אני לא בזוגיות כי....

נימשון

New member
אני לא בזוגיות כי....

בואו נהיה רגע ישירים עם עצמנו, האם באמת עד היום לא זכינו בזוגיות שכלונו שאופיות להיות בה סתם כי לא שפר עלינו מזלנו
אני מודה שעד לפני כחודש חשבתי שזה כמעט בלעדית נושא המזל אך כיום אני יודעת קצת אחרת ואני מניחה שככל שאחשוב על זה יותר ואעמיק יותר אוכל למצא סיבות אמיתיות ולא סתם כורח נסיבות. מה קורה אצלכם, אתם באמת חושבים שזה עניין של מזל אוא שיש סיבה עמוקה יותר לכך
אם תרצו לחלוק את אותה סיבה נשמח...

גל גלגל

New member
אמממממ.......

אני נוטה להאמין שמזל רע או חוסר מזל פוקד אותי לאחרונה.... אבל אולי גם אני קצת אשמה או לא? הייתה לי זוגיות של 5 שנים אני בחרתי לפרק אותה כי הגיעו מים עד נפש אז זה חוסר מזל? אולי האדם הלא נכון? אולי אני בעייתית? ואולי זה מכלול של כמה דברים יחד. שאלה קשה את שואלת.

נימשון

New member
בהחלט שאלה קשה

וסביר להניח שאת התשובה האמיתית ולרוב היא קשה ולא ממש נעימה כל אחד יתן לעצמו לב ולא ישטח לפנינו כאן אבל נראה לי שבין כל דיוני הסרק פה, הסקרים והצ'טטת יש גם מקום לשאלות קצת יותר עמוקות. תודי ששווה להשקיע בזה זמן למחשבה...

magenta73

New member
זה לא רק מזל

זה ברור. וגם אם אני יודעת את הסיבה, העמוקה, כמה סיבות... האמת... מה זה עוזר לי? לא עוזר. לא ממש. הפתרון הוא במעשה. למעשה צריך, בין שאר המרכיבים של העבודה העצמית, כביכול, גם את הגבר הנכון. וזה... זה כן קשור איך שהוא למזל, או יותר נכון לזמן נכון ולמקום נכון...

נימשון

New member
מסכימה איתך

ויחד עם זאת אם יגיע הגבר הנכון אבל בנו יש איזו נקודה בלתי פתורה, איזו התנהגות הרסנית או כל דבר אחר אז בואו של הגבר הנכון לא ממש יעזור כי הקשר לא יחזיק מעמד. ולדעת זה הצעד הראשון בדרך לפתרון בהנחה שרוצים לפתור ולשנות. מי שיודע אבל לא ממש אכפת לו או לא פועל לשינוי עבורו זה באמת לא יהיה משמעותי.

magenta73

New member
ברגע שאתה מודע

זה כבר חלק מהפתרון, לא? אני מודעת. אני לא מאשימה את המזל, כפי שכתבתי קודם. כשאני מודעת, ואני קולטת ש"הופה, הנה שטנץ", אני נעצרת, נושמת לכמה דקות ונרגעת. ולא רק בקשר לקשרים, בכלל, ביום יום... והאמת, אם כבר מדברים על זה, אם יש בעיה שלא מודעים אליה ולא רוצים לטפל בה, הגבר הנכון לא יבוא. כלומר, יכול להיות שהוא יעמוד 5 סנטימטר מהאף שלך, אבל את לא תראי אותו... מעבר לכך שהגיוני שתחזרי לשטנץ של הרס עצמי ותלכי שוב עם איזה שמוק... אבל אם את מודעת מראש שהוא שמוק, את יכולה ללכת על זה, בידיעה שזה רק להעברת זמן ובערך מוגבל. כלומר לא לתת לזה להפיע עליך... כי מה שהכי משפיע עליך, יותר מכל אדם אחר זו את, הרגשות, המחשבות והציפיות שלך... אני מובנת?...

הכל בגללי!!!!

איזה תגלית מבאסת זאת היתה. זה טרי, הגילוי, רק חצי שנה, או פחות. אני לא רציתי , אני פחדתי, אני התחמקתי. כל השאר זה היה רק תירוצים, כמעט רק. אבל זה משמח לגלות שהרבה תלוי ברצון שלי.

אני לא בזוגיות

כי אני לא נותנת הזדמניות כי אין לי כוח הלהכיר אנשים חדשים וכשמישהו רוצה להכיר אותי אני בדר"כ מוצאת אלף תרוצים למה לא. אך ורק אשמתי.

יובל 33

New member
לדעתי:

הי נמש: לדעתי זה הכל ביחד . זה גם מזל וגם מה שאת עושה עם המזל. אף אחד מהם לא הולך ביחד. חכמים ממני אמרו פעם - את יוצרת את המזל של עצמך. תחשבי על זה: אם זה רק מזל - אם יש לך מזל רע אז תיכנעי לו? אם זה סתם סיבות אמיתיות - אז מה אז? את ראשית צריכה מזל לאתר את הנסיבות האמיתיות וכדי למצוא אותם את צריכה לעשות ולשנות את הביסות את בכלל צריכה לעשות ועם קצת מזל תצליחי. הבנת? אני מקווה שלא איבדתי את עצמי אבל שורה תחתונה זה סיבות אמיתיות עם נטייה קלה למזל. וכמו שגם אמרתי - צריך לעשות וצריך זוגיות כי בסופו של דבר למה אנחנו פה ? לדעתי אנו חיות חברתיות ומה יותר טוב מחברה בשניים ושזה עובד , אך שזה עובד אין יותר טוב מזה.

למעלה