אני כ"כ רוצה את אמא

הילהל

New member
אני כ"כ רוצה את אמא

כמו ילדה קטנה. קשה לי לאחרונה. עבודה לא נעימה, בנזוג קצת דוקרני, עומס מטלות, קשיים של הילד בביה"ס, מחלות של הילדה. וכל מה שאני רוצה זה לבכות לאמא ולברוח אליה קצת. אבל לה יש כ"כ הרבה משלה! יש לה אח שהסרטן לא משאיר לו עוד הרבה זמן איתנו ואמא דמנטית ואבא בן קרוב ל 90 שמתקשה לשרוד את הכאב הזה, היא מפרנסת יחידה שעובדת קשה. מה אני אזרוק עליה גם את עצמי? אני אמורה להיות החלק האופטימי בחיים שלה. אז מה עושים ען גוש בגרון שמאיים לפרוץ בצורת בכי בפרהסיה, שילווה בהרבה קריאות "אמא" כאילו הייתי בת 3?

ממש סוג של אובדן../images/Emo10.gif

אולי תנסי "לשוחח" איתה לא פיסית? במוח או בלב, או אפילו לכתוב לה (בלי לשלוח)?)

לאייה

New member
../images/Emo201.gif

אולי חברה טובה ? נכון שזה לא אותו הדבר אבל העיקר שתיפרקי קצת ממה שמעיק.

litzuf

New member
אולי ללכת לשיחות שבועיות...

כדי לפרוק המון עומס מהלב....

אההה

ואם נניח היית יודעת שלילדה שלך [אני לא יודעת אם יש לך אחת כזו-אז כתבתי נניח] יש בעיה, והיא פוחדת לספר לך כדיי לא להעמיס עלייך, איך היית מרגישה? היית רוצה שהיא ישר תספר לך ולא תשמור בבטן? עכשיו תחשבי שאמא שלך הייתה מגלה שאת צריכה לדבר איתה, היא ישר הייתה מתפנה אלייך. ההבדל ביניך לבין ילדה בת 3 שאת יודעת מהו "טיימינג"- הכוונה לתיזמון. את יודעת שאמא שלך עסוקה ואת לא תמיד יכולה לפנות אליה באותו הרגע ובאותה השנייה אבל מה שאת כן יכולה לעשות, זה להתעשט, קודם כול ואח"כ להגיד לה שאת צריכה לדבר איתה בזמן המתאים. הרי כמו שציינת גם לה יש בעיות אז תפני אליה, כשתדעי שהיא יכולה להקדיש לך את כול הזמן שבעולם וככה, את תזכי ממנה למקסימום שהיא יכולה להביא לך, והיא תהיה פנויה אלייך מספיק. מה את אומרת? אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון יומטוב =]

זה בדיוק הענין בלהתבגר

להבין שההורים הם לא כל יכולים, שיש להם אתהקושי להכיל ושהם לא יהיו שם תמיד בשבילינו. זה עצוב ואני מאוד מבינה למה הילהל מתכוונת. גם אם היא אמא שלה, הילהל מרגישה שהיא לא יכולה להעמיס עליה כי היא יודעת שהיא כורעת תחת הנטל.

חני ב

New member
כותבת פה ובפורומים שלך כל מה שאת רוצה

כמובן אם יש חברה קרובה, מדברת איתה. מקוה שיהיו לך ולה זמנים טובים יותר בעתיד.

הילהל

New member
../images/Emo51.gif לכולן

אתמול קצת דיברנו והיא בהחלט מתקשה להכיל, גם אם היא לא אומרת - זה מתבטא בתגובות אין לה סבלנות לזה מה שנקרא "צלחתה מלאה" ואין לה מקום לעוד עניינים. הפורומים הם בהחלט מקום שאפשר לדסקס בו אבל את החום שלה אין מי שיחליף

למעלה