אני כנראה

yoavabadi

New member
אני כנראה

יביא את האוסף בולים שלי אבל אני לא יודע אם להביא את האוסף הישראלי (6 אלבומים) או את כל הבולים (18 אלבומים).

doroni10

New member
יתכן ולא נגיע למפגש במוצ"ש ../images/Emo10.gif

על פי התחזית הנראית כרגע, יתכן שלג בהרי המרכז החל משבת אחה"צ (אולי גם לפני) ועד יום ראשון בבוקר (אולי עד הצהריים). במקרה שכזה, לא נגיע למפגש :( דורון,

rachelea

New member
../images/Emo7.gif יהיה חבל מאוד

אבל אם תגיעו ולא תוכלו לחזור בשל השלג במרכז, מבטיחה לכם שיהיה לכם היכן ללון בשפלה...

python 4

New member
מה? עד שסוף סוף מצאתי בול נוף

שאולי אין לך? סורי, או שתגיע למפגש או שתאלץ לארח אותי אצלך בשבת, ותאמין לי שאתה לא רוצה לעשות את זה..

python 4

New member
טוב אני מניח

שאני יוכל לשלוח לך אותו בדואר, אבל הרי שנינו לא רוצים שזה יקרה.. (אני עוד יחשוב למה).

doroni10 היקר, אין יותר תרוצים

החזאים הודיעו במפורש שלא יהיה שלג בהרי המרכז. אז תחליף את האייקון הזה
לאייקון הזה
ובוא ותהנה עם כווווווווווווולם

python 4

New member
תביא את כל הבולים!

מקסימום אם תהיה לך בעיה לסחוב את האלבומים חזרה הביתה אני אסחוב לך כמה (חיחיחי, תרתי משמע).

doroni10

New member
עוד נראה.. יום- יומיים לפני האירוע.

השלג בורח לו לאיטו...אז אולי בכל זאת נבוא.. וחוץ מזה איך אני יכול לוותר על בולי נוף? :) וחוץ מזה יש לי עוד כמה דברים להעביר למספר אנשים... דורון,

avitalit

New member
ניצלו"ש - צריך שתבדוק לי בBALE משהו

הי דורון . האם תוכל לברר לי בBALE את העניין הבא: בשנת 1993 יצאו 2 בולי ציפורים (חלק מסדרה ..) הערכים הנקובים של הבולים הם : 1.3 ו 1.7 . השאלה שלי היא לגבי הבול של 1.70 - האם יש הוצאות חריגות לבול הזה? האם יש איזה איזכור מיוחד בBALE לגבי הבול הזה ? לגיליון שלם ? תודה רבה איציק

doroni10

New member
כן, יש אזכור, - טעות פוספור

הבול הרגיל בערך נקוב 1.70שח הוא בעל 2 פסים. הבול עם הטעות הוא בעל פס זרחן בודד משמאל- ערכו 400דולר.

doroni10

New member
יחד עם זאת, ישנה עוד טעות לא מדווחת

שנוי צבע, בדומה לשנוי הצבע עבור הבול בערך נקוב 1שח. לי יש 2 גוונים של בול 1.70שח שונים זה מזה. אני משער שהטעות הזו נפוצה בדומה לזו של 1ש"ח. למעשה, כפי ששמתי לב, בסדרה כולה יש שנויי גוונים. דורון,

למעלה