אני לא "אהבל"

ברק 188

New member
כה אמר עיני להמביד פלפנית לא חוקית...

הבו לנו מנהיג חדש אחד משכמו ומעלה מן העם וכמו הגשם יבש בפוליטקה וגשם אין בארץ בינינו טוב להודות שהעם הזה צריך צינטור מהיר ומחשבתי לגבי עצמו ובנבחריו הנכבדים אהבל...חה...חה עיני הזה גנוב .

אילנה 55

New member
המלצה על ספר"לאכול בעלי חיים"....

מאת ג'ונתן ספרן פויר. ספר חדש שמתאר מחקר שעשה בחור יהודי מניו יורק.הוא חקר כיצדמגדלים ושוחטים עופות,פרות וחזירים. הבנתי שאנחנו אוכלים בעלי חיים עם תרופות והורמונים. החלטתי לאכול אוכל צמחוני כמו קציצות עם חומוס גזר ובטטה

ברק 188

New member
חושבני שאיני צריך לקרוא את הספר...

היות ואני צמחוני מבטן ולידה ולמרות הכול גדלתי אולי לא בגובה אבל בשנים לגבי רעינות למתכונים נראה אולי בכול זאת עם אראה את הספר אקרע לי משם כמה דפים ואומר שזה הרומני קרע יאללה בינתיים הלילה עלה ועימו כוכב שלי .

ניקו 45

New member
אילנדה דרגה קרבי הלום בבקשה ../images/Emo199.gif

ממרומי גילי המופלג למדתי ש...אין סתם בחיים . וכשמישהו מספר לך משהו שאל עצמך שאלה אחת : למה ? לא אלאה אותך בפילוסופיית החיים שלי רק אומר לך שבחיים לא הכל מוחלט ויש עוד כמה גוונים בין האמת לשקר ובין הלבן לשחור . ראשית אפנה אותך לאתר בשם קונספיל ששם תלמדי כמה דברים אשר יוציאו אותך מתמימותך בכמה סוגיות . שנית : אנוכי , בן התקווה הניצחי כאן השוכן בסמיכות אלייך בבית התקוות התחתי לגדל עופות בגיל 14 עד לפני שנתיים . כמו כן , גידלתי מיספוא לפרות ולצאן , למדתי דבר ועוד דבר על תזונת בע"ח ואף גידלתי את מרביתם למעט חזירים ואווזים . ואני יכול לספר לך באופן מוחלט שלאכול עופות , דגים , ובשר צאן ובקר זה לא רק שזה בריא והכרחי לקיום הגוף אלה גם טעים . אלה מה ? יש לבחון ולדעת את מקור הבשר וכאן טמונה השאלה הגדולה . מאחורי הקלעים אני מוכן להמליץ לך על ספק בשר עוף אמין וטוב . לגבי בשר בקר וצאן יש להיוועץ באלונדלי . ולסוגיית התרופות וההורמונים : ובכן : הספר נערך בחו"ל ועל כן אינני יודע פרטים . אבל בארץ ישנו חוק והקפדה מירבית בכל מה שנוגע לשאריות תרופות בבע"הח במשחטות המתועשות !!! ומכיוון שגם היה לי הכבוד והעונג לגדל גם דגן וגם פרי אזי יכול לספר לך והמוןןןןןןןן על חומרי ריסוס , הדברה , והורמוני גדילה אשר נהגנו להשתמש בצומח ... יכול לספר לך על קטיף מוקדם של פרי וירק ע"מ להגיע לשוק מוקדם ולזכות במחיר גבוה לאחר שהשתמשנו בשיטות של "הבחלה" ע"מ לגרום לפרי/ירק להראות בוגר , צבעוני , יפה ובשל יותר מכפי גילו . זו בדיוק הסיבה שהפירות והירקות נטולות טעם כי ...נקטפו בטרם עת !!! ואחוזי הסוכר נמוכים מעת בשלותם . אז ... אין לי כלל בעיה שתהיי צמחונית אבל , לפחות שתדעי את האמת ואת כל האמת . כמובן שאנסה את הקציצות שלך כי ...אישתי צמחונית
לא עלינו ... ושאלה לי אלייך : זה אומר שמהיום את לא אוכלת מיטיטיי ??? (תרגום בעבור שרל'ה : מיטיטיי= קבב רומני )

כמה מזל יש לנו

שיושב כאן אתנו אחד שהוא לא אהבל הא?!
כל כך הרבה אהבלים במדינה אחת פשששש מזל שיש עוד מישהו שיודע מתי להדליק ולכבות את השיבר
רק טוב!!!

אילנה 55

New member
כמה מזל שיש לנו חקלאי בפורום שמאיר את עייננו.

מרעילים אותנו ואנחנו משלמים בבריאותנו.

ניקו 45

New member
חקלאות אורגנית ? ../images/Emo210.gifאילנה ?

למי שיש עודף כסף .... שיקנה חקלאות אורגנית . יש בזה המון בלוף , יש בזה פלצנות רבה , מיותר ו"באן ארונקט" (תרגום לשרל'ה : כסף זרוק) זה לא יעשה אותך יותר בריאה ולא יאריך ימייך אפילו לא ב-10 דקות . לא כל מה שמדושן בקרקע ומרוסס על העץ בהכרח גם מזיק לאדם . יש היום חומרים איכותיים ומבוקרים לשימוש באופן קפדני . רשימה ארוכה של חומרי הדברה וריסוס יצאו מהמדף/שוק בזכות משרד החקלאות ואיכות הסביבה וכמובן הפקולטה להגנת הצומח . הערה : צריך לשאול ולברר למקור הפרי/ירק ובד"כ יש מותג מוכר כמו פרי בראשית לדוגמא . ואין לקנות במקומות מפוקפקים כלל .

../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif חרם../images/Emo243.gif

יקר זו לא מילה ואיי ואיי ואיי גרררר ובלי שום קשר ועם כל הקשר שמעתם כמה עולה ק"ג תות??? אללה ירחמו מה פה קורה פה?? 100 ש"ח לאחד ק"ג?? למה מה יש בתות שמוליק? (משמוליק קיפוד כמובן
) זהב? (אכן מחירי הזהב עלו) שערוריה
כרגע מחרימה את קניית התות!
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
ואיך הטעם של ה-../images/Emo210.gifכמו מלפפון טורקי

(זה עם הזיזים לכל אורכו שעושים ממנו חמוצים )

ש ר ה לה

New member
מי בכלל קונה../images/Emo210.gif בתחילת נובמבר?

מה שמזכיר לי שהשישי לדצמבר כבר מאוד מאוד קרוב, מה שמזכיר לי עוד יותר ש.... זהו היומולדת של בתי הקטנה (היא תהיה בת 26), מה שמזכיר לי שהיא לא מוותרת לי אף שנה על עוגת היומולדת המסורתית שלה = עוגת בקבוק (סוג של טורט} עם קצפת ותותים

../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif../images/Emo97.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

חחחח סביר להניח שהטעם של התות הוא שילוב של בצל פלפפון ופטל עם לימון ומי קונה עכשיו? כל מי שקונה בסופר סופגניות
רק טוב!!!

למעלה