מנסיונכם. תודה רבה! יונתן.

Fair game

New member
שאלה מצוינת

אם הבחירה בין סטוקולום לאמסטרדם אז ברור אמסטרדם תוכל להיות בהולנד על 3 חודשים ולטייל כמה שתרצה

spier99

New member
בוא נתחיל מזה

שתגיד מה הכי מעניין אותך. הולנד ושבדיה אלו מדינות שונות ולכל מדינה יש את היחודיות שלה.

אמסטרדם יותר יקרה

במיוחד הבתי מלון שלא לדבר על דירות שיש לאנשים והם משכירים לתיירים זה בד"כ מתחיל ב80 אירו ומסתיים בסיומות עם 3 אפסים
בנוגע לטיסות.. אין טיסות ישירות מהארץ לשטוקהולם וזה יהיה בקונקשנים עם חברות תעופה זרות וןזה גם מיקר כי משלמים את המסים של הנמל שעוברים דרכו ולדעתי לא יהיה לך מה לעשות בעיר בירה חודש שלם.. את אמסטרדם אפשר להכיר בשלושה ימים, זאת עיר קטנה יחסית והתכנון העירוני שלה מאפשר את זה אני הייתי כל כך הרבה פעמים שם וזה באמת כיף להיות כמו מקומי.. לעשות סידורים בעיר, להסתובב כל היום באופניים, ללכת לסופר וכאלה הייתי מציע לך אם אתה נוסע באמת לחודש, אז שלא תתקע במקום אחד.. תתכנן את זה שתבקר בעוד מקומות באותה מדינה שאתה נוסע אליה הולנד אולי מתחילה אבל לא נגמרת באמסטרדם

selashani

New member
מבחינה תקציבית

אין דרך יותר טובה מאכסניה...זה הכי זול והכי טוב ואני מסכימה ממש ממש לגמרי עם מי שאמר שאין מה לעשות באמסטרדם יותר מכמה ימים אלה אם כל מה שאתה רוצה זה לעשן ולישן וככה כמו בכל עיר אחרת...לא חושבת שהעניין של הזמן הוא בעייתי, אתה תמצא אכסניות. בכל מקרה חובה חובה חובה לראות עוד מקומות חוץ מהעיר בירה. תהנה!

spier99

New member
היתי מציע לך לקחת מפה

של הולנד ולתכנן טיול שבו תטייל בכל המדינה. חוצמזה תוכל לנסוע גם לבלגיה שזה בערך שעה ברכבת

Fair game

New member
למה שלא תטייל בכמה מדינות?

כגון: הולנד,בלגיה וגרמניה? אפשר לנסוע ברכבת ויש הרבה לאן לטייל ולא חייבים להתעכב בעיר בירה.

למעלה