אני לא "אהבל"

ניקו 45

New member
אני לא "אהבל" ../images/Emo163.gif

* אני הייתי אלוף הארץ ב"פריצת" מנעולים , ** אני הייתי מפקד סיירת מטכ"ל המוצלח ביותר בכל הזמנים , *** אני הייתי החייל המעוטר ביותר בצה"ל של... כל הזמנים . **** אני הייתי בן טיפוחיו של המנהיג יצחק רבין ז"ל . ***** זכיתי בבחירות לראשונה ב-40 מנדטים ... **** לאחר תבוסה צורבת בסיבוב הראשון זגיתי למכורה בסיבוב השני של הנהגת מפלגת העבודה ... אני מנהיג אמיתי , אני עשיר , אני אמין , אני לא אשכח לעולם את הזקנה מבית החולים של נהריה , אני חם , רחום וחנון . אני לאאאאאאאאאא אהבל ואני כן מנהיג .... אני הגדול מכולם .... הצחקת אותי ... איש אהבל שכמוך

ניקו 45

New member
סוף עונה היא תמיד התחלה של עונה../images/Emo242.gifחדשה

בימים אלה ממש האוויר התנקה לו מהאבק ה"מסמא" והמחניק של חודשי הקיץ . אפשר לראות בצלילות של ממש את בוהק מימי האגם הכחול ומצפון את פדחתו הקרחת והגאה של "מר" חרמון . אפשר לנשום יותר טוב ובנקל גם בארץ דן אשר היתה "עיסה" של טחב + גורמים מזהמים ומזוהמים . להפתעתי ולשמחתי גם עברנו קיץ ללא עוד מלחמה ואפילו לא מיני מלחמה . הרוחות הרעות בוושינגטון שינו/החליפו כיוון ... ב"ה ... יש סימנים ראשונים להתעוררות הדור מ"תרדמת" עיוותי ופשעי שילטון לדורותיהם (חרדים ) מקווה שזה יהיה הסמן השפוי לעתיד ממשלי , שילטוני ומנהיגותי טוב ונכון יותר . ואני כאן יושב על הבלקון רוצה לסגור עונה ולצפות בהמון טוב , תקווה ואהבה ל"לידת" העונה החדשה אשר תבוא עלינו בטוב ובשלום (הציבור הטוב של בעלי התקווה יכול להוסיף / לגרוע מהרשימה עוד ועוד כטוב בעיניו )

ש ר ה לה

New member
מבטיחה להתיחס כשאחזור. כרגע אני כבר בחוץ.....

עוד יום של "נהגת בית" לפניי... ביי עפתי!

היי לכולם

מה שלום כולם??? או בלשון הסלנג "מה ניש" ???? איכס איזה גועל נפש אני מקבלת כשאני שומעת את המילים האלה "מה ניש"????? כזה כאילו זה אין , זה הסחבקיות הישראלית,...... מכיוון שאני קצרה בזמן כרגע רק הערה אחת ואחר כך ארחיב נדמה ל ניקולה שאת ההודעה כתבת מידי מוקדם הבוקר, או שלחילופין אצלכם בצפון הרחוק, מזג האויר שונה מאשר אצלנו במזרח, מזג האויר אצלנו מזכיר לי את הסרט "הקוסם מארץ עוץ" בעת התחוללה הסופה רוחות מלאות אבק וכו' וכו' אולי לעת ערב ישתפר מזג האויר ואותו אבק ה"מסמא" ומחניק כדבריך ישקע, אוכל לפקוח את עיני ולהמשיך את תגובתי :)

ברק 188

New member
לא גורע כלום...

שלא נדע עוד הרבה הרבה שנים של מלחמות ולמרות שבדרום לא שקט עד היום ...פשוט התרגלנו פה ושם לפצמ"ר ולחיסול ממוקד... וכדומה הרוחות הרעות התחלפו בוושינגטון זה לא אומר שהתחלף הטון ימים יגידו, בסקר נערך אתמול בערוץ 2 או היום בבוקר כבר לא זוכר את קצב האירועים 92% בעד להשוות תנאים לסטודנטים כמו לאברכים בהנחהשל לרוב המוחלט הזה הברך לא רואה תכניות עסוק בלברך על המוגמר ומר המתקרב עברו ואין כמו לסגור את העונה כמו לשבת על הבלקון לפצח גריינים בוטנים... ואם יש עוגה בשבילך זאת ממש חגיגה ...ובשבילי נא להזמין חצי ליטר להתחלה - בירה קרה אז להשת'100 וש...לא יעבדו עליכם ואני אני אתם כבר מכרים אותי אנחנו כבר ביחד הרבה שנים.

ברק 188

New member
חני 'לה היקרה לצערי ב'רק...

כעת קראתי את תגובתך ההזמנה תקפה עד עלות השחר לאחר מכן פג התוקף וחוזר לעת חשכה של כול ערב שיבוא עלינו לברכה מהברשת אב'ק...נים להשת'100 בהפתעה ובהופעה מרש'ימה .

ש ר ה לה

New member
אגלה לך בסוד ניקו, שאני זה מכבר נמנית עם קהל

מעריציו של רמי קליינשטיין, שהזכיר לי מעט את אלטון ג'ון, כשישב ליד הפסנתר ושר בצורה מצמררת את שירו על הגשר הישן, חוץ מהעובדה שרמי הרבה יותר חתיך מאלטון, ואני בהחלט מעדיפה את הקרחת של רמי על פני נסיונות הכיסוי המגוחכים (לצערי) של סר אלטון.... שמחתך על אויר צלול, עדיין מוקדמת מדי. אבל הרגיעה בחום המטורף עושה את שלה, לפחות אצלי, שסוף סוף יכולה להתכרבל לי בכיף בשמיכת קטיפה ארגמנית בלילות הנעימים והקרירים.... היום פתחתי אצלי את עונת התפוזים כשקניתי אצל רמי לוי החדש בעפולה הכל בשני שקלים, יותר נכון שקל תשעים ותשע. בין השאר קניתי גם
תפוזים . להפתעתי הם עסיסיים וטעימים... גם האבוקדו כבר לא חום בפנוכו (בגלל שקטפו אותו מוקדם מידי כדי לקבל מחיר יותר טוב כדבריך...), ועכשיו הוא טעים ויפה גם מבפנים... יש בעבודתי גורמים להוצאת כספים שלא תוכננו מראש מחד, אך מצד שני לא פעם ההוצאות האלה בהחלט משתלמות. ברור שהוצאות הרכב הן על חשבון הברון...
האם האזנת לשיר על הדבורה
ששמתי פה השבוע לברקי? לכבוד תמונתו הנפלאה!!!

ש ר ה לה

New member
לצערי הגדול כל מילה בול...!!!

אפילו שממש קשה לי להודות בעובדות המוצקות...(אהבת עבר קשה לשכח) מאיפה למד את כל העובדות האלו לואיג'י ועוד בעברית כל כך רהוטה???

כאחת מהעם ומהתקות , מוסיפה,

שכל יום חדש שבא אני מקבלת אותו בברכה, יומי מיצ'תפר שכשאני באה לפורום הזה,

ניקו 45

New member
זאת אמירה מאוד מרגשת שושק'ה../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifמקווה

שגברת מנהלת קראה כאן את אשר קראתי ומאוד רוגשתי . ומשום מה יצרת בי אסוציאציה לשיר הבא ... ועדיין לא מבין ת'קשר ? נכון להיום שבת מבורכת לך

שושקלהההה

אני המתנתי עד היום כדי שאספיק לסיים את זה במיוחד עבורך
קחי מהר לפני שהרומני יחטוף את זה
ואם כשאת באה לכאן היום שלך מצ'תפר כדברייך,אזי אין דבר שמשמח אותי יותר
רק טוב!!!

ניקו,גחלי,נחמד מצידכם../images/Emo140.gif

זה נעים לי עם
לקרוא את תוגובתכם החמה, ניקו
מצידי זה בסדר אם תתחיל עם עוגת הבית ,אל תחכה לי, עוגת שבת של שנות החמישים שאמא שלי אפתה וסיפור על האח הרעבתן, העוגה נאפתה כמו ברוב הבתים בסיר פלא על פתיליה כמובן (לא היה לנו תנור) מצרכי העוגה היו דלים מאד ככה שהיא יצאה משהו כמו חלה
אבל עבורנו זו היתה העוגה הכי טעימה בעולם, עוגה אחת לשמונה נפשות, כדי להשאיר קצת עוגה ליום שבת אמא שלי עטפה אותה היטב והחביאה אותה על ארון עץ הבגדים היחיד שהיה בחדר היחיד שבו ישנו כולנו, באמצע הלילה אני מבחינה בצללית שמטפסת על הארון וידעתי שזה רק אחי האמצעי (שהכי קרוב לגילי) שהוא היה הרעבתן הכי נורא במשפחה, המסכן לא יכל לישון בידיעה שיש משהו אכיל, הוא גם היה גונב אוכל מכל מקום שהזדמן לו ,המון תלונות הוריי קיבלו שהוא גונב פירות מהחצרות,המכות שהוא קיבל מאבי (אל תגנוב) לא הרתיעו אותו, כבר מזמן ידעתי למה הרעבתן התנהג ככה ,הוא היה סוכרתי שאיש לא ידע , בגיל 40 בערך הסוכרת פרצה אצלו חזק אבל מ'פיתום שהוא ישמור ולא יאכל הרבה ומתוק דווקא כשסופסופ יש שפע אדיר של מגוון של מזון ושתיה , התדרדרות המחלה היתה איומה ונמשכה 15 שנים עד לפני 15 שנים כשהלך למנוחת עולמים,

ניקו 45

New member
סיפור נוגע ללב שושק'ה ../images/Emo7.gif

מכיר היטב את אותם כלים כגון פתיליה , סיר פלא וכד' .... מכיר פחות את עניין הצפיפות למ"ר (אצל האשכנזים אין מושג שכזה למעט אשכנזים חרדים) ואת עניין ה"רעבתנות" מכיר משני הבטים : האחד - התנהגות נער בגיל הצמיחה (אכלתי כל מה שזז ונראה אכיל ) והשמח - נער סוכרתי , היה לי בכיתה אחד שכזה ולצערי לא הבנתי את המצוקה שלו . הוא נפטר לפני כמה שנים ממחלתו . ואת ... כשלוחצים עלייך קלות מביאה סיפור אנושי אההההה ? תבורכי

שושקלההההה

גם אצל סבתי היה סיר פלא ולא ישנה כלום ולא יעזור לאפ'חד העוגות שלה היו הכי טעימות פי מיליון מהעוגות של היום!
עצוב לי לשמוע על אחיך
שמחה לשמוע היום, שיש התקדמות במחלה הזו והרבה צעירים שחולים בה חיים חיים טובים ומאושרים. יש כמה דברים (קטנים כמובן
) שמדע הרפואה השתפר בהם שבת נהדרת רק טוב!!!

למעלה