אני כל כך מתנצל...

playtrip

New member
אני כל כך מתנצל...

חשבתי שאני רשע... לא ידעתי שממש צריך ללמוד הרבה בשביל להיות אחד... כל הזמן היתה לי בפנים ההרגשה שאני לא רצוי בשל מעשים כל כך פעוטים... בגלל גימטראות... או... כמה פסוקים שיש הופכים אותך לרשע... ז"א, שאלה אחת שאתה שואל בפסח כבר הורסת לך עידנים שניסית להיות נחמד? אני אולי לא יודע למי תרמתי הרבה פעמים ואם זה באמת עזר... אבל אחרי כל הנסיונות שלי... אתה אומר משהו וזה... מילה, או טעות, או לשכוח מצווה... צר לי רבותי על המריבות שלי עם כולם... אתה תורם ועוזר ואף אחד לא מאושר סביבך... גם נילחמתי בכולם כי חשבתי שזה מה שהם רוצים... אני כל כך מצטער... אני לא רוצה שזה יקרה שוב... כל כך חבל לי, אבל אתם לא יכולים לראות כי זה טקסט...

playtrip

New member
חבר שלי אמר לי עכשיו ש...

לוקח לפעמים מאמץ כפול ומכופל להגיע לגיהנום מאשר לגן העדן.. אני לא יודע מה ניסיתי לעשות כאשר כעסתי כל כך... אולי היה נדמה לי שהכל כל כך קשה עליך עם כל המצב הזה בארץ... אני כל כך אוהב שנותנים למישהו כסף והפנים שלו פתאום מאירות... אדם פשוט... שלא יספרו לי שזה לא הולך למקום הנכון... אני יודע מי הגון... ומוכן לתת גם לאדם שלפעמים יעשה בזה איזו שטות טפשית... עדיין יש חגים ומועדים שאפשר לפנק מישהו... סליחה גדולה... מתנצל...

בעצם עכשיו שקראתי מה כתבת אני חושבת

שאתה צריך לבקש מקודם סליחה מה`!איזה שטויות כתבת יוא א א!

קובי 9

New member
הוא כתב שהוא מאושפז במוסד

אז מה את רוצה מכזה אדם,מסכן!שיהיה לו רפואה שלימה.

למעלה