אני כ``כ שמחה! ללא תוכן
E elivnat New member 6/3/06 #3 כל הכבוד!!! לצערי לא ראיתי את הראיון שלה עם יגאל שילון, אבא ראה טלויזיה... אבל דווקא כן ראיתי שבסוף דודו אמר שהיא זכתה!! כל הכבוד לה!!!
כל הכבוד!!! לצערי לא ראיתי את הראיון שלה עם יגאל שילון, אבא ראה טלויזיה... אבל דווקא כן ראיתי שבסוף דודו אמר שהיא זכתה!! כל הכבוד לה!!!
א איילתוש16 New member 6/3/06 #4 כל הכבוד! ../images/Emo66.gif לא ראיתי אתמול או היום, אבל היום ראיתי רק את זה שדודו טופז הכריז שהיא הזוכה, והייתה לי הרגשה שזאת אחותך... מזל טוב!!
כל הכבוד! ../images/Emo66.gif לא ראיתי אתמול או היום, אבל היום ראיתי רק את זה שדודו טופז הכריז שהיא הזוכה, והייתה לי הרגשה שזאת אחותך... מזל טוב!!
S Skicker New member 6/3/06 #5 יפה יפה קמתי לרגע מהמחשב ובדיוק ראיתי את הראיון שלה עם יגאל ואז אחי הקטן החליט שהוא רוצה להצביע לה ואז ראיתי בסוף שאמרו שהיא זכתה כל הכבוד
יפה יפה קמתי לרגע מהמחשב ובדיוק ראיתי את הראיון שלה עם יגאל ואז אחי הקטן החליט שהוא רוצה להצביע לה ואז ראיתי בסוף שאמרו שהיא זכתה כל הכבוד
ע עצלנית באידיאולוגיה New member 7/3/06 #7 היא פשוט חמודה!! אפילו אני הצבעתי לה.. ואני בדר"כ לא אוהבת את הדברים האלה... היא ממש מותק! וחייבת שאלת בנות- מי עשה לה את התסרוקת בשיער? זה מהמם! אם זה עבודת בית (כלומר- לא במספרה או משהו), אני אשמח לדעת איך עושים את זה.. (איי.סי.קיו- 4450558)
היא פשוט חמודה!! אפילו אני הצבעתי לה.. ואני בדר"כ לא אוהבת את הדברים האלה... היא ממש מותק! וחייבת שאלת בנות- מי עשה לה את התסרוקת בשיער? זה מהמם! אם זה עבודת בית (כלומר- לא במספרה או משהו), אני אשמח לדעת איך עושים את זה.. (איי.סי.קיו- 4450558)
ה המאפיה האילתית שולטת New member 7/3/06 #9 ללא נושא ראיתי את המספר של האייסי וחשבתי לעצמי שזה משומה דומה לאייסי של נעמה
א אילת בנשמה New member 7/3/06 #11 התכוונתי ש- בטח כי הוא קצר, אז אתה יודע שזה שלי.. לא שאתה זוכר את המס' עצמו...
ה המאפיה האילתית שולטת New member 7/3/06 #12 דווקא לא כלכך קשור לקצר... יותר קשור למספרים עצמם. כאילו, אם עכשיו תשאלי אותי מה האייסי אני לא אזכור, אבל אם תראי לי עשרים אייסיקיוים אני כן אדע איזה שלך...
דווקא לא כלכך קשור לקצר... יותר קשור למספרים עצמם. כאילו, אם עכשיו תשאלי אותי מה האייסי אני לא אזכור, אבל אם תראי לי עשרים אייסיקיוים אני כן אדע איזה שלך...
M Mrs ButterFly New member 7/3/06 #16 ../images/Emo204.gif יא-אללה... מזלטוב!!!!!!!!! יש לך אחות מפורסמת..
ש ש ו ר ש י New member 7/3/06 #17 מזל"ט! קולולוש קולולוש!!! לא ראיתי כי לא הספקתי להיות בבית באותו ערב... נו שוין.. העיקר שהיא זכתה!
א איתמר זלק New member 8/3/06 #18 הרשות למלחמה במים קלים ... זה מה שקורה שנוית מסניפה טיפקס לראות ולא להאמין סתם שיהיה בכיף אין שום סיבה לא לשמוח הכל לטובה
הרשות למלחמה במים קלים ... זה מה שקורה שנוית מסניפה טיפקס לראות ולא להאמין סתם שיהיה בכיף אין שום סיבה לא לשמוח הכל לטובה