אני כ"כ עייפה...

QuEeN oF mE

New member
אני כ"כ עייפה...../images/Emo11.gif

העיניים שלי פשוט נעצמות.. ורק נדמה לי שלא מזמן חזרתי מבצפר.. זאת רק אני אוש הזמן עובר מהרררררר? אממ..אולי זאת רק אני..
אוף זה מעצבן..כי..לא הספקתי כלום..
כן,הממ זה מה שקורה כשלומדים ולומדים..וכן..לומדים. אוףף איך אני אשרוד? חנוכה! בואי! אבל רגע,אחרי חנוכה יהיה יותר רע לא? אולי.. טוב..יהיה בסדר..כן..נדמה לי. קיי..אני אנסה לעבוד על לשכנע את עצמי שיהיה טוב.. ואלו היו הרהורי המוזרים.. כבר אמרתי שאני עייפה? אהה..כן וחולה! אוי זה כ"כ נורא..החורף הזה תקף גם אותי..ואם אני אצטרך להירטב בגשם או שהמטריה שלי תעוף לי..אז בכלל.. *פיהוק*. אני אחזור ללמוד קצת..אם אני לא ארדם.

דיתוּש

New member
מה את אומרת!

מרגישה בדיוק כמוך. אתמול הייתי צריכה לקרוא שישים עמודים באנגלית. קראתי עשרים... עברתי לישיבה... עשרים וחמישה... עברתי לשכיבה... שלושים ושניים... נרדמתי על הספר... סוף...
פתאום אח שלי מעיר אותי בשבע, אני כזה "אה נמ נמ נמ... מה השעה?" חשבתי משהו כמו ארבע וחצי... "שבע יהודית, יאללה זזתי" ואני כזה "תשע?!" הוא אומר לי "שבע יא מסטולה" -"נו זה גם לא טוב!!!" ואז קמתי ו... חזרתי לישון
לא היה לי כוח נו... ואז ישבתי עד אחד בלילה להמשיך לקרוא את הספר המעצבן... יש יותר מדי דברים לעשות! ואיכשהו כולם קשורים ללימודים... פיכס. יש לי שיעורים במתמטיקה... ותנ"ך... ואנגלית... וצרפתית
רחמו עליי... ואיזה חנוכה? לא יהיה כיף, כל חנוכה רק הכנות למבחנים... והנה לפני שאני שמה לב, סוף רבעון, חלוקת תעודות וכל הציונים שלי גרועים... בעעע... וגם אני חולה. כואב לי הגרון והראש... יו ויקי, צריכים לפתוח עמותה למען החולים הלומדים. שיביאו מישהו בריא להעתיק ממנו את שיעורי הבית...

QuEeN oF mE

New member
חחחח..

אויש..זה כ"כ נורא..להירדם על הספר.. בינתיים זה קורה לי בכיתה וגם באנגלית.. אוי..חשוד מאוד..
אני עוד בהלם מזה שאחרי הטיול השנתי שלי ישנתי מ11 בבוקר עד 1 בלילה..+ שעתיים ככה בדרך..וחצי שעה שם..נזכרתי בזה..אסוציאציות מוזרות יש לי..
יש לי מלא מבחנים אבל חנוכה יהיה לי חופש לא מעניין אותי כי אחרי חנוכה..המממ לא יהיה כ"כ טוב.. אהה.. וגם אני תמיד נרדמת מול הטלויזיה ואז אני איכשהו קמה באמצע הלילה והולכת כמו מומיה לחדר..איזה עצבים. ובבוקר אני בקושי מתעוררת. אבל בזמן האחרון זה לא ככה..כבוד
באאמת צריך איזה אגודה! ועזבי שיעורים..טוב נו גם זה..שיעשו בשבילנו מבחנים..זה יהיה נחמד
תרגישי טוב!

למעלה