אני כל כך מאוכזבת

123נעמי

New member
אני כל כך מאוכזבת

מרוונסבורגר גמרתי את הפאזל הזה השבוע איכות החלקים היתה גרועה מאוד ממש מעצבן
אני בחרם של שבוע עליהם לא קונה פאזל של החברה הזו אפילו שיחלקו חינם

מממאיה35

New member
מחלקים מחר חינם ../images/Emo8.gif

שאקח ואשמור לך לשבוע? סתם סתם, באמת מוזר האיכות שלהם.. מזמן לא עשיתי רוונסבורג, האם זה יוצא דופן? אולי אפשר להתלונן? הפאזל עצמו יפה.. מתי את מפרקת?

123נעמי

New member
אני ברוגז איתם../images/Emo11.gif

אבל מחר כשיחלקו חינם כשאף אחד לא יראה תיקחי לי כמה ואל תספרי לאף אחד
הפאזל כנראה יפורק לפני פסח הוא לא כשר

fireman

New member
דווקא במקרה של חלקים לא טובים

לא הייתי ממהר לפרק, עדיף למסגר אותו ולאטום אותו בתוך המסגרת ובכך לשמור עליו. הפירוק והחזרה לקופסא לא יועילו לו. לחלקים יש יותר סיכוי להינזק כשהם מעורבבים בתוך הקופסא.

Silly LoveSong

New member
זה מה שאני טוענת שנים!!!

החלקים שלהם רופפים כאלה... לא נצמדים אחד לשני בצורה טובה. זה ממש מעצבן. אמרתי את זה גם למוכר של P&M בדיזינגוף והוא לא ידע על מה אני מדברת.

123נעמי

New member
לצערי../images/Emo7.gif

אין לי אף פאזל של קלמנטוני כך שאין לי דעה על איכות החלקים כנראה באמת המבחר שלהם הוא לא הסגנון שלי

123נעמי

New member
תיקון טעות../images/Emo3.gif

נזכרתי....
יש לי 2 פאזלים של קלמנטוני מלפני 5 שנים בערך כמה שזכור לי הם היום בסדר גמור.

גם לי יש

פאזל של קלמנטוני, מצאתי אותו בארון בטח מלפני 10 שנים לפחות סגור כחדש. מדובר בפאזל של גשר הזהב, פאזל שחור לבן שנראה לי יהיה אחד הקשים להרכבה בהיסטוריה (תמונה תצורף בצילום הבא) בנוסף מצאתי פאזל של אדוקה בקופסא משולשת שבטח נמצא בארון איזה 10 שנים לפחות (כמו הקודם) שני הפאזלים 1000 חלקים ואולי אני אעשה אותם אחרי הדרקון

123נעמי

New member
../images/Emo45.gif אדוקה../images/Emo45.gif

אני סולחת להם על כל הפגמים בגלל מבחר תמונות הפאזל שלהם. המבחר שלהם הוא הטוב ביותר בעיני.

נורוני

New member
../images/Emo4.gif גם אני ממאוכזבי רוונסבורגר!!!

קניתי בשבוע שעבר 2 פאזלים שלהם 1500 חלקים, אחד מהם (מפת היקום) התחלתי ואז גיליתי את ה"פאדיחות": חלקים מסויימים היו חתוכים בצורה לא נקיה, כך שהיה להם סרח עודף של נייר, חלקים אחרים נכנסו למקום בו לא היו אמורים להכנס - אבל בצורה מושלמת. פעם, דבר כזה לא היה קורה!!! חוץ מזה, ישנם חלקים שהחיבור שלהם לא "תופס" את החלק המתאים, מן חצי עיגול פחוס ש"בורח" מהמקום עם כל תזוזה מקרית בקיצור, הם ירדו ברמה!!!

למעלה