אני כ"כ מבולבלת...

חלומית21

New member
אני כ"כ מבולבלת...

אם רק הייתי יודעת מה בדיוק אני רוצה זה היה הרבה יותר קל אני אוהבת אותו מאוד ורק המחשבה על להיות רחוקה ממנו עושה לי רע שלחתי לו הודעת שאני לא לא יכולה להמשיך ככה , שאני לבד בקשר הזה וזה לא אמור להרגיש ככה , הוא עדיין ישן ואני מחכה לתגובה ממנו וזה קשה... אני לא יודעת מה לעשות , מצד אחד אחד אנחנו שונים ומצד שני הוא כבר חלק ממני ואולי אני אתחרט על זה כל חיי... אני אשמח לקבל תגובות..

חלומית21

New member
קצת יותר פרטים...

אנחנו שונים בדברים מסויימים כמו לדוגמא אני אוהבת לצאת והוא אוהב להיות בבית ולפעמים זה ממש שובר אותי שהוא לא רוצה לצאת איתי ואני יוצאת לבד עם חברות, הוא שונא לרקוד ואני אוהבת סלסה .. אני רוצה שהוא יהיה יותר יוזם בקשר , ייתן לי קצת יותר הרגשה של את חשובה לי ואולי אחרי שנה וחצי דברים נהיים מובנים מאליהם וזה עצוב כי אני משקיעה מאוד ד"א הוא התקשר ושאל אם אני באיה אליו ואמרתי לו שאני אבוא יותר מאוחר אני צריכה לחשוב ןלהחליט מה לעשות לפעמים אני חושבת איך זה היה נראה עם גבר אחר , זה לפעמים נחמד ולפעמים פשוט לא בא בחשבון...

mike1551

New member
את צריכה להחליט עם עצמך

מה חשוב לך. את היחידה שיכולה להגיע כאן לתשובה והחלטה. תעשי את החושבים שלך. קחי בחשבון שבמערכת יחסים צריך לא פעם ולא פעמיים להתפשר, א ב ל לדעתי יש דברים שלא מתפשרים עליהם ובייחוד עכשיו כשלא נשואים. האם הדברים האלה הם מבחינתך ייהרג ובל יעבור ?...

חלומית21

New member
תגובה למייק

זה העניין שאלה דברים שמאוד חשובים לי הייתי בהרצאה של איריס בראון שמתמחה בזוגיות והיא אמרה דבר שנגע לי ללב: אל תצפי מבן אדם שלא אוהב לרקוד שיתחיל לרקוד בעוד כמה שנים , בן אדם שאוהב סקס אוהב סקס ויש דברים שאי אפשר לשנות ואם זה מפריע לי ? כןזה מפריע אבל לפעמים אני פשוט שמחה שהוא שם ואז הכל פתאום לא נורא כמו שחשבתי הבעיה תהיה בעוד כמה שנים ופה ההתלבטות בעצם אם אני אצליח לקבל את השוני הזה בינינו או שזה יפריע לי ... אני יודעת שההחלטה שלי אבל זה נחמד לקבל עצות וזה מאוד עוזר לדעת שעוד מישהו היה במצב שלי ואולי יעזור לי לפתוח קצת את הראש ...

mike1551

New member
מבין אותך

ואכן מסכים על כל מילה של איריס בראון בהקשר הזה. אי אפשר לשנות אנשים נקודה. השאלה כמו שאמרתי, האם ניתן לחיות עם זה או לא. ולגבי מה שאמרת "הבעיה תהיה בעוד כמה שנים" - לא ברור לי כ"כ...כמה זמן אתם ביחד ? מאורסים ? נשואים ? רק חברים ?

למעלה