אני כמעט 3 שנים בלי חברה :(

hyperlost

New member
אני כמעט 3 שנים בלי חברה :(

אני כבר בערך 3 שנים בלי חברה.

קשה לי להיות לבד, ולבחורות קשה להיות איתי.

כשאני נמצא בקשר עם בחורה, אני מבטל את עצמי כמעט לגמריי ועושה את הכל כדיי שהיא תיהיה מרוצה, מסתבר שהבנות לא אוהבות את התכונה הזאת.
האקסית שלי פעם אמרה לי - "אני יודעת שאתה אוהב אותי אבל אני צריכה שתאהב גם את עצמך".

אני רוצה מישהי שתאהב אותי למרות המגבלות שיש לי, אני רוצה מישהי שתיתן לי לאהוב אותה כמו שאני יכול.

אני יודע שאני לא מכוער, שחברים מצליחים לשכנע אותי לצאת איתם, תמיד "מתחילות" איתי בחורות.

יצאתי שבוע שעבר למועדון ברחובות, ישבתי על הבר והזמנתי בירה פתאום פונה אליי מישהי, ואומרת לי שהיא נפרדה מחבר שלה והיא רוצה "ללכת מפה כי ניהיה משעמם".
ממש בלי יותר מידיי דיבורים, היא היתה ממש ממש יפה, בלונדינית עם עיינים כחולות, לבושה טוב.

מהלחץ אמרתי לה שאני פה עם חברה שלי והלכתי.

שסיפרתי את זה לחברים שלי הם אמרו לי במילים האלה - "בואנה אתה חתיכת שרוט, איך הפסדת דבר כזה? מה יש לך?"
"אם היתה לי הזדמנות כזאת לא ההיתי חושב פעמיים"
"עזבו אותו הוא לא יודע לדבר עם בנות זה תמיד ככה"

ואז אחד החברים סיפר משהו שקרה לי לפניי שנה - הלכתי לקנות בגדים עם אחד מהם, באה אליי המוכרת אחריי שמדדתי איזה ג'ינס ואמרה לי "איזה חתיך אתה" - מהלחץ הסתכלתי עליה ולא ידעתי מה לעשות אז פשוט חייכתי הלכתי למלתחות הורדתי את הג'ינס ויצאתי מהחנות.

כמובן שאחריי שהם סיפרו את הסיפור הזה בהגזמה הם התחילו לצחוק, ואמרו לי לא משנה יש לך מזל שאנחנו אוהבים אותך.

מה לא בסדר איתי? בחורות שנראות ממש ממש טוב (לפחות לדעתם של 5 איש שהיו איתי - אני יחסוך ממכם את המילים והתיאורים שהם אמרו אבל כולם הסכימו שהם נראות טוב)
מנסות ליצור איתי קשר ואני נבהל ובורח.

למה אני לא יכול למצוא מישהי שאני יוכל לדבר איתה מצד אחד, שאני יאהב איך שהיא נראת מצד שני, ושהיא תאהב איך אני מתנהג?

אני לא רוצה להשאר לבד כל החיים.

מצטער אם פגעתי במישהו/מישהי בגלל הניסוח של ההודעה או משהו כזה.

hyperlost

New member
עם נשים הבעיה חמורה.

עם גברים פחות...
אבל זה תלוי יש פעמים שגם עם גברים אני מרגיש חרדה, תלוי בסביבה...

מזדהה מאוד

לי אין חבר כבר שנה וחצי...
היה לי קשר לפני כמה זמן של חודש אבל אני לא מחשיבה אותו, רק סובלת ממנו עדיין... מהסיום שלו...
פגועה מאוד...

היו הרבה שנים שלא רציתי זוגיות, זה הרגיש לי מכביד ומעיק ודווקא אז נוצרו קשרים למרות שלא הייתי פנויה רגשית והיה לי מאוד קשה...
בשנה האחרונה אני כל-כך רוצה זוגיות שאני מגיעה לתסכול גדול מאוד מזה שאין לי... אני מבואסת מזה שאין לי זוגיות וחושקת בה מאוד... חתיכת שינוי... ודווקא עכשיו כשאני רוצה ומרגישה פנויה לכך זה לא הולך...

בנוסף לבעיות הנפשיות שלי אני גם לא רוצה ילדים , דבר שמקשה עוד יותר במציאת בנזוג...

גם אני רוצה מישהו שיאהב אותי ויקבל אותי למרות המגבלות שלי...

גם איתי מתחילים לפעמים (יש תקופות שיותר ויש כאלה שפחות) ותמיד אני נלחצת מאוד ומנפנפת... כי אין לי ביטחון ואני לא מאמינה שבאמת ירצו אותי אם יכירו אותי וידעו עלי הכל... אני מריחה את הפרידה עוד לפני שהקשר התחיל...

אני גם נורא קשה עם גברים ודי פרנואידית איתם... הרבה פעמים אני כועסת כשמתחילים איתי ומתעצבנת... לפעמים זה מציק לי ואני רק רוצה להיות בלתי נראית...

גם אני לא רוצה להישאר לבד בחיים, המחשבה על כך מלחיצה אותי מאוד...

אני חושבת שכדאי לעבוד על הנושא הזה בטיפול... אולי בטיפול התנהגותי...

אני מאחלת לך אהבה בריאה, מקבלת, מכילה ומוצלחת בקרוב

zivziv76

New member
גם אני...

בלי בנזוג המון זמן
וזה מצחיק כי עכשיו אני בגיל שכבר נשואים ואני לבד...
גם אני לא רוצה ילדים (זאת אומרת אני חושבת שזה גדול עליי ואני תמיד חושבת על האמהות שהרגו את הילדים שלהן )
כל נושא הזוגיות רגיש ובעייתי..
היה לי בנזוג שהיינו יחד 3 שנים וכמעט התחתנו
הרבה פעמים הוא רצה להיפרד ואיימתי בהתאבדות
היה לי רע איתו במיטה והייתי מתוסכלת
בסוף התפוצצתי עליו בכלל בגלל כסף וזה נגמר
זה הוביל למשבר נפשי גדול מאוד שהיה לי ב2009
מאז היה לי רק חבר אחד של חצי שנה
וזה היה באמצע המשבר
ולמדתי שכבר עדיף להיות לבד כשאתה בדכאון מאשר להיות עם מישהו שרק מכביד עליך בדרישות
זהו...
מאז אני לבד
:(

מני אה

New member
גם מזדהה

ומתפלל לאלוהים. אבל בגילך גם הייתי יוצא הרבה לברים ומהנסיון שלי, בלי לעבוד על עצמך כמו שהאקסית שלך אמרה, גם הקשרים האחרים שלך יגמרו מהר. קח את הזמן לאהוב את עצמך, לפחות אתה מודע לזה, לי גם את זה לא היה :/

למעלה