אני [כנראה] פה

Ana Lyn Newkirk

New member
אני [כנראה] פה ../images/Emo13.gif

ממה שראיתי אז החסימה שוחררה לפני כשבועיים (אם החסימה שוחררה בטעות אז זו כבר לא בעיה שלי) ואחרי מחשבות חוזרות ונשנות האם לחזור החלטתי לבסוף שכן, אפילו שכבר ירד לי מאנה בתקופה הזו ואפילו שבלי להתכוון, אנשים פה פגעו בי עם כל השרשורי חגיגות סביב החסימה שלי ועם דברים נוספים שאני מבקש לא לפתוח אותם שוב לדיון. בכל אופן, כרגע אני כאן.. אני לא יודע באיזו תדירות אני אכתוב כאן.. זה תלוי בעד כמה אני ארגיש שאני מרוויח מהשהות כאן. בכל מקרה, בהמשך אני אספר כל מיני חוויות מהחודש הזה, אם זה יעניין אתכם. שלכם, צביקע

../images/Emo4.gif

אתה יודע, אתה יכול ללכת ולא לחזור לכאן אף פעם..... זה שלא כתבת לא היה כל כך נורא
דווקא נראה לי שהיה כאן יותר נחמד...

SurfingBoy

New member
איזה נשמה טובה את אלה!

קודם כל: ברוך השב והנשאר! וזהו...אין לי שנית כל..

תודה../images/Emo13.gif גמאני אוהבת אותך עמיתי../images/Emo3.gif

לא, באמת אני אמרתי מה אני חושבת... ויש לי סיבות. אני נשמה טובה למי שמגיע לו...

רובע

New member
אלה...

עם כל הכבוד זה ממש לא נחמד מצידך.. גם אם יש ביניכם חילוקי דעות את יכולה או לא להגיב או פשוט לכתוב ברוך הבא וזהו...את לא צריכה לעורר ויכוח ולהעכיר את האווירה..זה ממש לא נעים לבנאדם לחזור לקבלת פנים כזאת..את יכולה להשאיר את זה מחוץ לפורום..

רובי...

עם כל הכבוד זכותי להגיב איך שבא לי כשזה קשור אילו. אני לא מעכירה את האווירה לבד. עצם העבודה שהוא חזר מעכירה את האווריה... אז שילך ואני אפסיק
אגב זאת לא קבלת פנים למישהו חדש וזה לא מישהו שאני לא מכירה, ככה שיש לי את הזכות המלאה להגיד מה שאני רוצה.

רובע

New member
...

יש לך זכות להגיב אבל כשאת מגיבה בצורה עוינת זה גורם לאווירה רעה... הוא לא אמר כלום שהגיעה לו תגובה כזאת והוא חזר כי זאת זכותו לחזור. אם יש לך בעיות איתו את יכולה או לא להגיב או לפתור אותן איתו במקום אחר..אבל לא להכניס אותן לפורום... כל מה שהצעתי היה קצת יותר סובלנות.. לפעמים עדיף לשתוק ולא לפגוע באחר...

למעלה