אני לא איפה שהם...

אני לא איפה שהם... ../images/Emo7.gif

יום עצוב
אז היום כבר חזרתי לזה חשבתי שזה נגמר מזמן וזה חזר... כי שוב דיברת אליי יפה ומה זה "התגעגעתי אלייך?" זה רק בגלל שהוא עיצבן אני יודעת שזה רק בגלל זה. לא משנה לי את מתקשרת פתאום שוב, אבל את רק רוצה לדעת שאני עדיין רוצה אותך ואני לא נלחמת בזה אפילו, למרות ההבטחות לעצמי שכן חלשה אני מאד חלשה אני יודעת שאני אומרת שלא מפריע, מפריע ועוד איך דברים שעוברים לי בראש, את לא רוצה לדעת אפילו אני רוצה שלא תהיו ביחד, רוצה שתהיו יחד אין לי זכות, אני לא יכולה ואולי את בכלל לא רוצה רק נתתי לך חודש אחד מלא שמחה. ככה את אמרת את זה אפילו אמרת תודה... מצחיק, כאילו אני איזה תרופה קצרת השפעה למצב שלא ידוע לי בכלל... מאיפה לי מי את בכלל ואני מכירה אותך כבר טוב, קצת, אולי, אני חושבת ואני יודעת – אותו את גם רוצה. וגם כשהייתה לי הזדמנות להגיד לו שאני אוהבת אותך, לא עשיתי את זה, אין לי זכות הוא רוצה אותך גם, לי לא מגיע אז הנה, לא התערבתי, לא שכנעתי אותך מספיק..... ואתם שם יחד גם כשאני שם, לא רגילה, עוצרת את עצמי מלצאת אבל רוצה לצאת לא לראות את שניכם יחד, ואת לא מדברת איתי, את איתו היית מקדישה את זמנך בשבילי, עכשיו בשבילו, והרבה מזמנך. קשה. יעבור. מה כואב לי? אז לא אמרת שלום היום כשיצאת! אז מה? אני – תתרגלי כבר! את לא איפה שהם, את לא! תקלטי.. תקלטי כבר..... תקלטי..... אני, שכולם מכירים אותי

למעלה