אני לא אפסיק לעשן

הכי גבר

New member
אני לא אפסיק לעשן

דבר אחד שלמדתי בחיים זה שעדיף למות ממנה מאשר למות עליה... וזה נכון לגבי כל הדברים האחרים בחיים !

נו מה יהיה ???

אני חושבת שפשוט לא צריך להתייחס. הם מתנהגים בדיוק כמו אלה שיסתובבו עם שאווארמה בבני ברק ביום כיפור, או כמו אלה שיתלו חתול שחוט על שער עמותת "תנו לחיות לחיות"... כאלה שיבואו למקום מסויים ובהפגנתיות יראו שהם עושים ההפך. אני ממש לא מבינה את הקטע! שינהגו איך שבא להם למה הם צריכים לבוא דוקא לפה כדי לנופף בזה...? כאילו מה, כשאנחנו עישנו אז נופפנו בתענוגות העישון או בהיותינו מעשנים בכלל בפני אנשים נגמלים..?? אפילו לא הייתי מעלה בדעתי רעיון שכזה ובדיוק בגלל זה אני חושבת שכל האנשים ("..הידועים"..) האלה הם פשוט אנארכיסטים פסיכופטים או בעלי מום אחר. ולכל מי ששאל את עצמו לאן נעלמתי שידע שפשוט החלטתי שדיאלוגים עם אנשים כאילה הוא חסר טעם. ובלי שום קשר, אני עדיין קוראת...
פשוט אזלו מילותי.

ושוב אני עם הניק הזה אבל הפעם

מהסיבה ששכחתי את הסיסמה של פורמה (..זה בגלל הכדורים..)

הכי גבר

New member
אל תעשי מזה עניין כזה גדול

אני לא מנופף בשום תענוגות ,אני לא אוכל שוארמה לא ביום כיפור ולא בשום יום אחר,ובטח אני לא תולה חתולים שחורים בשום שער ,ואני לא התכוונתי להרע לאף אחד... ואף אחד לא בועט בכלב מת , שזה אומר שאם לא היה שמץ של אמת והגיון במה שאמרתי אז לא היית קופצת ככה

הכי גבר

New member
אל תעשי מזה עניין כזה גדול

אני לא מנופף בשום תענוגות ,אני לא אוכל שוארמה לא ביום כיפור ולא בשום יום אחר,ובטח אני לא תולה חתולים שחורים בשום שער ,ואני לא התכוונתי להרע לאף אחד... ואף אחד לא בועט בכלב מת , שזה אומר שאם לא היה שמץ של אמת והגיון במה שאמרתי אז לא היית קופצת ככה

האומנם ?

"עדיף למות ממנה מאשר למות עליה... וזה נכון לגבי כל הדברים האחרים בחיים !" אם אני ימצא דבר אחד שלגביו המשפט הזה לא נכון, אתה תסכים להודות שאין במשפט הזה אמת ובעצם אתה בונה את החיים שלך על בלוף ? אל תתייחס לפורמייקה היא עוברת תהליך של טרנספורמציה בגלל הזייבן ,,, ססתתתאאאםם ,,, אני מתלוצץ .

הכי גבר

New member
שורה תחתונה

ההיגיון במשפט הזה הוא ,כשמתים ממשהו בחיים אז זה מיידי או תוך תקופה קצרה ,אבל כשמתים על משהו זה אומר שזה לכל החיים... הכמיהה,התשוקה למשהו שאתה מונע מעצמך או אחרים מונעים ממך זה הסבל האמיתי בעיניי ... בתכלס ,אני מעדיף לטבוע מאשר למות מצימאון ... יכול להיות שאני טועה ויכול להיות שלא ! בכל אופן מי שיצליח להגמל מסיגריות ולהיפטר מהכמיהה לה ,אז כל הכבוד ! כי בסה"כ ,הוא יחסוך כמה מאות שקלים לחודש ויחסוך משיניו כתמים מיותרים וכמובן הכי חשוב יחסוך הרבה נזק לבריאותו.

כמיהה ?זה כל העניין ?

אם תפסיק לעשן זה יהיה הדבר היחיד שתשתוקק אליו ? אין עוד דברים ? כשאתה מונע מעצמך משהו אתה לא נותן לעצמך רשות לחיות . האם זה לא מה שאתה עושה בעצם בעישון ?

יונק מצוי

כשאתה מונע מעצמך משהו אתה בראש ובראשונה דואג לעצמך..... לא סתם אתה מונע מעצמך. קל לך לדבר אוליי כי יכול להיות שאתה מנסה להבין אך לא מסוגל להבין מהי אינטילגנציה רגשית. עצם העישון הוא בראש ובראשונה לדעתי הרגל מסויים שנטבע בנו עם השנים ולנסות לבטל אותו בהינף יד נורא קל להגיד אך לא לעשות. אילו רק היית מתייחס לאנשים פה בקצת יותר כבוד והבנה ..... או שמא זו בקשה גדולה מידיי

חני חן

New member
באמת למות

קשה לי להאמין שראית פעם משהו שסובל מסרטן ריאות אך המחלה מכרסמת כל חלקה טובה בגופו והכל בגלל סיגריה אחת ועוד אחת ועוד... אז למות מהסיגריות תודה לא

למעלה