אני כל כך יצור!!

t o k e r R

New member
אני כל כך יצור!!

שיר שכתבתי על עצמי: יו יו אני טוקר הקול... החלום שלי זה לגור בחו"ל... אז תזהרו ממני כי אני מסוכן פול! אני שורט כמו חתול, לוחם דגול, תלחם איתי ותוך שניה אתה שתול! כן כן, אני הוא טוקר החזק, חתיך, מסוקס ושיער חלק! אני מהיר כמו ברק, חכם, גאון פשוט ענק!!! בריון כמו טנק, ואני צוחק כל הדרך אל הבנק! ועכשיו קצת לפרטים אישיים... זה קצת לא נעים, אבל אין לי חברים, השם האמיתי שלי הוא... ואדים! אני יודע שם של רוסים, אבל במקור אני בין הערבים... הכפר אבו גוש, אבי השורשים... מקום היוולדי, איזה מקסים! ראש השבט אחמד, אותי הרים... נתן לי את ברכתם של המוסלמים. יש לי עוד תכונה, אני שעיר... כולם עלי צוחקים, וזה לא אדיר. אני לא מושלם וזה ידוע בעיר, גם לא הולך לי עם בנות עקב איברי הזעיר!! למה אני צריך לשלם כזה מחיר... בסך הכל רציתי להיות הנועז, האביר! הנה מגיע הסוף שירי החמוד, ואני רוצה להקדיש אותו לחברי הטוב, מחמוד! שורה אחרונה של השיר, וזה כבר בטח הגיע לכולם: טוקר הוא אחלה גבר, ושמואל הוא מלך העולם!!!

kingshmuel

New member
אוי טוקר טוקר....

יברך אותך אלוהים אח קטן שלי.... תודה על המחמאה בסוף...

kingshmuel

New member
אוי טוקר טוקר....

יברך אותך אלוהים אח קטן שלי... ותודה על המחמאה בסוף... אהבתי...

kingshmuel

New member
חבל.....

לא התכוונתי לכתוב פעמיים.... המחשבים של היום........

t o k e r R

New member
שמואל אתה חתיחת דביל...

פעם אחרונה שאתה כותב משהו בשמי בפורום זה לא מצחיק אותי בכלל!!!

Ofer Tal

New member
ענק

אני מנדב את עצמי להיות העבד של מי שכתב את זה עד סוף ימיו!

kingshmuel

New member
רב תודות

זה אני זה אני.... רב תודות... עופר טל... חמוד אתה... תקנה לי קולה מחר בביה"ס

kingshmuel

New member
תמרוש!!

פשש תודה על המחמאה תמיד ידעתי שמסתתר בתוכי משורר דגול... ולטוקר... המעריצים של השיר הזה גודלים... אני היתי מציע לך לבדוק משהו... העובדה שזה גודל אומר שהם מסכימים עם מה שכתוב בו, אני אישית לא הייתי שמח אם זה היה עלי... אוי טוקר שלי, השם יעזור... בכל מקרה להמשיך להגיב על השיר .. שטוקר יראה ויבין איפה הבעיות שלו, בנוסף יש לתת דעה אישית על טוקר בתגובה שאני יפתח מיד...

למעלה