אני כל כך אומללה...

LOVE SIMS 2

New member
אני כל כך אומללה...

אני כל כך אומללה עכשיו... אני במקהלה חודשיים, ויש בה שלוש דרגות. הייתי בדרגה השניה שזה הבינוניים, התקדמתי, הופעתי, שרתי סולו, הייתי מאושרת... בגלל שבשנה הבאה אהיה בכתה ח' עברתי לעתודה, שאלה הבנות שבשנה הבאה יהיו בדרגה הגבוהה של המקהלה, ויש לי מלא יצירות ללמוד. קיבלתי קלטת של היצירות, שעות ישבתי ושמעתי שוב ושוב, התאמנתי, השקעתי, וכששרו את זה במקהלה והצטרפתי המנצחת שמשום מה נראה לי שהיא ממש שונאת אותי אמרה לי לשבת בצד ולא לשיר איתן. אתם לא יודעים איך נפגעתי... ניסיתי לומר לה שאני יודעת את זה אבל לא! לה זה לא אכפת. מרוב שאני לחוצה במקהלה, הקול שלי נחנק וקשה לי לשיר צלילים גבוהים. המנצחת אומרת שקשה לי לשיר בגלל היציבה שלי, אבל זה בולשיט. פשוט אין לי ביטחון עצמי. והיא לא מבינה את זה! היא שמה אותי בקבוצה ששרה את הצלילים הנמוכים. בסוף השיעור ניגשתי אליה, ניסיתי להסביר לה, והיא נפנפה אותי בקוצר רוח ואמרה: "לא עכשיו." חזרתי מהמקהלה עם קול חנוק שעוד מעט עומד לפרוץ בבכי. אני מרגישה שהיא שונאת אותי. אפילו בחימום של המקהלה, היא נתנה לעתודה להדגים, שהן יראו כמה הן שרות יפה, ורק לי היא לא נתנה לשיר, למרות שאני גם בעתודה! אני כל כך אומללה... היא שונאת אותי... אני יודעת שזה לא ככה, אבל בכל זאת... ככה אני מרגישה. בבקשה תכתבו לי תגובות מנחמות

../images/Emo20.gif

אולי תנסי לבוא קצת יותר רגועה לחזרות האלו ואז תרביצי כזו הופעה כדי שתראה כמה שלא כדאי לה לוותר עלייך ולשים אותך מאחור. מה את אומרת?

LOVE SIMS 2

New member
זהו ש...

היא בכלל לא שמה לא לבגדים וזה לא קשור למצב רוח. לא משנה עם איזה מצברוח אני באה- תמיד אני חוזרת אומללה.

לא

מצחיקה אחת..
לא התכוונתי להופעה מבחינה חיצונית (בגדים) אלא הופעה שתשירי ככה שהיא לא תוכל להתעלם.

LOVE SIMS 2

New member
איך?

תאמיני לי שבמקהלה יש כאלה ששרות מדהים, ואני פשוט לא יכולה לשיר כמוהן או להתקרב לרמה שלהן. פשוט זה לא אפשרי

LOVE SIMS 2

New member
העתודה זה

הבנות שעוברות בשנה הבאה לרמה הגבוהה והעתודה באה לחזרות שלהם

אל דאגה מתוקה

אני קצת בהלם מהאומללות שלך את עדיין פרח רך ויש לך זמן להספיק הכל בחיים[גם להיות זמרת על]שום דבר לא תלוי במקהלה ובמורה הנוכחית

18 עודד

New member
עברנו את פרעה את תעברי גם את זה

אחרי הכל מקהלה כמה שזה חשוב זה לא הכל בחיים ואני מדבר מניסיון היתי סולן ראשי בבית הספר ובעטו אותי בגלל שעיצבנתי את המנצחת ואמרתי שאני לא צריך לשיר כל פעם שמישהו אחר מתאמן בקיצור עברתי את זה! (טיפ קטן זה נראה שיש לך עיין ביקורתית וזה לא תמיד עוזר אז תנסי לחשוב שהאדם שעומד מולך הוא את בעצמך ותחשבי אם את היית עושה את זה איך היית רוצה שיגיבו (זה גם ישנה את הגישה של החברה אלייך) אני נוהג לומר אני לא שמח בגלל שאני מקובל בחברה אני מקובל בחברה בגלל שאני שמח!) בהצלחה ובהרבה פינוק ותקווה שתתגברי על הבעיה הזאת עודד

kamosh

New member
אל תדאגי יהיה בסדר../images/Emo13.gif

איך את יכולה לחשוב שהיא שונאת אותך אם היא לא מכירה את האישיות שלך... אני בטוחה שאם תגידי לה את מה שמציק לך היא תבין אותך... אל תדאגי ותמשיכי לחשוב חיובי...

למעלה