אני כ"כ כ"כ עצבנית!!!

M o n a L i s a

New member
אני כ"כ כ"כ עצבנית!!!

בא לי להרוג את האגודת הסטודנטים המעצבנת הזו!
לא מספיק שביום חמישי באתי לחינם, באתי במוצ"ש למעונות כי אמרו לנו שהמרצים שלנו מתעקשים שאנחנו נלמד כרגיל מכיוון שאין שום אפשרות להוריד חומר. ביום ראשון כמובן שלא היו לימודים בסוף, והיום הגעתי לאוניברסיטה וחיכיתי כמה שעות וכלום. (אחרי שאתמול בלילה קיבלתי מליון הודעות של: אל תבואו, יש שביתה ובלה בלה בלה...) התייאשתי, לקחתי את עצמי והתיקים שלי וחזרתי צפונה (כי ממש ממש אין מה לעשות שם) ופתאום באמצע הדרך מתקשרים אליי ואומרים לי ששני מרצים אצלינו לא ויתרו והאגודה הגיעה איתם להסכם שיתקיימו היום שתי הרצאות למרות השביתה. WTF????? מה זה צריך להיות? שביתה זו שביתה...איזה חבורת דבילים!!! זה ממש מעצבן כי אחת ההרצאות האלו מאוד חשובה ואני לא מעיזה להפסיד אותה...וזה מרתיח שהם משנים את דעתם כל כמה שעות בטענה ש: "יש אמנם שביתה, אבל במחלקה לכימיה יש חומר שחייבים להספיק כי אחרת ראש המחלקה לא יסכים להעביר אותכם לשנה הבאה". לא מקומם ברמות???????? אוףףףףף!!!!!!

XMankoX

New member
מצטרפת לעצבים שלך

אבל מסיבה קצת אחרת. למה לעזאזל ממשיכים לשבות?! נשארו כולה 7 שבועות לסמסטר וגם זה בלחץ. אף מרצה לא יספיק ללמד את החומר. יקבעו ימי השלמות והכל יתנגש עם הכל. אאאאאאאאאאההההההההההההה איזה שביתה ארורה!!!!!!

@יעל@

New member
אכן שביתה מרגיזה../images/Emo45.gif

אנחנו בסוף אלה שמפסידים מכל זה... לא?

PianoGirl20

New member
באמת מעצבן.

מה, הם לא יכולים להגיד לכם, היום לומדים/לא לומדים וזהו?.. זה ממש מעצבן. הם ממש לא בסדר. בכל מקרה אני חושבת שאם אומרים שיש שביתה ואת רואה גם בחדשות שיש שביתה, אז פשוט לא צריך לבאו ללימודים, זה הכל. ככה אני הייתי עושה.

unholy

New member
אבל

זה סתם לדפוק את עצמך רוב הסטודנטים יבואו בכ"ז כי הם מפחדים על התחת שלהם...ככה שהבעת מחאה-זה כן אבל אחריזה את זו שתצטרך להשלים את השיעור...לבד

איזה שביתה בלאגן...הנה בחוג של

השותפה שלי בחיפה (נראה לי סיעוד או משהו בסגנון) הסטודנטים מתארגנים בכוונה לחזור ללמוד... עכשיו עם שביתת המרצים זה רק יהיה עוד יותר באלאגן...

מורני !

New member
תשלחי מייל למרצים אם את יכולה

ותתנצלי ותסבירי שכבר חזרת לצפון וזה כרגע בלתי אפשרי לחזור חזרה. נכון שזה לא יעזור הרבה, אבל גם משהו.. .

רק סוקניק לימד

יש לי את השיעור אם את רוצה להשלים (אני אסרוק לך ) . אורבך הלך בסוף , זה רק אומר לך כמה הכיתה שלנו מלאה בחנונים . . .

לא , צאו מאשליות , אנחנו לומדות כימיה

מצטערת על התגובה הלוחמנית , אבל חברים שלי (לא מהפקולטה) שיגעו לי את המוח כבר - מה למה שלא תלמדי עם יונית ושטויות כאלה.

M o n a L i s a

New member
אני אשמח ../images/Emo13.gif

זה היה ממש מרגיז להפסיד את זה, במיוחד לאור העובדה שההרצאה לא הייתה אמור להתקיים!

למעלה