אני לא באה לריב אבל...

אני לא באה לריב אבל...

באמת שאלה לי אליכם? מה אתם אוהבים במאיה בוסקילה? אני אישית מעריצה את נינט טייב.. אני יכולה לעשות לכם רשימה של סיבות למה אני אוהבת אותה...אבל אני לא מבינה מה אתם אוהבים במאיה? היא אפילו לא מחזירה לכם מכתבים...לא נכנסת לפורום...אפילו אתר רשמי לא עשיתם עליה...

Harajuku boY

New member
אני אענה לך

א. יש לה אתר רשמי שצריך להפתח בקרוב- www.mayabuskila.co.il ב. אני אוהב גם את נינט וגם את מאיה. לכל אחת את החסרונות והיתרונות שלה. ג. אני לא יודע על מישהו ששלח למאיה מכתב, אם את יודעת על מישהו כזה, והיא לא ענתה לו, אני אשמח לדעץ.

Harajuku boY

New member
אני יוסיף לחן ../images/Emo3.gif

ה. הוכחות אפשר לראות בגלריות הפורום. ו. בנוסיף למפגש, תמונות וחתימות, כל אחד מאיתנו קיבל בהקדשה אישית ממאיה, את הסינגל החדש שלה חתום על ידה.

אני יוסיף לאסי...

היא חילקלה לנו את הסינגל שלה למרות שאסרו עליה היא אמרה להם אל תדאגו אני כבר ידבר איתם הנה הוכחה שאין9 כמוה ולא יהיו כמוה !!!

נינט הכי גדולה בעולם .חולה עליה .

פשוט הקול הכי מושלם שיש במוזיקה הישראלית ! ! ! הא מה עם מאיה ? פסדר . יש שירים ויש שירים .

נינט הכי גדולה בעולם .חולה עליה .

פשוט הקול הכי מושלם שיש במוזיקה הישראלית ! ! ! הא מה עם מאיה ? פסדר . יש שירים ויש שירים .

k a b o o k

New member
קודם את תעשי ת'רשימה שלך..

למה את אוהבת את נינט, אחרי זה מבטיח לעשות רשימה למה אני אוהב את מאיה
שתי שאלות שחשוב לי לענות עליהן.. מאיה והמנהלים שלה נכנסים מדי שבוע, ומסתכלים בהודעות. אתר רשמי ייפתח בקרוב
כל אחד מהפורום פגש אותה, ויכול לספר עד כמה היחס שלה מושלם.. אין לתאר
היא והמנהלים שלה אירגנו לפורום מפגש איתה, בו היא הקדישה לכולם בסביבות שעתיים, חתמה, הצטלמה, ואפילו נתנה מתנה, את הסינגל "כשאתה נשבר" שהיה אז חדש, וחתמה עליו. היא הקדישה באותו היום למעריצים שלה, למרות שזו היומולדת שלה- כי אנחנו חשובים לה
. אה ועוד מש'ו.. המפגש לא עלה 20 ש"ח (והמבין יבין
)

חח איזה שאלהה..

אני יוסיף לכל מי שאמר פה..
היא כ"כ מתוקהה.. והיחס שלה למעריצים פשוט מדהים..
יש לה שירים כ"כ יפים וקול מהמםם..
(וההופעות שלה סוף הדרך
)
ואסי וחן כבר אמרו את זה.. היינו בפגישה אישית איתה.. והיא כזאתי פשוטה ומתוקהה.. בלי הרבה פוזות נתנה לנו את היחס הכי טוב שאפשר בשעה וחצי ונהננו כולנוו..

למה לספר...לכו לראות

את זה בעצמכם חחח ואז תבינו מי זאת מאיה ... בתור אדם היא מקסימההה כ"כ ובכלל בכישרונות שלה אין מה לדבר חח אני לא יוציא עכשיו רשימה מה יש במאיה כי זה לא כבר מה יש ...זה כבר מה לא יש! ה=כ=ל! מאיה בוסקילה זה לא רק הקול זה ה=כ=ל!!

יניבי לא כול הפורום פגש אותך ../images/Emo10.gif

למשל אני מבין אלה שלא פגשו אותה אוףףףףףףףףףף הלוואי שיהיה לנו מיפגש איתה ואני יוכל להיפגש איתה..! ולא ליפתוח עכשיו דיון על מיפגש פורום!! עם מאיה כי מאיה עכשיו מקליטה את הדיסק החדש שלה ובטח שאנחנו לא רוצים ללהפריע לה נכון
יופי סתם חחחח אוהבת את כולםם בהמוניםםםםםםם ספירוששששש

פתחי מהרררררררר

יש לי משהו לומר את בפורום מאיה ולא בנו לריב על נינט רוצה תואבי אותה ועל תעשי לנו מריבות בפורום! אנחנו נורא השתלבנו כל הפורום יחד! ופה בדרך כלל אין בכלל מריבות למה פתחת הודעה כזאתי בישביל לריב????????? זה לא יפה ואני מחכה לתגובה ואם את לא בא לריב למה את פותחת בכלל סתם הודעה כל נינט טייב???????? דיקוששששששש

חח שוב רבים?!

מה קורה לכם חברייה.. מאיה שלנו היא מאיה שלנו וזהוו נקודה.. נינט היא בן אדם מקסים בפני עצמו .. אי אפשר לריב על טםעו ריח.. אנחנו נקשרנו למאיה והם לנינט וזה לא קשה להבין למה מעריצים את נינט היא מדהימההה!!! באמת מושלמת.. אבל מאיוש נגעה יותר לליבינו בקול והיופי ובאישיות המקסימה שלה.. וזזהוו אלו החיים.. !!! מאיוש את האח תוהיחידה אוהבת אותך

למעלה