אילנדה דרגה קרבי הלום בבקשה ../images/Emo199.gif
ממרומי גילי המופלג למדתי ש...
אין סתם בחיים . וכשמישהו מספר לך משהו שאל עצמך שאלה אחת :
למה ? לא אלאה אותך בפילוסופיית החיים שלי רק אומר לך שבחיים לא הכל מוחלט ויש עוד כמה גוונים בין האמת לשקר ובין הלבן לשחור . ראשית אפנה אותך לאתר בשם
קונספיל ששם תלמדי כמה דברים אשר יוציאו אותך מתמימותך בכמה סוגיות . שנית : אנוכי , בן התקווה הניצחי כאן השוכן בסמיכות אלייך בבית התקוות התחתי לגדל עופות בגיל 14 עד לפני שנתיים . כמו כן , גידלתי מיספוא לפרות ולצאן , למדתי דבר ועוד דבר על תזונת בע"ח ואף גידלתי את מרביתם למעט חזירים ואווזים . ואני יכול לספר לך באופן מוחלט שלאכול עופות , דגים , ובשר צאן ובקר זה לא רק שזה בריא והכרחי לקיום הגוף אלה גם טעים . אלה מה ?
יש לבחון ולדעת את מקור הבשר וכאן טמונה השאלה הגדולה . מאחורי הקלעים אני מוכן להמליץ לך על ספק בשר עוף אמין וטוב . לגבי בשר בקר וצאן יש להיוועץ באלונדלי . ולסוגיית התרופות וההורמונים : ובכן : הספר נערך בחו"ל ועל כן אינני יודע פרטים . אבל בארץ ישנו חוק והקפדה מירבית בכל מה שנוגע לשאריות תרופות בבע"הח במשחטות המתועשות !!! ומכיוון שגם היה לי הכבוד והעונג לגדל גם דגן וגם פרי אזי יכול לספר לך והמוןןןןןןןן על חומרי ריסוס , הדברה , והורמוני גדילה אשר נהגנו להשתמש בצומח ... יכול לספר לך על קטיף מוקדם של פרי וירק ע"מ להגיע לשוק מוקדם ולזכות במחיר גבוה לאחר שהשתמשנו בשיטות של "הבחלה" ע"מ לגרום לפרי/ירק להראות בוגר , צבעוני , יפה ובשל יותר מכפי גילו . זו בדיוק הסיבה שהפירות והירקות נטולות טעם כי ...נקטפו בטרם עת !!! ואחוזי הסוכר נמוכים מעת בשלותם . אז ... אין לי כלל בעיה שתהיי צמחונית אבל , לפחות שתדעי את האמת ואת כל האמת . כמובן שאנסה את הקציצות שלך כי ...אישתי צמחונית
לא עלינו ... ושאלה לי אלייך : זה אומר שמהיום את לא אוכלת מיטיטיי ??? (תרגום בעבור שרל'ה : מיטיטיי= קבב רומני )