אני כן רצינית!!!!!

PERPEL

New member
אני כן רצינית!!!!!

יש לי הרבה סיבות להתעסק במאגיה. אני מתעניינת בנושא ואני יודעת שזה המון מעבר ללשרוף ניירות, אבל בינתיים לפי הכישופים שיש לי, זה מה שקראתי ועשיתי. ועשיתי את זה ברצינות ובזהירות רבה, ואם אתם אול חושבים שזה עוד תחביב בשבילי כמו לראות טלוויזיה (כי אני בת 15.5 ) אתם טועים לגמרי, כי יש לי כל הזמן חוויות מיסטיות עמוקות מאוד . לפי דעתי האישית מאגיה זה כוח עצום שאנחנו יכולים לנצל לטובתנו ולטובת אחרים. ואני מקווה שזה נשמע לכם מספיק רציני ולא כמו שאמרתי לשרוף ניירות וכו´...

nepthys

New member
זה בסדר,

גם כשאני הייתי בת 15.5 התעניינתי במאגיה, זה לא עניין הגיל, זה עניין הגישה. אל תדאגי, אנחנו כאן כדי להשתתף איתך בדיונים וכדי לענות לך על שאלות. עברת על הקישורים שנתתי לך? מה דעתך? הבנת משהו? משהו לא ברור לך? משהו חסר?

The Wraith

New member
זה יותר מבסדר

אני התחלתי בגיל 15.5 גם כן (כנראה זה הגיל). אבל אין כאן קשר לגיל, גם בן 12 וגם 30 צריכים סיבה טובה באותה המידה לעסוק במאגיה. את לא יכולה סתם כך לקום בבוקר ולומר "טוב היום אני אלמד מאגיה", זה משהו עם סיבות ולא משחק. את אותו "נאום" הייתי נותן גם לבני 40, הרבה אנשים פשוט נמשכים לתחום המאגיה והמיסטיקה בגלל שהם עברו דברים קשים בחייהם ומחפשים מקלט משמי המציאות הקודרת, לא פעם באו לפורום הזה (ובכלל לפורומים של מאגיה אחרים) אנשים שחשבו שזה יהיה מה זה כיף לגרום למורה שלהם סיוטים או שזה יהיה "סתם נחמד" לגרום לחבר שלהם לחלום עליהם או שסתם בא להם והם רוצים לזמן את רוחותיהם של שוכני בית הקברות הקרוב לביתם...

nepthys

New member
הדבר הכי חשוב שאני רוצה מהפורום

הוא לתת תדמית שונה למאגיה מאשר סתם משחק או כלי. מאגיה כפילוסופיה, כלימוד טבע האדם וטבע היקום.

למעלה