אני כל כך כועסת!!!

אני כל כך כועסת!!!

הייתי היום בבית החולים לקחת מרשמים לסיבוב הבא.. בצורה לא רשמית אמרו לי שההחלטה להפעם זה להחזיר שוב עובר אחר... ברור לי וכמובן שזו בסופו של דבר החלטה שלנו אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שללכת "נגד" המערכת מעלה חששות שמא פספסתי משהו.. ההפחדות האלה לא הוגנות!! הרי בכל הריון ישנו סיכון! הפונדקאית המהממת שלנו ילדה תאומות בשבוע מוקדם אבל ציינו בפרוש שזה אינו ערובה לגבי הריונות הבאים אחרה היא לא הייתה עוברת וועדה! עכשיוהרופאים מנגנים על העובדה הזאת בטענה שהריון מרובה מועד לפורענות אצלה... יש הרגשה שהם מכס"תחים על עצמם OVER... הרי ניסיון אחד לא עבד... והבנתי שעובר אחד מחזירים בדרך כלל כשאין יותר מאחד!! מעבר לזה בית החולים דוגל במדיניות "מריחות"!! מה נהיה?!?!?!? אני מקווה שזה הניסיון האחרון... אבל במקרה שלא... אולי עדיף ללכת לפרטי.. זה לא סוד שכשרופאים מקבלים כסף זה מזרז עניינים..

יש 2

New member
מוזר מאוד

הנוהל תמיד היה להחזיר 2 אלא אם האמא רצתה 1.בתהליך כל כך יקר צריך ללכת על בית חולים פרטי ואם לא על רופא פרטי שעובד בציבורי אבל לעשות הכל בציבורי מסוכן ומפחית סיכויים

וגם...

מעבר לזה שאני חושבת שזו חוצפה לא להתייחס באופן שונה ומתחשב יותר בתהליך כזה שלא מעורב פה רק הזוג שאין לו ברירה אלא לחכות.. לפונדקאית יש גם חיים משלה שאיפשהו נעצרו.. זה שיקול שצריך להלקח... למשל אתמול כשלקחתי מרשמים אז הרופאה שאלה - למה היא לא באה איתי? בשביל מה היא צריכה לבוא רק למרשמים? להפסיד יום עבודה או להשאיר את הילדים בבית עם בייביסיטר.. מה הם עושים לה מבחני אמינות??!?

מירבי*

New member
בית חולים פרטי

נראה לי שאתם הולכים לאיבוד במחלקה שבה אתם מטפלים.
דרוש רופא שיקח את התיק שלכם תחת אחריותו ויטפל בו באופן אישי.
קשה מאוד לנהל תהליך כשבכל פעם מדבר איתכם רופא אחר ואין מעקב מסודר ולקיחת אחריות.
יכול להיות שאם תלכו באופן פרטי לאחד מהרופאים ביחידה, תקבלו יחס אישי, אם זה לא יעזור יש באפשרותכם לעבור לטפל אצל רופא שעושה את הטיפולים באסותא או במדיקל.

בהצלחה

רופאים

השאלה היא אם כל הרופאים עובדים גם בפרטי.. כי בדרום אני לא רואה יותר מדי המלצות לרופאים כאלה... שלא ניפול על מישהו שנצטער בסוף...
את יודעת אולי אם פרופ' לוננפלד מקבל באופן פרטי??

gami088

New member
תותיתה

לפי מה ששמתי לב, ד״ר איתן לוננפלד טיפוס מאוד מרחף... חחח הרס אותי שקרא לנו לפגישת פרטים שניה ... וכל השאלות היו השאלות הקודמות...
הלואי שהסיבוב הזה יילך חלק ויצליח ואז לא נשתגע מזה... או שאז רק נתחיל להשתגע מהם חחחח
קיצר מאמי הולכים להפוך שם שולחנות.. ניקח את הגברים הגיבורים שרק בנוכחותנו מדברים באומץ חחחחח

תותית וגאמי אתן מהוות השראה !!

איזה כיף לראות שאתן ככ מסתדרות וככ מבינות אחת תשנייה .. הלוואי עליי עם הזוג שלי ( לא יקרה )
כיף גדול כל הכבוד לכן !!

מירבי*

New member
רופא פרטי

אני כמעט בטוחה שפרופ לוננפלד מקבל באופן פרטי, בטח יש לו מזכירה בבית החולים, תדברו איתה.

בהצלחה

אני אבדוק את זה

אםזהים לוננפלד מקבל אז זה ממש מצויין!! חוץ מזה שאלה ל״מאמינה״ למה את לא מסתדרת עם הזוג?? יש סיבה??

למעלה