אני כתבת באישהו אתר

inulove

New member
אני כתבת באישהו אתר

שהוא הפך לאתר..ואני רוצה לעשות כתבה על אינויאשה... אבל יש לי בעיה איך לספר את הסיפור.. אם אתם יכולים,תתנו עיצות... וגם רוצים שאני יפרסם את הפורום הזה לכתבה?!אני יכולה...

inulove

New member
בנתיים הכתבה הולכת ככה:

תוכנית המנגה-אינויאשה-כובשת ובגדול! התוכנית מנגה,אינויאשה,שמתחילה בשעה 9:10 בערב,בטלמנייה/טלמנגה.. ממש כובשת!,יש בה המון עקשן,דרמה,רומנטיקה ומה לא?! מסופר על נערה מתבגרת בערך בת 14-17,ששמה קגומה,שהגילגול הקודם שלה,הייתה כוהנת,ליפני 50 שנה,בזמן ימי הביניים,ששמרה במקדש על "אבן 4 הנשמות",שהמון שדים רודפים אחריה... ולכוהנת הזו,קראו קיקיו, קיקיו הייתה מאוהבת בשד למחצה,שקראו לו אינויאשה, שהיה גם כן חפץ לאבן 4 הנשמות כדי להפוך לשד אמיתי.. כשקיקיו ואינויאשה רצו להפגש,שד ששמו נארוקו,סכסך ביניהם,וקיקיו ואינויאשה רבו,עד המוות.. מה לכתוב להמשך לעזעזל?!

אני אנסה לעזור :)

תראי..צריך להסביר מי זה נאראקו...ואיך הוא נוצר [אהב..שדים..אהמ] למה כולם חופצים באבן 4 הנשמות..[מביאה כוח עצום ובלה בלה בלה חחח] למה חייבים שגקומה תתלווה לאינו כדי לחפש את רסיסי האבן [כי רק קגומה מטהרת את רסיסי האבן מהרוע והיא זאת שמרגישה בנוכחות רסיס מהאבן] אמממממממממממממממממממממממממממממ..... תספרי גם שבמהלך הפרקים נוספות עוד דמויות [מירוקו, שיפו, שאנגו וכו'..] וזהו...נראה לי שזהו חחח כי תזכרי שהכתבה אמורה להסביר לאלה שלא מכירים את הסדרה על מה בעצם הסדרה מדברת וכל זה...=) בהצלחה! ד"א, התחלת מאוד יפה...המשיכי כך! חע חע L i o r a

Hadassmn

New member
.?????? קוגמה בכלל בת

15!!! בפרק הראשון כשהיא פגשה את אינו היה לה יומולדת 15!

Buyo H

New member
אין דבר כזה תוכנית מנגה

מנגה= קומיקס יפני אנימה= אנימציה יפנית. אינויאשה זאת סדרת אנימה.. והפקצה בת 15.. ואולי בסוף תכתבי שבעקבות קרב (
) עם שד, האבן התנפצה לרסיסים, והפקצה ואינויאשה יוצאים למסע חיפושים אחר חלקי האבן. בדרך הם פוגשים חברים, נקלעים לצרות ופוגשים את נאראקו כמה וכמה פעמים. משהו כזה

...

קודם כל, מהר לשנות את "תוכנית מנגה" לאנימה (שמשודרת ב"טלמנגה", ולא בטלמאניה, אז לא צריך את שתיהן). וקאגומה בת 15, אמרו בתחילת הסדרה. חוץ מזה, יש יותר מדי שגיאות כתיב ויותר מדי פסיקיםo_O ותתני תקציר, ולא את כל העלילה. זה לא מעניין אף-אחד בהתחלה על הריב של אינויאשה וקאגומה, וחוץ מזה, זה שאת כותבת על נאראקו זה ספוילר. זה הכל לבינתיים

גהה

New member
זה לא ברור..

כתוב שהגלגול הקודם שלה חיה בימי הבניים לפני 50 שנה, צריך לכתוב על זה שהיא מצאה את הבאר ואז היא חזרה אחורה בזמן וכל זה...

למעלה