אני לא אוכל

מסיבת הגאווה הרשמית של סניף ב"ש

מסיבת הגאווה הרשמית של סניף האגודה בב"ש תתקיים ב23.6 המסיבה תתחיל ב8:00 בבוקר כאשר משאית גאווה עם דיגיי ודראגסטיות יעבור בב"ש,עומר,להבים,קריית גת,אשקלון,וכל שאר הזרועות של ב"ש. לאחר מכן המשאית תגיע למועדון הקיו ושם תתקיים המסיבה.המשאית תשמש כבמה. המסיבה תיהיה במתחם הקיץ של מועדון הקיו. יהיו במות מפוזרות בכל המתחםיהיה חדר חושך והדבר הגדול ביותר המסיבה תיהיה מסיבת קצף. מחיר כרטיס: 50 ש"ח- חברי אגודה ארצית 60 ש"ח-מכירה מוקדמת (בסניף האגודה) 80 ש"ח-בערב המסיבה לפרטים נוספים: ניר להב- 058-878501 מקווה לראות את כולכם. גם מי שלא מב"ש מוזמן את המסיבה הזאת אתם לא תשכחו.

גאווה פלשתינית-ישראלית בfetish

מחר בשעה 22 במועדון ה בfetish(רחוב רמב"ם 22, תל אביב) תערך מסיבה בסגנון חתונה ערבית(עם כל המאכלים המסורתיים, הריקודים, ויהיו אפילו רקדן ורקדנית בטן). מטרת המסיבה להראות את הדיו קיום שקיים בקהילתנו:). אירוע שכזה לא תמצאו במקום אחר- אסור להפסיד!!! 25 שקל כניסה, 15 לחברי וחברות האגודה.
B there OR B

sparx

New member
רק רציתי לדעת

אולי מישהו יכול להגיד אם יש מועדונים לגייז בנתניה.. כמה שנים שאני גרה פה ואני לא יודעת..

הממ...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תמיד אומרים שגאים\ות, הם יותר אומנותיים.
לא נתדסקס על האם האמרה הזו נכונה או לא
(למרות שזה ברור לכולנו שאנחנו יותר שווים
)- אנחנו בפעם הראשונה, הולכים לשים את הכשרונות שלכם, תחת תחרות קטנה
. אבל כדי לקבל פרטים נוספים...תאלצו להמתין קצת
. ...

matanbu

New member
../images/Emo34.gif מסיבת סיום פעילות!

מסיבת סיום שנת הפעילות של קבוצת הנוער באגודת ההומואים, הלסביות, הבי והטרנס אילת תתקיים השנה ב21/6, יום שבת בערב. כל מי שהתבייש השנה, לא הרגיש מוכן, פחד, חשש, וכו, מוזמן לבוא למסיבה הכי מקבלת שיש - וההזדמנות האחרונה להפגש עם כולנו לפני הקיץ. המסיבה לא באגודה, ואין מה לחשוש מאאוטינג. לפרטים נוספים שלחו אליי מסר. (מוזמנים גם אנשים לא מהקהילה האילתית שסתם רוצים לבוא!).

going mad

New member
יוווו!

היה לי פעם את הסרטון פלאש של השיר הזה! כל כך מצחיק!

למעלה